Hei !

Hei Annelin :D :D
17. Mai - Litt sent


 

Her hva da noen bilder av min 17.mai. Har en veldig travel 17.mai så bilder har vi ikke alltid like godt tid til !
Men hva syntes du ? 

Søndags chill

Kristina Louise :

Heisan og hoppsan :)
Da er det den siste dagen før vi begynner på en ny skoleuke. Det har vært super herligt å hatt et par dager ekstra fri. Været i går var nydelig, men kunne ønsket at det var slikt været hadde vært på 17.mai :)

Jeg skal prøve å nyte dagen så mye jeg kan selv om jeg må øve på samfunnsfag, siden jeg skal ha prøve i samfunnsfag i morgen. Har hørt at dagen i dag skal være fin så da håper jeg at dere får nyte det !

BILDEDRYSS

I helgen var jeg i familie selskap til Amalie, som ble hele 16 år. Gratulerer så mye med overstått. Der fikk vi servert tandori, skikkelig deilig mat, og is. Jeg tok noen få bilder fra selskapet men jeg kan legge ut et halveis bildet av hva jeg hadde på meg. Dressjakke fra Kappahl? Topp fra charlotte Rusesel, bukse fra pieces, tubebh fra bikbok, sko fra steven madden og klokke fra nixon.  Hahaha, hodet er ikke så stort men jeg er litt vell mye lengre bak en thomas. 

Igår så var jeg en liten tur borte oss Benedicte med mine søte venner Belinda og Kristina Louise. Vi "grillet og spiste herlig mat sammen og fikk snakket litt sammen og så spiste vi vannmelon og jordbær. utrolig koselig lenge siden jeg har vært med alle de tre på en gang.
Hva har du gjort på i de siste dagene ?


 

NELLY.COM
Jeg finner alltid så mye jeg vil ha på alle nettsider, men det koster jo penger. Jeg prøver å finne det perfekte men ikke så dyre, men alltid når jeg finner det perfekte så er det så sinnsykt dyrt, hater det.
Men nå er det en liten stund siden jeg har kjøpt klær i det hele tatt, applaus for meg. Finner dere også masse dere liker på nettet ?

ENDELIG

Da blir det rett og slett enda mer blogging fordi jeg har skaffet meg nytt kamera. Har da kjøpt inn canon eos 1100D stor fornøyd selv om det ikke er vedens beste, men det er mye bedre enn det jeg hadde før.
Jeg håper det går fint med alle sammen og selv om jeg har vært utrolig dårlig til å blogge så har bloggen en del lesere daglig, yeei.
Noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om, det kan være alt mellom himmel og jord.   

HELGEN MIN

Denne helgen har det bare gått i jobbing, har ikke hatt tid til noe annet. Fredagen var jeg oss min morfar hvor jeg jobbet så senere på kvelden var jeg på aksnes stranden. Lørdagen spilte jeg i konfirmasjonene i kjerken noe som jeg også gjorde på søndagen. Og var på jobb begge dagene på pizza bakeren. Så jeg var superfornøyd når jeg kunne ha på meg bunaden når jeg skulle spille i kirken. 

Har du brukt bunaden i helgen ?

JEG HAR DA SKAFFET MEG INSTAGRAM <3

DA har jeg endelig klart å skaffe meg instragram etter masse masing av venner. Det er bare til å følge med jeg heter da bekkbekk. Dagene denne uken har gått til å hatt fri på mandag og tirsdag og skolen resten av dagen. Tirsdag var jeg på en utrolig koselit dagstur til mosnes med familien til Thomas. Vi grillet, var ute hele dagen og solen var på hele dage. Sjorten var på og brunfargen kom på kroppen. Tror det var rundt 20-25 grader, herligt. Idag skal jeg ner en tur til morfar så blir det kos med kjæresten siden jeg skal jobbe hele helgen å da har jeg ikke tid til han. 
Bekkbekk på instagram !

 

Ett innlegg

Kristina Louise :
Heisan, jeg lever enda :)
Da har jeg bestemt meg for at jeg skal værtfall begynne å blogge en gang i uken. Da skal jeg prøve å ikke komme med bare små innlegg, men store. Jeg håper dere vil like dem. Tror nok ikke det tar så veldig lang tid før jeg er tilbake nå, men jeg kommer ikke til å blogge hver dag med det første. Har endelig fått mer inspirasjon til å blogge og har har fått blogglust igjen :)

Innkjøpet

idag har jeg da kjøpt meg 2 blazere en topp å hjerte sjokoladeformer. Tisligere i uken mottok jeg det 3.paret jeg har bestilt. Minner om spørsmålsrunde, så spør når dere har sjangsen.

HVA VIL DU VITE ?

Da tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde mens Kristina Louise fremdeles ikke er tilbake. Jeg tviler sterkt på at jeg svarer på video, men kommer til å bli bilder. Jeg svarer ikke på alt som er helt utrolig teit å går masse utover privatlivet mitt, men jeg skal svare så godt som mulig. Så da er det bare til å komentere å skrive masse spørsmål som du vil ha svar på. 


 

JEG LEVER

Kristina Louise :

Heisan : )

Nå er det en stund siden jeg har blogget, og jeg hadde tenkt å begynne igjen, men ombestemte meg. Jeg har merket at mange har begynnet å blogge igjen, noe jeg synest er veldig gøy å høre, men jeg derrimot er ikke helt der enda. Jeg tror kanskje ikkje at det tar så veldig lang tid før jeg er tilbake, men vi får se. Skulle bare fortelle dere at jeg fortsatt lever, og så blogges vi kanskje snart igjen :)


Posten idag

Da var det min tur til å få noe å nå i påsken bestillte jeg meg 3 par sko, 2 av dem kom idag å det siste en annen dag.
Hva syntes du om mine nye sko ?

God morgen

Heei lesere, da har vis sovet en lang natt å til frokost er det pannekaker med nugatti. Senere idag skal jeg kanskje øvelseskjøre me mamma eller pappa, håpe bare det blir litt finere vær utover dagen. Kristina louise hadde en drøm om at idag skulle det være sol slik at vi kunne gå i shorts, men ikke alle drømmer kan bli oppfylt. Egentlig så har jeg litt skolearbeid som jeg bare har utsatt frem over i lengre tid noe som ikke er bra. Så dagens tips kan være å ikke utsette skolearbeid, gjør det med en gang. Ha en fantatisk fin påsle videre, lev livet ?
Hva hadde du til frokost idag ?

Mobilblogging

Heei lesere ! Nå er det lesing i blader mens kristina louise fortsatt står å danser. Senere blir det fruktsalat og filmen footloose, hahaa alle tingene begynte på F logisk eller kanskje ikke.

CHILLING

Da sitter jeg i stuen, ved siden av meg sitter en pike i bare morgenkåpen å synger. Her skal jeg tilbringe resten av dagen å natten. Et nytt innleg kommer det senere for akkurat nå har jeg ikke "tid". 
Ingen bilder akkurat nå.. 

Hva skal dere idag ?  

AMANDA EIN TUR

Da var første shopping runde i April unnagjort, var med Krsitina Lousie og Veronica. Var innom macen og kjøpte mat ellers så var det bare at vi gikk rundt og kikket å prøvde litt klær. Endte opp med to par sko og en mett mage. 

Begge er da kjøpt på h&m for 129 kr, utrolig søte sko. 

Prøvde en jakke å en bluse, blazeren var litt rar ville egentlig bare ha den for å ha den, men klarte å gå videre, må virkelig spare penger. Ellers så skal nå dagen gå til å lese bok til lillesøsteren min også videre en tur ned til noen venner å se en film eller noe sånt.  Da må alle sammen ha en fin mandags kveld videre, så snakkes vi plutselig.

Hva syntes du ?

 

JEG VIL HA SOL IKKE SNØ !

Da ser det ut som at påskeferien blir en snøfyll ferie. Håpet egentlig på masse sol, slik at jeg kunne få den sommerfølelsen i kroppen, men nei da, det måtte jo begynne å snø. Men uansett dagen idag skal bli brukt på å slappe av, være litt me min kjære søster og bare slappe enda mer av. 
Snør det der du bor ?  


 

FAMILIE MIDDAG HOS FARMOR

Idag har dagen blitt brukt på å slappe av å spise middag hos farmor. Utrolig koselig, god middag, god dessert og et koselig selskap. Skulle egentlig ut å øvelsekjøre men naida det vil ikke pappa.. 
Så nå skal jeg prøve å jobbe litt mer med Petter også leverer jeg den inn.
Hva har dere gjort på idag ? 

Bilde tatt igår etter en koselig kveld med herlige folk, litt vell utydelig, lenge leve mobilkvalitet !
 

BELIEVE ME, I AM BACKOg nå er jeg tilbake å jeg er klar til å holde dere oppdatert på nesten alt, inspirasjon, bilder og masse annet, så hold dere oppdatert. Selv om vi har hatt en stor pause er jeg litt overrasket over at det er litt statestikk på leserer, så det er positivt. 
Akkurat nå sitter jeg er å jobber med en skoleoppgave som heter Petter, det handler da om at jeg skal hjelpe han med forskjellige ting, gi tips og råd. 
Da må alle ha en super påske videre, også snakkes vi plutselig !

I'M not BACK

Dette var ett gjesteinnlegg av Sandra Helen helt til hun slettet alt hun hadde skrevet... -.- BAUIS

Morsdag

Kristina Louise :

Heisan ;)
I dag er det morsdag, og da passer det fint med å lage en god sjokoladekake. Jeg og to venninner lagde den, og det var jeg og Veronica så pyntet den.

Så har jeg bestemt meg for å ha fri fra bloggen uken som kommer nå. Jeg skal bare holde meg til skolearbeid denne uken, det er jo siste innspurt for vi får ferie. Gleder meg masse !

Da blogges vi neste helg :)

Vila

Kristina Louise : 

Først og fremst vil jeg bare si god helg til alle sammen, og jeg håper dere koser dere masse. Heldigvis er det bare en uke igjen til vinterferien begynner. Jeg gleder meg veldig mye. 

Da er vi kommet til fredag igjen og denne gangen har jeg sett på klær på vila. Dette er noe av det jeg synes var fint. Likte nr.3 aller best ;)

Noe dere synes er fint ?

RYDDER

Kristina Louise:

Nå rydder jeg på rommet mitt, noe jeg burde gjøre for lenge siden. Klærne bare hoper seg opp. Jeg lovde mamma og pappa at jeg skulle være flink å holde rommet mitt ryddig når klesskapet mitt kom. Det har jeg ikke greid å holde, men det skal jeg få orden på. Etter jeg er ferdig skal jeg hoppe i dusjen, og så skal jeg lese litt i boka mi. Jeg leser Barnepiken av Kathryn Stockett.

LANG HELG


Da skal jeg tilbake på skolebenken etter 2 uker med praksis pluss en lang helg. Og jeg kjenner allerede det harde arbeidet jeg har i vente, det er allerede to prøver og innleveringer denne uken, så jeg må nok låse meg inn i min egen verden denne uken. Jeg har også vært så heldig å hatt fri i 4 dager, helt utrolig deilig og gleder meg allerde til helg igjen.

Har du også masse i vente på skolen denne uken  ?

 

SNØ

Kristina Louise :

Heisan, som dere alle sikkert har merket så er det utrolig masse snø utenfor. Det har snødd og snødd. Jeg og Siv-Elisabeth har vært litt ute i snøen. Før i dag har vi lagd litt vaffel-pannekaker.

Skjønner enda ikke at denne snøen ikke kom i juletiden, men bedre sent enn aldri :)Har du vært ute i snøen i dag ?

Avsted til Stord

Kristina Louise :

Nå skal jeg og søskenbarnet mitt Siv-Elisabeth til Stord :)

MADE MY DAY !


Dagen før så hadde mamman min vært på en butikk som heter Barnas hus og der var det masse tilbud og hun kom hjem med sko til lillesøster som da var 2 par nike sko og noen andre sko, og det var ekstrem billige. Jeg ble utrolig trist siden jeg har letet til slike og håper på tilbud men ingen har jo. Så kom mamma hjem neste dag med slike til meg også, og da skulle jeg prøve den største størrelsen de hadde og de satt nesten som et skudd, men nå er jeg fornøyd. 

Her er også noen andre sko jeg ikke kjøpte for så veldig lenge siden. Disse skoene er helt enkle svarte, høge med en liten sløye pynte ting på helen, utrolig søte. 


Har du kjøpt deg noen sko i det siste?

FRI !Min frokost idag besto idag av to grove skiver med makrell i tomat med majones på, og en herlig kopp elpe te + en episode one tree hill.
Nå er det på tide at jeg begynner dagen min så siden mamma gjorde dagen min idag med å kjøpe noen sko til meg, kan vise dere senere. Så skal jeg vise mamma at jeg er flink og derfor skal jeg rydde og vaske i huset og gjøre lekser. 
Håper dere også har en fin dag idag kjære lesere. 


TRAVLE DAGER !

Disse to ukene har rett og slett bare gått i e et. Jeg har vært i Bergen og skal snart til Bergen igjen, det er snart NM, selskap til morfar og farfar, seminarer, jobb, praksis og lekser. 
Hele kroppen min er egentlig helt død, så det er deilig å tenke på at jeg har en lang helg og da skal jeg rett og slett bare ta det helt roligt, gjøre litt skolearbeid og slappe av med gode koseklær og noe godt å spise på.


Er det bare jeg som har hatt travle dager ?

 

For en dag !

Kristina Louise :

I dag har dagen Nesten bare vært fæl. Det har seriøst vær min ulykkes dag. Det har vært både småe og store ting. Jaja, jeg og Belinda endte opp med å gå hjem fra Amanda. Jeg skulle ikke ha trodd at vi skulle gjøre det, men nå er det gjort. Det tok oss ca.1 og en halv time. Vi hadde god tid til å snakke om alt mellom himmel og jord. Det var det som fikk oss til å inke tenke over at vi gikk så langt. Nå kan vi og er vi stolte ;)

Hvordan har din dag vært ?

Pink

Kristina Louise :

Jeg bare elsker dette bildet !I desember tok jeg bildet av dette skilte. Got 2 Love it !

HØR PÅ DETTE

Disse sangene her er da ifra UKM og det er utrolig bra. Det er en sang som de har gjort annerledes den første sangen her.  Også er det to gutter som har laget en sang etter hendelsen som skjedde 22. juli, en helt fantastisk sang bør hørres. Og den siste sangen er Kjetil som har laget helt selv, han har et helt utrolig talent.
Annbefales på det sterkeste å se disse, legg gjerne igjen en komentar om hva dere syns. Hva syntes dere ?

MACEN ER TILBAKE !!


Ja, min macbook ble da levert inn noe som var helt utrolig trist, alt ble ødelagt og jeg var trist resten av dagen. 
Det skjedde ikke noe spesielt enn at den bare sovnet og den ble da sendt videre til trondheim.
Vi fikk meldinger underveis og holdt oss veldig bra oppdatert, til slutt var det at de trodde at de måtte slette hele datan.
Men siden de er så fantastiske klarte de å finne ut av det, og jeg fikk min macbook fint tilbake.
 

Tirsdags kos !

Kristina Louise :

I dag har jeg kost meg med Silje og Sandra Helen :D

Hvordan har din tirsdag vært ?

2 år !

Kristina Louise :

Heisan...

I går fylte denne bloggen to år. Helt utrolig at jeg og Rebekka fortsatt har den. Det er ikke alltid så mye innlegg, men den er fortsatt oppe å går, og det er jo bra :D

GRATULERER SÅ MYE RebekkaLouiseWii.blogg.no !!(Første headeren vår)

Middags date

Kristina Louise :

Heisan ;)
I dag ble jeg med Belinda på Tysværtunet. Jeg var med henne fordi hun ikke skulle på jobb før 5, og da hadde hun vært alene en stund. Vi var begge sultene så derfor bestemte vi at vi skulle ha en middags date. Da bestilte vi en utrolig god middag. Se så godt !

Den med rosa paraply var min, og den med grønn var Belinda sin ;D

Arme riddere !

Kristina Louise: 

Heisan :D

Hvis du har lyst på noe godt å spise, men ikke vil at det skal ta så lang tid, så er arme riddere den perfekte løsningen. Det er bare til å blande sammen den lille røren og så steiker du det.Det jeg bruker er :

- Egg

- Litt melk

- Sukker

- Kanel

- Brød

Husk, du velger selv hvor stor dose du vil ha !

Fotoshoot !

Kristina Louise :

Heisan :D

I dag har jeg og Veronica hatt fotoshoot i garasjen. Inspirasjonen var på topp helt til vi skulle ordne oss. Da hadde jeg ingen peiling på hva jeg skulle være. Jaja, endte opp med noen greie bilder da. Bildene kommer kanskje i morgen, men her er ett par av meg ;)

Hva har du gjort i dag  ?

iPad

Kristina Louise :

Endelig har jeg fått den siste julegaven min. Mamma og pappa hadde bestilt iPad til meg, og jeg ønsket meg gavekort fra Lefdal. Jeg fikk til sammen 2500 kr i gavekort. Mamma og pappa betalte de pengene jeg manglet for 32 GB i hvit. Nå, 2 og en halv uke forsent har den endelig komt her. Love it !
Dere merker nok at det er Silje (sferkingstad.blogg.no) som er på bildet ;)

Pakke !!!!

Kristina Louise :

Jeg har fått en pakke :)
Mange vet nok hva dette er, men for dere som ikke vet det, så skal dere få se det senere !

13 ...

Kristina Louise :

Heisan : )

I dag, som sikkert dere akke vet, er det fredag den 13. Så langt har det ikke skjedd noe med meg. Kanskje en liten ting, bussen som jeg pleier å ta til skolen kom aldri, så jeg, Sandra Helen og Benedicte tok en annen buss ; )

Senere skal jeg kanskje ta en tur til Markedet med Linda, og så skal jeg ut å spise med familien min. Håper dere alle får en fin dag, selv om datoen på denne fredagen er dårlig !

Kos !

Kristina Louise :

Heisan ;)
Nå koser jeg og minste lillebror Sander oss med milkshake og vaffelpannekaker. Det er en koslig start på uke 2 !

Selskap

Kristina Louise :

Heisan :D

I dag har jeg vært i selskap. Faktisk to, så det blir vell selskaper. Først var jeg i selskap hos farmor. Der fikk vi pizza til middag og kake (den på det første bildet). Det var kjempe godt med begge deler. Ca. kl.5 kjørte vi til neste selskap. Da var det Tiril Marie som skulle feires. Hun ble nemlig 9 år på fredag. Da fikk vi alt fra muffins til pannekaker. Nam nam !

Etter en stund sprang jeg og Siv-Elisabeth ut for å tulle litt med noen av søskenbarna våres, og så hadde vi gjemsel med de minste i familien. Vi holder oss unge så lenge vi kan : )


Her er da dagens antrekk. 

Blazer fra HM  -  Tunika fra B.young  -  Sko fra Bianco  -  Smykke fra Friis & Company

Hva har du gjort i dag ?

SKØYTER

Idag skal jeg og min kjære søster være med Wendy å stå på skøyter. Håper det blir kjekt å at det ikke blir dønn kjedelig, men hvis jeg holder me positiv da blir alt så mye bedre. Senere skal jeg prøve å ta noen bilder, å da skal dere få se noe som jeg er helt superfornøyd med at jeg har kjøpt å det er en dressjakke, herregud jeg elsker den. 

Her er forresten et bilde før vi gikk på ballet.

Hva skal du idag ?

 her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • November 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Livet på Karmsund
 • Livet på Skeisvang
 • Mote / Skjønnhet
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits