Dagens Outfit !

Kristina Louise :


Bukse fra LeneV // Topp fra JC // Cardigan fra Vero Moda // Smykke fra Friis and Company

 

Hva synes du ?

HØR PÅ DETTE

Disse sangene her er da ifra UKM og det er utrolig bra. Det er en sang som de har gjort annerledes den første sangen her.  Også er det to gutter som har laget en sang etter hendelsen som skjedde 22. juli, en helt fantastisk sang bør hørres. Og den siste sangen er Kjetil som har laget helt selv, han har et helt utrolig talent.
Annbefales på det sterkeste å se disse, legg gjerne igjen en komentar om hva dere syns. Hva syntes dere ?

Søndagen min

Kristina Louise :

Heisan ...

Denne søndagen går på å øve til matteprøven jeg skal ha i morgen i de to første timene. Derfor skal jeg bruke hele dagen på å øve fordi jeg vil få det bra til. Jeg bare elsker å være kvalm og ha vondt i hodet og i tillegg har jeg hatt lust til å kaste opp når jeg øver. Nå har jeg egentlig bare lust til å legge meg på sofan og sove, men det skal ikke stoppe denne jenta.

Håper dere alle har en videre fin dag, og dere som har fri i morgen er heldige !

Hva gjør du i dag ?

UKM 2012

Kristina Louise :

Heisan :D

I dag har jeg vært på ukm sammen med Silje og Belinda. Det var ganske kjekt, og mange flinke deltok. Selvfølgelig plukte jeg ut mine favoritter, men vet ikke hva resultatet blir. 

Silje ble med meg hjem etter skolen siden vi skulle på ukm senere. Vi slappet av, lagde og spiste middag,  og ordnet oss. Vi fikk også tatt litt bilder. 

Dagens outfit :Jakke fra Cubus - Topp fra Bik Bok - Singlet fra Vero Moda . Bukse fra Objekt - Sko fra Bianco - Clutch fra Gina Tricot

Jepp, dere ser nok rett hvis dere legger merke til at jeg ikke er blondine lenger, men brunette. Farget håret på mandag, og må si at jeg er fornøyd : )

Ha en fin helg !

Har du vært eller skal du se på UKM 2012 ?

BIK BOK

Kristina Louise :

Heisan :D

Her er litt klær jeg synes er kule fra Bik Bok.

 Hva synes du  ?

Prøve !

Kristina Louise :

Heisan ...

I dag skal jeg bruke dagen min til å øve til geografi prøven vi skal ha i morgen. Jeg har 2 kapittler, og kan ikke allverdens ting av disse kapittlene. Jaja, satser på at jeg kan det meste til morgendagens prøve når jeg legger meg i kveld. Vi snakkes til helga :DNoen prøver eller stressende skoleting til i morgen ?

MACEN ER TILBAKE !!


Ja, min macbook ble da levert inn noe som var helt utrolig trist, alt ble ødelagt og jeg var trist resten av dagen. 
Det skjedde ikke noe spesielt enn at den bare sovnet og den ble da sendt videre til trondheim.
Vi fikk meldinger underveis og holdt oss veldig bra oppdatert, til slutt var det at de trodde at de måtte slette hele datan.
Men siden de er så fantastiske klarte de å finne ut av det, og jeg fikk min macbook fint tilbake.
 

Tirsdags kos !

Kristina Louise :

I dag har jeg kost meg med Silje og Sandra Helen :D

Hvordan har din tirsdag vært ?

Outfit !

Kristina Louise :

Heisan :D

Nå går desverre denne helgen mot slutten, noe som ikke er så veldig gøy. Denne uken kommer til å bli veldig travel på grunn av skole arbeid. Jeg har tre prøver og en innlevering denne uken, og neste mandag har jeg matte prøve. Matte er noe jeg må forbedre fordi t-matte er noe jeg synes er vanskelig, men samtidig har jeg alltid vært flink i matte og det vil jeg fotsette med. I morgen har jeg en fransk prøve. Vi skal skrive en tekst og eventuelt få noen setninger vi skal oversette fra norsk til fransk. Det kommer nok til å gå greit men samtidig vanskelig. Jaja, sånn er det bare. Skal prøve å komme med ett innlegg hver dag, men jeg lover ingenting. 

Så tilbake til overskriften. Dette er da dagens antrekk. Jeg har vært i familie selskap i Sveio til søskenbarnet mitt Stein-Kristian. Han fylte 17 år den 11.januar. Det vil si at vi er født samme år, men det er litt over 10 måneder i forskjell. Dagens antrekk er ikke så veldig pyntet, men halv fint. Klærene er litt mer behagelig i tilegg til at det er litt kult. Må bare beklage for at jeg som regel bruker Photo Booth når jeg legger ut bilder, men jeg lover at jeg skal anstrenge meg litt for å bruke speilrefleksen hvis dere begynner å kommentere litt mer. 


Bukse fra Objekt  -  Jakke fra Cubus  -  Topp fra Bik Bok

 

Ps. Jeg er nesten ferdig med video til spørsmålsrunden fra desember. Den kommer nok i uken som kommer, men ikke senere enn en ukes tid.

2 år !

Kristina Louise :

Heisan...

I går fylte denne bloggen to år. Helt utrolig at jeg og Rebekka fortsatt har den. Det er ikke alltid så mye innlegg, men den er fortsatt oppe å går, og det er jo bra :D

GRATULERER SÅ MYE RebekkaLouiseWii.blogg.no !!(Første headeren vår)

Middags date

Kristina Louise :

Heisan ;)
I dag ble jeg med Belinda på Tysværtunet. Jeg var med henne fordi hun ikke skulle på jobb før 5, og da hadde hun vært alene en stund. Vi var begge sultene så derfor bestemte vi at vi skulle ha en middags date. Da bestilte vi en utrolig god middag. Se så godt !

Den med rosa paraply var min, og den med grønn var Belinda sin ;D

Dagens antrekk

Kristina Louise :

Heisan ;)
Dette er da dagens antrekk. Ser litt rart ut på bilde, men det går nok bra. Jeg liker ganske godt å kombinere forskjellige plagg slik at det blir kult og anderledes. Denne Whitney Port-blusen har jeg alltid brukt for seg selv, men syntes den ble ganske kul med en blazer.

Blazer fra Vero Moda - Whitney Port bluse fra Bik Bok - Bukse fra Bik Bok

Hva synes du ?

Arbeid !

Kristina Louise :

Hei :D

Nå sitter jeg nede på rommet mitt og gjør litt skole arbeid. I dag er det matte jeg skal gjør, og så skal jeg lese litt geografi senere. Jeg koser meg med en kopp latte macchiato og med matteboken min. Litt koslig da siden jeg også har tatt på meg koseklær. Etter litt matte skal jeg sette meg opp i stuen for å se på Hellcats. Har tatt dagens episode på opptak ;)

Hva gjør du på ?

Arme riddere !

Kristina Louise: 

Heisan :D

Hvis du har lyst på noe godt å spise, men ikke vil at det skal ta så lang tid, så er arme riddere den perfekte løsningen. Det er bare til å blande sammen den lille røren og så steiker du det.Det jeg bruker er :

- Egg

- Litt melk

- Sukker

- Kanel

- Brød

Husk, du velger selv hvor stor dose du vil ha !

Fotoshoot !

Kristina Louise :

Heisan :D

I dag har jeg og Veronica hatt fotoshoot i garasjen. Inspirasjonen var på topp helt til vi skulle ordne oss. Da hadde jeg ingen peiling på hva jeg skulle være. Jaja, endte opp med noen greie bilder da. Bildene kommer kanskje i morgen, men her er ett par av meg ;)

Hva har du gjort i dag  ?

iPad

Kristina Louise :

Endelig har jeg fått den siste julegaven min. Mamma og pappa hadde bestilt iPad til meg, og jeg ønsket meg gavekort fra Lefdal. Jeg fikk til sammen 2500 kr i gavekort. Mamma og pappa betalte de pengene jeg manglet for 32 GB i hvit. Nå, 2 og en halv uke forsent har den endelig komt her. Love it !
Dere merker nok at det er Silje (sferkingstad.blogg.no) som er på bildet ;)

Pakke !!!!

Kristina Louise :

Jeg har fått en pakke :)
Mange vet nok hva dette er, men for dere som ikke vet det, så skal dere få se det senere !

13 ...

Kristina Louise :

Heisan : )

I dag, som sikkert dere akke vet, er det fredag den 13. Så langt har det ikke skjedd noe med meg. Kanskje en liten ting, bussen som jeg pleier å ta til skolen kom aldri, så jeg, Sandra Helen og Benedicte tok en annen buss ; )

Senere skal jeg kanskje ta en tur til Markedet med Linda, og så skal jeg ut å spise med familien min. Håper dere alle får en fin dag, selv om datoen på denne fredagen er dårlig !

Endelig !

Kristina Louise :

På tirsdag kom endelig julegaven min fra mamma, pappa, og brødrene mine. Jeg har fått meg ett nytt klesskap. Det var på tide fordi jeg ikke hadde plass til alle klæra i det gamle. Vi ble ferdig med det i går, men noen av dørene er litt små skeive, men det gjør ikke noe akurat nå. Skal si at jeg liker dette skapet mye mer enn det gamle. Skapet kom på mandag, og ble ferdig i går. Mamma, Pappa, Tor-Martin (søskenbarn), med litt hjelp av meg, har montert det  : )

Bilde 1 - Skapet mitt --> Bilde 2 - Tatt på mandag da det ikke var helt ferdig montert --> Bilde 3 og 4 - Hvordan det ser ut invendigt

Hva synes du  ?

MASSE PÅ SKOLEN FOR TIDEN

Som overskriften sier er det masse å gjøre på skolen fortiden, har både fremføring, innlevering og prøve til torsdag. Og masse av det er ikke under kontroll i det hele tatt, det blir rett og slett litt for mye på en dag.


Etter en skoledag med masse arbeid på en innleverings oppgave som kalles for Petter er det veldig lett å bare sovne en liten tid. 

Har du en del ting å gjøre på skolen for tiden ?

 

Kos !

Kristina Louise :

Heisan ;)
Nå koser jeg og minste lillebror Sander oss med milkshake og vaffelpannekaker. Det er en koslig start på uke 2 !

Selskap

Kristina Louise :

Heisan :D

I dag har jeg vært i selskap. Faktisk to, så det blir vell selskaper. Først var jeg i selskap hos farmor. Der fikk vi pizza til middag og kake (den på det første bildet). Det var kjempe godt med begge deler. Ca. kl.5 kjørte vi til neste selskap. Da var det Tiril Marie som skulle feires. Hun ble nemlig 9 år på fredag. Da fikk vi alt fra muffins til pannekaker. Nam nam !

Etter en stund sprang jeg og Siv-Elisabeth ut for å tulle litt med noen av søskenbarna våres, og så hadde vi gjemsel med de minste i familien. Vi holder oss unge så lenge vi kan : )


Her er da dagens antrekk. 

Blazer fra HM  -  Tunika fra B.young  -  Sko fra Bianco  -  Smykke fra Friis & Company

Hva har du gjort i dag ?

SKØYTER

Idag skal jeg og min kjære søster være med Wendy å stå på skøyter. Håper det blir kjekt å at det ikke blir dønn kjedelig, men hvis jeg holder me positiv da blir alt så mye bedre. Senere skal jeg prøve å ta noen bilder, å da skal dere få se noe som jeg er helt superfornøyd med at jeg har kjøpt å det er en dressjakke, herregud jeg elsker den. 

Her er forresten et bilde før vi gikk på ballet.

Hva skal du idag ?

 

MITT PEPPERKAKEHJERTE

Da jeg var ute i praksis før jul i barnehagen noe som var utrolig koselig. Når jeg var ferdig fikk jeg en farvel gave, og det var et pepperkakehjerte med mitt navn, gavekort og et super koselig kort.


Hva syntes du ?


 

ædda bædda

Kristina Louise :

Hva syns du ?

Ryddings ...

Kristina Louise :

Jada, nå har jeg endelig begynt å rydde litt i klesskapet mitt. Det er ikke plass til alle klærene mine så det er ikke så bra system. Nå skal jeg begynne å holde rommet mitt ryddig og da er det en god start med å rydde klesskapet også. Det er alltid bra å vite hva man har. I tillegg kommer det nye klesskapet mitt, som jeg fikk til jul av mamma og pappa, i neste uke. Det er det som er sagt værtfall. 

Jeg sitter med lillebroren min forann tv'en, og drikker kakao, mens jeg rydder i klærene. Derfor tar jeg ett par kurver opp om gangen. Hva gjør du på nå ?

Innkjøp

Kristina Louise :

Heisan ;)

I dag har jeg og Rebekka vært en liten tur på Amanda. Vi har for det meste bare kikket rundt, men har også fått handlet litt. Dette er hva jeg har kjøpt (og jeg beklager for at jeg bare bruker iPhone bilder).

Blazer / Dressjakke fra Vero Moda. Den kostet 299,95. Jeg bare falt for denne med en gang, og jeg syntes at den var ganske fin på da jeg prøvde den.

Øyredobber og klemme fra Glitter. Begge var på salg til 10 kr nå så jeg måtte bare ha det. Klemmen har jeg hatt før, men jeg greide å ødelegge den for noen uker siden.

Hva syns du ?

NOE AV DET REBEKKA FIKK TIL JULHer er da noe av det jeg fikk til jul, jeg er stor fornøyd og det er mer som jeg har fått. 
Håper dere er like fornøyde som meg og at dere hadde en fantastisk jul.

Hva fikk du til jul ?

LUKSUS VS BUDSJETT ?

Luksusen er da de helt fantastiske skoene fra Jeffrey Campbell, har utrolig lyst på dem.
Disse kan du da finne på Nelly til kr 1695.Eller vi kan kjøre budsjett å kjøpe disse i stede for. Disse er også fra nelly, de er fra nelly shoes og heter Nia.
Du kan få dem i mange ulike farger og typer og koster 449.

Hva syntes du ?2012

Kristina Louise :

Heisan ;D

Velkommen til 2012 !  2011 var ett år med både opptur og nedtur, men nå starter vi alle med blanke ark får det nye året. Trist at ferien er mot slutten, noen har begynt på skolen og jobb i dag, mens andre begynner senere i uken. Jeg begynner i morgen. Jaja, nå kan vi alle se frem til feriene som kommer. Vinterferien, påsken, og den deilige sommeren. 

Mitt første innlegg i år blir da å legge ut antrekket for dagen. Ikke så spessielt, men helt greit  ; )


Bukse fra Wrangler  -  Svart singlet fra JC  - Bluse fra Vero Modaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Livet på Karmsund
 • Livet på Skeisvang
 • Mote / Skjønnhet
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits