1.MARS KLOKKEN 23:59

1.mars klokken 23:59 skal søknaden min være sendt inn til vidergående skoler. Det er et veldig stort valg og et veldig vanskeleligt valg. Jeg sliter, gjør du?
Vi skal bestemme oss for life time liksom. Vi skal bestemme hvilke utdanning vi vil ha nå, eller hvis du tar studspes så har du jo litt lenger tid. Det er så stress, det er vanskeligt, karakterene må være gode, fraværet må være lavt, og sist men ikke minst orden og oppførsel.
Jeg er veldig sikker på 1.valget mitt og det er helse og sosial.. Men jeg sier ikke 2. og 3. valget enda.. Wait and see.


Skal du søke til vidergående ??

DAG 1

Dag 1 -Skriv om deg selv
Dag 2 - Fortell omforholdet du er i eller om singelværeslsen
Dag 3 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 4 - Favorittplass
Dag 5 - Dette får meg til å gråte
Dag 6 - Noen jeg savner
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Ditt beste barndomsminne
Dag 11 - Din beste barndomsvenn 
Dag 12 - Et bilde av håndskriften din
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - En sang som minner deg om da du var liten
Dag 15 - Noen du ikke kan se for deg livet uten
Dag 16 - Kjæledyret ditt
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 19 - En som alltid er der for deg
Dag 20 - Favoritt tv-serien din

OM MEG

For dere som kanskje ikke har fått dette med dere så heter jeg Rebekka. Jeg er ikke akkuratt den høyeste men ikke den laveste heller. Jeg har brunt hår, og øynene mine er blå. jeg har to søstre som er helt fantastiske, men har sinde nedturer som alle andre. Foreldrene miner er gift,de er ikke skilte. Jeg spiller i korps har spilt der sinde 4.klasse. Det er veldig lenge..Jeg spiller i Førre Musikkorps og der spiller jeg solokornett. En annen ting om meg er at jeg elsker å synge, elsker musikk. Jeg har de beste vennene som det går ant å ha, de er der for meg når jeg trenger dem, og de er veldig gode lyttere. Jeg elsker å le og smile. I tilegg så har jeg den beste kjæresten Thomas. Han er en helt fantastisk person som er der for meg og betyr utrolig mye.
På skolen går det vel egentligt helt fint, matte er min svake side, men jeg overlever. Jeg kan også være veldig nervøs, når det gjelder fremføringer og spille. Jeg kan være redd for veldig mange ting, bare av og være med en av mine venner som betyr mye, da kan jeg være redd for å si noe galt og miste han/henne. Hater Edderkopper. Jeg liker veldig godt delfiner, og det har jeg gjort siden andre gang jeg var i syden, og når jeg i fjor i sommer fikk lov til å svømme me dem, var jeg overlykkelig. Før så hatet jeg mørket, tørte så vidt å gå ute alene fra den nærmeste naboen min Benedicte. Men ting går bedre. Dette var da litt om meg, ha en fin dag videre..

Hva er bloggen din ?

RESULTAT !

Nå har jeg nettopp komt hjem fra en utrolig koselig tur i stavanger med masse folk.. Vi var utrolig fornøyde etter at vi hadde spilt, og gikk og smilte hele veien.. Masse klemmer og masse folk som skrøyt over oss. Vi spiste pizza og gjorde oss klar for premieutdeling. Tok lang tid til de endeligt kom til 1.divisjon brass. Han brukte veldig lang tid til å komme til plasseringen. Jeg kan si det på den måten vi var så fornøyde satset på en 2.plass fordi 1.plassen skulle gå til Jåtten og siste til Tasta. Og det var det ikke bare vi som var enige i, det var mange folk til og med folk fra Tasta.
Men her er da resultatet. 
3.plass- Førre musikkorps-- 92 poeng
2.plass- Jåtten Skolekorps--93,5 poeng
1.plass-Tasta skolekorps--14 poeng

Skuffende, men samtidig burde vi være fornøyd siden vi har så mange små unger som er meg, de andre i de andre korpsene har mye større folk, mens vi har veldig mange små..

Hva har du gjort idag ?

KM

Heisann ...
Nå sitter jeg her i Stavanger i salen og er på en konkurranse som heter KM ( krets mesterskap ) !
Akkurat nå er det et korps som spiller en Michael Jackson ( beat it ), litt lei av korps som spiller sangene hans.
Dere må alle ha en flott søndag, og jeg håper vi spiller bra idag. Oppvarming kl. 17.15 ;)
- Kristina Louise

KM IDAG !!

Nå harjeg stårr opp, pakkeme meg de siste tingene jeg trenger idag. Eg helt spent i hele kroppen magen min har store sommerfugler i og nervøsiteten er snart på topp. SÅ alle sammen ønsk oss lykke til. Vi spiller i 1.divisjon og heter Førre Musikkorps.  Ha en fin dag videre, kan vær det blir innlegg senere hvis jeg har internett.


Snakkes alle sammen, ha en flott søndag og kos dere !

Spiller du i korps ?
Hva synes du om korps ?

LAUGH


Detta bilde får meg te å smile, det får meg te å tenka på de utrolig flotte vennene eg har <3
Jeg elsker og le og smile, alt blir bare så mye bedre med et lite smil.

God natt alle sammen,  lang dag i morgen.. skal blogge før jeg reiser i morgen : ))


OUTFIT

Ikke så bra bilde men uansett her er det.
cardigan-H&M
Topp-Vila
Bukse-Vila

Snart er det Taco, også er det barnevakt, og lekser..Så alle sammen ha en fin lørdagskveld og kos dere.

Hva syns du ?
Hva skal du i kveld ?

&lt;3

Det kommer outfit senere : ))

Nå hopper jeg i dusjen : ))

Hva skal du idag ??

GOD MORGEN :)

Jeg kan si det så enkelt og greit, nettopp stått opp, håret sitter i en dult bak på hodet, sitter her i pysjen med teppe og mine søte tøffler, hører på musikk og fjeset mitt ser ikke ut, hahaa...
Men anyway idag så skal jeg slappe av, helt til i kvled, for da skal jeg passe på noen unger, ikke søstrene mine. Og siden det er på kvelden når de nesten skal sove, så skal jeg bruke tiden min godt og prøve å gjøre litt RLE og samfunnsfag.
Igår var jeg jo hos Thomas, utrolig masse løye, han e litt sånn kilen, så eg har poka han ein del gonger siden eg alltid e kilen men igår hva det han så sko ligga på gulvet og bli "kitla". Men det var utrolig koseligt, men så måtte vi bort på tysværtunet fordi Thomas skulle hjelpe til med noe.. Jeg satt vell egentligt og bare grodde Ipoden min, så det var jo kos..
Men nå tror jeg at jeg går opp finner meg en kopp Te, fekk veldig lyst på te...

Mmm.. fekk lyst på litt safari kjeks o...

Hva kan vi gjøre får at bloggen skal bli bedre ?

NED TIL GODGUTTEN &lt;3

Nå går jeg snart ned til godgutten.. Tror det kommer ett innlegg senere, slik at jeg holder dere oppdatert. Alle må ha en fin fredag siden det er tid får fredagskos.

<3

Hva skal du ikveld ?

AFTERLIFE- UKM..

Siden igår har jeg hørt på Afterlife av avenged sevenfold.. Som da Brage og Kjetil spilte på sin egen verisjonpå UKM . Det er så fint, nydeligt og utrolig dumt at de ikke gikk videre.. Men jeje, alle kan ikke gå videre.


0:50  begynner de ca.

Hva syntes du ?
God helg alle sammen !!

 

 

TODAY !

Idag har det vært en lang dag på skolen.. ikke så mye som har skjedd på skolen.. Etter skolen var jeg med Krsitna Lousie hjem, daffet litt på sofan, i et par timer.. sovna nesten ! men så satt vi og gjorde samfunnsfag som vi skal vise til tomm i morgen.. Men det har vært en lang dag og det betyr jeg trenger å sove..
<3

Hva har dere gjort idag ?

NÅ E DET..

Skolen.. yeah.. idag må jeg gå siden det er snø ute, jeg liker virkeligt ikke at det har komt snø nå. men klokken er såpass mye at jeg må springe, så vi snakkes alle sammen.

Har du vinterferie eller er du på skolen ?

PINKY PROMISE/ PINKY SWEAR

Pinky Promise eller Pinky swear er noe stort får veldig mange, du sier noe hemmeligt, og de tar Pinky for å si at dette er hemmeligt. Får veldig mange er dette veldig serriøst. Det gir Pinky til hverandre og stoler på hverandre.
Du lover med lillefingeren. Det er litt søt da..


Hva syns du om Pinky Promise/swear ?

 

BEHIND THE PIANO..

Bak et piano så føler jeg at jeg virkelig kan tenke, jeg kan sitte og le, jeg kan gråte, smile, og vøre trist, men når jeg spiller og stenger resten av verden ute. Folk kan sitte og snakke me meg, men jeg hører ikke etter. Jeg klarer virkelig og tenke, jeg klarer å slappe av.

Prøven idag gikk vell egentligt veldig fint, men nå vurderer jeg sterkt å sove en liten halv time, slik at jeg får litt søvn, har en lang dag igjen. Så kjære blogglesere jeg setter så utrolig stor pris på alle som leser og komenterer.


Har du en plass du føler du virkelig for være alene ?

HELT FORFERDELIGT

Jeg sitter da her i sofan,skal øve på prøve, men jeg klarer ikke. Det er helt stille, hører litt lyde uten fra men resten av huset er helt stille. Jeg hører musikken fra pcen men den forstyrrer meg ikke, men jeg tenket for mye. Jeg prøver og innstille meg på å øve på prøve, men jeg klarer ikke å sitte i ro, jeg vet ikke hvordan jeg skal sitte, jeg må ha noe å tygge på, herregud eg ska ha prøve i mårå. Jeg klarer bare ikke å finne konsentrasjonen, alt jeg tenker på at jeg må ha god karakter men hvordan skal jeg få god karakter når jeg ikke klarer å øve ?


opplever du dette ?

AUTFAIT


Autfatiten idag er:
Humor genser fra Solid
Thights fra VIla
( har en singet under men den vises ikke )

ikke akkuratt det fineste på meg idag, men chill..

Men dette her ble et lite innlegg, skal sitte og gro naturfag resten av dagen. Har prøve i morgen.
<3


: /

I've tried, yes I have tried. But now I really do not sense what is happening. I looked at this person and I saw lots of memories but the one thing that broke my heart was that the jewelry was gone.
I'm so sorry, a tear running down from my skin every night just thinking of you. What happens to us. I have tried and had so much eye contact with you, but you have not looked at me, it is that you do not want to talk to me, oh my god I do not know what to do, but I know one thing and that is that all this is not just my fault.


MER ENN 1000 ORD


<3weheartit<3

Det er så mange bilder der som er så elsk !

HVA VIL DU LESE OM PÅ BLOGGEN ?

Kristina Louise har bloggpause i en ukes tid, men det har ikke jeg..

Men nå skal jeg være helt ærlig jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om.. Så det hadde vært kjekt om dere hadde komt me tips til hva jeg kan blogge om, Så hva vil du lese om på denne bloggen ?

Ellers så er det ikke så masse som skjer for tiden, noen prøver og litt sånne ting.. Men det går vel egentligt fint. SElv om det blir litt mye på en gang, så siden jeg skal ha naturfags prøve på onsdag lukker jeg nå igjen pcen, og gjør naturfag..
Så får å gjøra detta innlegge litt mer mening så tar vi en VS mellom:

Ka du like ?


Jag trodde jag var smart ...

Jag trodde jag var smart

Riktig smart

men sanningen är den

att jag är galen

Galen i dig

 

Ps! Tar ca. en uke bloggpause.

Peace out

MAH BOY &lt;3

Igår så var jeg og Thomas ute og spiste på egon.. utrolig koseligt. Når han kom til meg så hadde han skreve kort til meg siden han hadde ikke lagt kort til meg på valentines day og da fikk han dårlig samvittighet.
SÅ jeg fikk et kort og en liten pakke, og i pakken så hva det smykke og øredobber.


Denne helgen har jeg også vært på seminar me korpse, vi skal nemlig på konkurranse neste søndag på KM. Så nå er lippene mine helt død fordi jeg har spilt så mye.. Men nå skal jeg skifte litt klær, har gått i daffe klær i hele dag, men nå skal jeg i selskap så da er det kanskje litt lurt å skifte..

Så alle sammen ha en fin dag videre..

Hva har du gjort i helgen ?

HVA ER DIN BLOGG ?

Heii.. Jeg har ikke så veldig mye og gjøre akkuratt nå.. har lyst til å lese litt andre blogger.. SÅ hvis du vil ha en ekstra komentar på bloggen og kanskje eg som kommert til å begynne å lese bloggen din.. Må du bare skrive hva bloggen din er..

Akkuratt nå sitter jeg her i sofan, musikken er på, sitter og tenker på hva jeg skal ha på meg..
Så bare legg igjen blogg addressen din.. så skal jeg ta en titt innom og lese bloggen din og legge igjen en komentar
.


WHY ?

What happend to the times when 12 years old played with barbies?
and when boys where icky?
you didn't care what people thought of you,
the times when you played with anyone and everyone,
and didn't care about you reputation,
the world we live is growing up too fast.

(bilde er ifra google)

 

Viktig ;)

Heisann...
Det er litt rart dette her med venner, for ingen vil være "dårlige" venner. Det er også vanskelig å være en god venn hele tiden. Noen ganger gjør du noe son du ikke burde. Mange krangler, men håper at de snakker sammen igjen dagen etter, for da skal allt være glemt. Vennskap og spessielt familie er noe av det viktigeste som finnes. Ta vare på de som du er glad i slik at de tar vare på deg, og det er viktig å fortelle dem at du er glad i dem. Kanskje noen lurer på hvorfor jeg skriver om akkurat dette, og da må jeg bare svare at jeg synes dette er veldig viktig. Fortell at du er glad i dine nærmeste, eller bare gi dem en klem, eller noe annet som kan gi andre "flybensin" som de sier når vi har MOT.
- Kristina Louise =)

HER ER BILDENE !!

Her kan dere da se noen av bildene : )) Disse er fra helgen som var : ))

Nå går jeg og legger meg : )

Hva skal du idag/ imorgen ?

SAMFUNNSFAG

Nå sitter vi her i sofan, nettopp spist pasta bombai, og samfunnsfag ting på fanget. Vi skal ha framføring i morgen, så det e jo flott.. me ska då snakka om  Australia..
idag hadde me begge engelsk fremføring gikk vel egentligt veldig fint bare veldig masse nervøsitet.
Andre ting som skjer idag er at jeg har vært sammen me Thomas i en mnd <3


Men nå må vi gå og jobbe videre !
Rebekkalouisewii <3

GOD MORGEN : )

Nå e det skoletid.. men eg sitte her og ska snart gå.. holde på å gjør ferdig engelsken ! eg e så nervøs !!
I går så hva det jo valentines day.. Håpe alle hadde en fin dag.. Eg hva me thomas litt seinare <3 Når eg kom fekk eg ei rosa,og seinnare fekk eg ein bamse og sjokolade..
Seinare kan det vær det komme noen bilder, men eg kan ikke lova noe : )
Så me snakkes, alle må ha en fin dag videre !

hvordan var din valentines day ?

HAPPY VALENTINE &lt;3

Happy valentine <3
Alle må ha en koselig dag <3Mah Wish !

Heisann...

Jeg har et veldig stort ønsken som samtidig er lite. Det betyr utrolig masse for meg, men er kanskje litt slemt. Det er hvertfall mitt ønske, mitt hemmelige ønske. Kanskje det er litt åpenbart, men det er ikke blitt oppfyllt. Forhåpentligvis blir ønske mitt sant...Forhåpentligvis. Jeg håper, jeg håper ... I wish, I wish...Har du et hemmelig ønske ?

Gratulerer med morsdagen til alle mødre i dag !

Btw: vi er med i en konkurranse på www.annnad.blogg.no : )

og dette kan du vinne: )


MORSDAGEN !

Gratulerer me morsdagen mamma..
Idag er det morsdag, jeg og søstrne mine ga gaver på sengen, av Regine og Rina fikk de en orkide og en annen blomst. Men av meg fikk hun cden til Bruno Mars  og en kopp der det stod mamma på.. Samtidig så dekket jeg på bordet til frokost fant fram alt.. og snart skal jeg lage boller.
Men jeg vett ikke om det blir så mye blogging, kanskje det kommer et innlegg senere.. men nå skaljeg dusje også skal jeg lage boller.. Så skal jeg kanskje jobbe litt med engelsken, så vett jeg ikke hva som skjer videre.
Så alle dere blogglesere må ha en fin søndag videre.

Disse jentene her tilbringte jeg kvelden med igår <3..og Eirik men han er ikke på bildet..

Hvar har du gjort får din mamma idag ?

&lt; 3 you are my sister &lt; 3

Jeg sitter nå her i sofaen, snakker litt me folk, hørrer på musikk og ser på tv.  Jeg sitter egentligt og teker på hvor heldig jeg er..  Jeg har verdens beste venner som støtter meg uansett, de er her for meg, Jeg har en helt ubeskivelig kjæreste, thoms, jeg er så glad for at jeg har han...
Men dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle skrive om en person som er mer som en søster for meg, Denner jenta har vært med meg gjennom masse, vi har opplevd masse ilag og mer skal det bli.. Det har så vidt begynt, selv om det har vart i 10 år..
Denne jenta er helt ubeskrivelig, hun har en helt fantastisk personlighet, hun burde være så fornøyd med seg selv.. Hun har den perfekte kroppen , du er søt, du har den personligheten som mange bare kan drømme om, du er en helt på skolen.. Nesten alle vett hvem du er..
Du får meg til å smile, når jeg er litt nede.. Du har skuespill i timen med kulepenner.. Du er bare helt ubeskrivelig.. Det går egentligt ikke helt ant å skrive hvor mye du betyr for meg og hva du er for meg.. Men det jeg vett. er at du er Verdens beste venn.. du er som den søstra jeg aldri fikk.. Helt serriøst vi har så mange minner ilag.. Jeg er bare så ufattelig glad i deg. Vi har nedturer men hallo alle har nedturer.. bare tanken på å miste deg er gale. Tenk hvis jeg ikke hadde blitt kjent me deg.. jeg lurer på hvordan jeg hadde vært da..
Akkuratt nå får jeg en tåre i min øyekrok.. men slapp av det er en gledeståre.. forid jeg tenker på alle minnene.. alle gledene, alle de minnene..
Kristina Louise du betyr mer for meg enn det du av og til tror..

Jeg husker når vi var små.. Når vi fikk småsøsken og vi gjorde slik at de skulle kysse.. Fordi da kunnevi komme i slekt. det hadde vi bestemt.. kristina louise du er fantastisk <3 Når vi spiller super mario, folk må jo tro vi har store problemer... TIO in our heart <3
Om du aner hvor mye du støtter meg, og at jeg er så glad for at jeg ble kjent me deg. jeg blir så glad vær gang jeg kommer til deg.. jeg er liksom velkomen, brødrene dine springer ned, hvis de ikke er veldig opptatt da.. men jeg får alltid en klem,.. alltid..  Spesielt moren din, når jeg kommer inn døren og hun vett det er meg, hører jeg HEI REBEKKA :)
Jeg blir så glad, jeg får et smil rundt munnen.

Kristina Louise you are my sister from another mister <3 and I will always love you <3

You are mah girl <3
kjenner du en helt fantastisk jente ?

Gjesteinnlegg av Ingrid :-D

Hei, nå sitter jeg, Ingrid her hos Kristin Louise søta. Jeg stor koser meg, tv står på og cola'n er på bordet og glassene i hendene! Akkurat nå holder vi på med iPoden til Jan-Magnar, som er søskenbarnet til Kristina Louise, vi tar bilder som vi redigerer på fat-face. Vi blir ganske så fine må jeg si!

Vi har ikke gjort noe stor i dag, først gikk vi på kampen til min kjæreste, Eirik. De tapte desverre med 2 eller 3 poeng. Men vi hadde det gøy selvom. Jeg koser meg alltid når jeg er med Kristina Louise, Belinda var også med å så kamp, det var bare et +! Jeg setter utrolig stor pris på at de vil være med meg på kamper, då koser jeg meg enda mer!
Vi har ingen planer resten av dagen, bare slappe av å ha det gøy!

KJÆRE KRISTINA LOUISE ! ♥

Dere trenger ikke lese dette, dette er bare en hilsen til Kristina Louise :-D
Du er en fantastisk jente! Du er her får meg når jeg trenger en venn å snakke med! Du tar utrolig godt vare på meg, spesielt nå som jeg går på krykker, å det setter jeg ufattelig stor pris på! Du er alltid smilende, og da mener jeg alltid! Du har også et utrolig stort hjerte av gull! Du er aldri negativt, og sier aldri nei! Jeg setter veldig stor pris på at du er min venn og er her får meg, å passer så godt på meg.
JEG ER UTROLIG GLAD I DEG ! ♥♥


Ingrid - Rebekka - Kristina Louise <3


Ikke spesielt fint bilde, men det får gå får denne gang!

Det er nesten ingen bilder av meg og Kristina Louise så jeg måtte bare finne noen som lå på facebook.

 

- Ingrid Mæland :-D

TUSEN TAKK

Hei jeg setter utrolig stor pris på alle komentarene og de som leser bloggen...

Men nå snakkes vi... kjekt me komentarer vett dere :)

YEAH !

Nå e det helg, kjenne at eg e klar te å slappe av, og væra me venner.. Nå ska eg rydda : )

Men idag på skolen fekk alle 10.klassingene en overraskelse. Vi fikk vite at vi skullegå inn i gymn salen og hørrepå at de skulle snakke om muntlig og skriftlig eksamen. Så vi satt og ventet og Hildur ledet oss fram hvor vi skulle sitte. Hun begynte å snakke om at folk måtte komme og snakke mer med henne, hvis det var noe vi lurte på. Og jeg satt der me Benedicte, kristina Lousie, Belinda, silje og Linda <3 Satt der egentligt veldig fint og hørrte på.
Men så sa Hildur det dere skal hørre på¨er på scenen. Så "sceneteppet " ble dratt opp og der ser vi masse bord og noen bein. Plutselig ser vi den ene læreren med et vidiokamera, og det første vi gjør er å smile.. Sceneteppet går lenge og lengre, og vi får se hva som er på bordene, og der er det brus og kake !
Så nå har jeg komt hjem, og fått følelsen av at det kommer til å bli veldig trist og slutte fra Fus, alle de kjekke folkene, du merker det kanskje ikke enda, men når det nærmer seg slutten da er jeg sikker på at det kommer noen tårer.
Alle sitter der sitter me kake, brus, snakker og synger på sangene vi hørte på. Alle smiler og er fornøyde, det kommer til å bli trist, til slutt.. Så bi må nyte den siste tiden på Fus, selv om det skal bli kjekt og komme seg vekk her fra også, nye venner, nye skoler osv...

Men nå snakkes vi skal rydde, så da skrur jeg musikken opp på høyt volum ! og setter igang og rydde..

Hva skal du i helgen ?

 

SMILE
Do you promise ?

SKOLEN

Nå sitter heg her i 2. time.. jobber med prosjekt me i samfunsfagen, jeg er på gruppe me Kristina Louise og Runi Susann men begge er vekke idag også. Så ja det betyr Kristina Louise er syk idag også. Du må ha masse god bedring.
Senere idag så skal jeg gjøre litt engelsk siden jeg skal ha framføring på fredag, som jeg ikke har begynt på..
Det er så masse nå på skolen, framføringer, innleveringer og prøver..
Men ellers så går vel egentligt alt fint.
Og i midtimen så skal jeg og den søte Ingrid bort på spar for å kjøpe oss sjokoladeboller. Håper bare at det er masse boller igjen..
Men alle sammen, dere må ha en fin dag videre, og håper at det kommer et innlegg med litt mer mening senere idag.

Er ikke akkuratt så masse spennende bilder på skole pcenen..

Hva skal du idag da ?

BRUNO MARS &lt;3

Bruno mars er en gutt, jeg har hørrt veldig mange av sangene utrolig mange ganger. Han har en helt fantastisk stemme, og synger om så fine ting. Det får oss alle til å tenke oss om. Jeg tenker spessielt på vennene mine, når jeg hører sangene hans og ikke minst Thomas.
Sangene hans for meg bare til å ville synge mer, som for eksempel når jeg hører Grenade da sitter jeg og synger og hvis Rina er på besøk blir det kanskje litt dansing.. haha
Bruno Mars burde holde taler for folk som har det vanskeligt, holde store foredrag om kjærlighet.

Jeg kunne nevnt så mange sanger som får meg i godt humør, sanger som er så utrolig fine. Av og til blir jeg inspirert, og jeg er sikker på at du og gjør det..Kjedsomhet går til bildene mine..

Hva syntes du om Bruno Mars ?SUR !!!

Heisann ...

Nå har jeg sotte med dataen for å lage innlegge jeg skulle ha fra 9.trinnet. Jeg var kommet til Frankrike-turen, og hadde brukt ca. 1 og en halv time. Når jeg skulle ta inn bilde så måtte jeg skrive inn e-post og passord. Da tok jeg inn på innlegg som ikke var publisert. Det var dette innlegget. Jeg trykket på det, og krysset ned den andre siden. Hurra... På innlegge som ikke var publisert var det ca. 2 linjer av allt jeg hadde skrevet. Nå er jeg utrolig sint og sur. Hvor bra er vell dette. Da kommer heller innlegge i morgen når jeg må skrive ett nytt.

Har dette skjedd med deg ?

Syk i dag også !

Heisann ... I dag er jeg også syk, litt kjipt når vi har språkdag, men jeg er ikke helt i form. Heldigvis har feberen begynt å gå ned, og det er jo bra. Akkurat nå sitter jeg og blogger med Ipaden til mamma, og har Disney Channel på tven. Jeg har et spørsmål til dere. Har dere lyst at vi skal ha en konkurranse på bloggen ? Hvis dere vil det så setter jeg pris på om dere har noen tips til hvilken konkurranse vi kan ha, og hva premien skal være ;) PS. Jeg setteralltid pris på en e-post til bloggen hvis det er noe du lurer på eller har lyst til å sie noe til oss. (Rebekkalouisewii@hotmail.no) UngdomskoleÅrene (9.trinnet) kommer sikkert senere i dag en gang. Ha en videre fin tirsdag, og jeg håper alle som har skrivetrening nå får det virkelig bra til. - Kristina Louise <3

ELSKER/HATER

Nå sitter jeg her prøver og roe meg ned, sån helt serriøst. Det er en person her i livet mitt så betyr så utrolig mye for meg, mer enn hun aner av og til. Men hun kan virkelig gå meg på nervene. Denne personen er med meg tyrkt og tynt, selv om ikke alle tror det, fordi hun er veldig barnslig. Jeg er så utrolig glad i denne personen men jeg får ikke alltid si det helt riktig. Det er faktiskt 2 av disse personene men det er bare den ene som er sån som hun er. Nå har vi nettopp hatt den store diskusjonen fordi hun bare respekterer meg bare ikke. Det er ganske mange personer som ser det men, de som burde se at ikke hun har respekt eller lyer meg, ser det ikke. Dette er utroligt slitsomt,
Sån helt serriøst jeg tror ikke du aner, Kanskje det er en av grunnene til at jeg er sleten.

Skal jeg være helt ærlig, av og til har jeg bare lyst til å sette meg ned å grine fordi jeg er så lei av å krangle og diskutere med denne personen. Men hun elsker å krangle, det er noe av det beste hun vet. Helt serriøst jeg hater å krangle, jeg føler meg så utrygg, serlig med en så nær person.
Denne personen vet ikke selv, hvor barnslig og irriterende hun er, hun ser det ikke, hun ser verden på en helt annen måte en det de fleste gjør. Hun ser seg selv, og seg selv, og seg selv en gang til.
Jeg fikk nettopp vite at hun hater meg, men lang inne vet jeg at hun er glad i meg. Jeg kan ha sagt det ordet til henne jeg også, men jeg vet at jeg er utrolig glad i henne, og hun betyr verden for meg.
Det er ikke alltid like enkelt. Jeg husker bare den dagen jeg fikk vite at denne personen skulle komme til verden, da denne personen var i magen. Jeg hadde vært oss mormor hele dagen og kost meg. Jeg kom hjem og da hadde jeg fått meg ny rosa sommerkjole og sommerhatt, og var utrolig stolt,og ble enda mer stolt da jeg fikk vite om dennne personen.
Noen av dere har kanskje forstått hvem jeg skriver om, men denne personen betyr mer enn mest, bare sån at dere vet det.


Akkuratt nå er jeg så utrolig glad for at jeg har de vennene jeg har, jeg er så heldig, vennene mine
JEG ER SÅ UFATTELIG GLAD I DERE <3

Har du en person som er litt sånn ?

Rebekka <3


SPANSK

HOLA !

I morgen skal jeg ha spansk hele dagen, det skal da på ein måte være forberedelse til muntlig eksamen i tilfelle vi kommer i tilvalgsfag. Og i det tilfelle har jeg spansk, jeg skal først skrive en tekst om ferie, og da skal jeg skrive at jeg er i tyrkia og koser meg i solen. Etter vi har skrevet en tekst skal vi ha en samtale med en annen person der vi for eksempel bestiller hotel romm eller er på marked. Etter på tror jeg at vi skal hørre på en tekst og vi skal si etter på hva den handler om.
<3

S
å nå sitter jeg her, har endret litt på designet, hvis dere ser har vi fått noe nytt ---------->
Så tøft, neida : )) fant det på denne bloggen her annnad.blogg.no

Nå skal jeg gjøre litt spansk før jeg går ned på musikken. Og idag er min søte venn syk, Så Kristina Louise du får ha masse god bedring<3


My sister from another mister <3

Skal dere ha tilvalgsfag dag i morgen ?
Rebekka <3


Syk !

Heisann... I dag blir det ikke noe stort innlegg, pga. jeg skal øve på fransken til språkdagen vi skal ha i morgen. Nå ligger jeg i sofaen og ser på One Tree Hill sesong 7. Jeg er ikke i form, derfor er jeg ikke på skolen i dag. Jeg er syk, og det er litt rart pga. jeg ikke har vært det på noen år. Ha en videre fin dag :D - Kristina Louise <3

RLE

Hei blogglesere, nå sitter jeg her i sofan ska legge fra meg pcen fordi jeg skal gjøre RLE delmål. Snart kommer også Thomas til meg. SÅ vi snakkes, ville bare slenge inn et lite innlegg før jeg logger av.
Har nettopp vært oss Morfar, spiste god mat og snakket om masse forskjelligt.

Så vi snakkes, alle sammen må ha en fin kveld videre.
Rebekka <3

UngdomsskoleÅrene (8.trinnet)

Heisann ...

Det er litt rart å tenke at jeg snart er ferdig som elev på ungdomsskolen, derfor vil jeg ha et innlegg om ca. de siste 3 årene.

Jeg husker så godt i mai 2008, da de leste opp klassene til de nye 8.klassingene. Det var fullt av sommerfugler i magen min, jeg var så nyskjerrig på hvem jeg skulle gå i klasse med. Da de ropte opp navnet mitt, ble jeg redd. jeg var helt sikker på at jeg ikke kom i klasse med bestevenninen min. Da ropte de "Rebekka (+ etternavn)", og jeg ble så glad. Både jeg og Rebekka var på gråten pga. vi var så glade. Det er utrolig bra minne, og jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort hvis ikke jeg hadde kommet i klasse med henne. Vi ble vist rundt på skolen, og vi fikk se klasserommet vi skulle ha.

(Dette bildet er tatt fra denne dagen)

Dagen vi skulle begynne i 8.klasse gledet jeg meg utrolig mye. Jeg håpet på å treffe nye mennesker og selvfølgelig få nye venner. Vi merket at vi var blitt "eldre", men samtidig var vi minst på skolen. Jeg merket med en gang at klassen var kjekk, og jeg ville ikke ha endret den.

 

Tiden gikk, og vi hadde våre første tentamener, men det som var kjekkest var juleballet som var i desember. Dette var jo stas, vi skulle ha fin klær og fine sko.

(Bilde 1 er av Line, meg og Sandra Helen. PS. ikke mobb underleppen min. Hadde streng.)

(Bilde 2 er av meg og Elise)

Så ble det jul, og ferie. Det var herlig. Da fikk jeg mini-pcen min som er rosa. Da var jeg stolt.

Skolen begynnte igjen på nyåret. De fleste var vel glade for at de kunne møte vennene sine igjen, og noen ville ha lenger ferie. Etter en stund, skulle vi ha en forestilling som het "Vinn eller forsvinn". Det var bare for de som ville, og jeg ble med. Jeg fikk rollen som en penslig dommer.

(Bilde fra studioet på Vardafjell, spillte inn sangene vi hadde hatt på fårestillingen)

I vinterferien var jeg med Sandra Helen og familien på Vågslid, og senere var vi der på skileirskole med trinnet. Månedene gikk, og så ble det konfirmasjon på Sandra Helen.  Det var en utrolig kjekk dag, og hu har en nydelig bunad.

(Stein-Kristian/søskenbarn og meg)Så ble det sommer. Da var vi først i Bergen og så reiste vi til Mallorca.

(Det opperste bildet var fra Bergen og de andre var fra Mallorca)

Jeg håper dere vil lese mer fra 9.trinnet og 10.trinnet.

Vi snakkesher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Mote / Skjønnhet
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits