BILDESPØRSMÅLSRUNDE

Siden det er sommer og ikke så veldig mye blogg inspirasjon, så tar jeg en bildespørsmålsrunde.  Jeg skal prøve å svare mest mulig med bilder, så det er bare til å spørre.


Hvilke bildespørsmål har du til meg ?

Heisann

Heisann ... Da ville jeg bare skrive en liten hilsen fra Tyrkia:) Jeg vil bare ønske alle en GOD sommer, og jeg håper dere har masse sol der hjemme. Kos og klemz fra Kristina Louise <3

IS DAGEN I BYN

På lørdag var det isfest i byn, du kunne ta moods of norway båten, spise så mye is du ville og det var i tilegg et lite tivoli. Jeg og den minste søsteren min tok bussen til byn og koste oss masse, solen skinte og det var bare herligt.

En utrolig fornøyd jente på moods of norway båten, og der fikk vi da rosa is.

Måtte jo også prøve traktoren som stod med land.

Og ja, min lillesøster er utrolig søt.

Hva du i byn på isdagen `?DAGEN IGÅR

Dagen igår gikk dagen til rydding og kjæresten, han kom til meg og det var helt serriøst iskaldt i kjelleren, det er det som er negativ men å bu i kjelleren. Så vi fant fram dyna og snakket og bare slappet helt av, skulle ønske det bare var litt mer sol, men senere så gikk vi på kino på bad teacher..juhuu..
Den var veldig bra så den kan dere gjerne se, etter ble vi hentet og kjørt ned til thomas, vi skulle egentlig lage kakao, men siden de ikke hadde melk så ble det ingen kakao, men da ble det mer chill foran tven..
Elsker å tilbringe tid med kjæresten min.

(ignore my face )

Hva skal du gjøre idag ?
 

SISTE KVELDEN

Den sisten kvelden var helt fantastisk men samtidig utrolig trist. Alle har jo egentlig gledet seg så utrollig mye til å bli ferdige og plutselig så står vi der med vitnemålet i hånda og tårer i øynene. Grunnen til at det var så utrolig trist er forholdet vi har mellom alle sammen og ikke minst lærerene. Det er egentig utrolig trist og tenke på alle de minnene vi har hatt ilag alle sammen og nå blir vi bare splittet. Noen har vi et større forhold til mens andre litt mindre, men alle kunne snakke med alle og alle viste egentlig hvem alle var.

Senere på kvelden etter at vi hadde skiftet fra bunad og alt, så ble vi sendt i busser, vi hadde ingen aning om hvor vi skulle så vi satt og følgte veldig godt med på hvor bussen kjørte.
Til slutt så endte vi opp på ravnafloke, utrolig koseligt ut over natten, vi hadder rebuser, hinderløype og satt inni en stall og sang sanger.


Hva skal du gjøre i ferien?

Wihi :D

Heisann ...

I dag har jeg, Sander og mamma vært på Oasen. Jeg har fått meg nye sko og en ny kjole. Jeg synes selv at de er kjempe fine.

Sko fra Dixie kjøpt på Oxmo

(Fargen er litt anderledes enn i virkeligheten)

Kjoe fra  b,young

PS. I morgen kveld reiser jeg til Tyrkia,

- Kristina Louise

:( og (:

Heisann ...

I går var det den siste dagen våres på ungdomsskolen. Det er ganske rart å tenke på. Det er også bra og trist på samme tid. Det er personer som du har gått 3 år med, og noen som du har gått hele 10 år med i samme klasse og trinn. Nå skal vi snart bli spredd på hver vær skole. Det kommmer til å bli rart, men også utrolig spennende. Selv om vi ikke går på samme skole, så kan man være gode venner likevell.

I dag skal vi ha avslutning med trinnet og foreldrene. Vi har laget et program med musikk, dans og parodi innslag + litt mer. Det kommer til å bli en kjekk avslutning. Vi får også vitnemålet, men de som ville kunne få vite den skriftlige  eksamens karakteren i går, og vi har fått de andre karakterene før.

Etter avslutningen så skal de som vil på trinnet være med på en blåtur. Vi har ikke fått vite hvor det er ennå, men vi får se når vi kommer fram. Jeg gleder meg masse til denne turen, men vi skal være tilbake i morgen kl.8.00 på skolen (tror jeg). Det betyr at jeg skal prøve å være våken hele natten, men jeg hvet ikke om jeg greier det, men jeg skal prøve.

Nå skal jeg snart på tysværtunet for å gå gjennom generalprøven. Jeg skal nemmelig være programmleder ogjeg skal holde tale. Rebekka skal spille på instrumentet sitt. Det kommer til å bli spennende. Rebekka er kjempe flink, og hun har til og med vunnet solistpris på Higre Korpsfestival med denne soloen.

(et bilde av noen på trinnet som ble tatt tidelig i fjor)

Skal du på avslutning i dag ?

- Kristina Louise

VS

Heisann ...

VS

(Jeg anbefaler dere til se Vampires suck)

- Kristina Louise

SAY


The greatest thing in life
is doing what people say you cannot do.

ØNSK OSS..

Da kjører vi snart til stavanger for å delta i NM ( som da er norges mesterskap ),
og ja, vi er med i 1. divisjon..
http://www.spilleglede.no/no/nmf_media/nett-tv/nm_skolekorps/
Og hvis du går innpå denne her, kan du se førre når vi spiller, vi spiller 13:40

 

Ruben next !

Heisann ...

Idag skal klassen vår ha avsluttning, og da skal vi ned til Ruben. Håper det forblir fint vær, og at det blir varmt. Det kommer bilder senere.

Ha en fin torsdag :D

- RebekkaLouiseWii

Mango klokke !

Heisann ...

Her er bilder av min nye blåe Mango frutti klokke.

Hva synes du om mango klokker ?

- Kristina Louise

DA HAR JEG..


Da har jeg klippet meg og farget håret..
Hva syntes du ? 

Muntlig eksamen !

Heisann ...

I dag skal 10'ende trinnet på FUS ha muntlig eksamen. Både jeg og Rebekka har kommet opp i samfunnsfag, men i forskjellige temaer. Hun skal opp kl.9.00 og jeg skal 9.30. Jeg vil bare si lykke til alle sammen !
- Kristina Louise

CUTE

Alle fortjener ...

... noen å være glad i. Alle vil ha en de kan elske og en som elsker de tilbake. Dette er noe alle fortjener. Det er slik at nesten alle vil finne den rette. Når du er i tenårene så er det ofte at du sier " når jeg gifter meg ..." Det er ikke så mange som sier "hvis jeg gifter meg...".

Selv om du vil finne den rette, så betyr det ikke at du finner den rette. Det er mange som aldri blir gift, finner den rette, eller får barn. Det er bare sånn det er ...

... men det betyr ikke at du ikke kan bli lykkelig. Så lenge du har en familie som er glad i deg så kan du være en av de lykkeligeste.

- Kristina Louise

CARE

My head says
"who cares?"
but then my heart wisper,
"you do stupid..."

 

Haha

Heisann ...

Fant den på weheartit . Måtte bare legge den ut. Jeg digger twilight og gleder meg  utrolig mye til den nye filmen kommer den 18.november (dagen etter bursdagen min) i år.

- Kristina Louise

TIL DEG SOM IKKE TROR DU ER GOD NOK


Det er noe du har kjempelyst til å gjøre (f.eks. prøve deg på gutten du liker), og du forestiller deg hvor flott det kunne vært. Men i denne...``forestillingen,, er det ikke du som lykkes. For du er jo ikke god nok. DU fortjener ikke å ta sjansen på noe som muligens får et positivt utfall. En annen person kan fint utføre handlingen; var det en venn av deg det gjaldt hadde du oppmuntret vedkommende til å "bare gjøre det!". Men så er det det faktum at dette angår DEG, ikke en venn. Og du er, som sagt, ikke god nok. Nettopp derfor kan det ikke gå bra! Du kommer til å drite deg fullstendig ut hvis du våger. Og den tanken er altoppslukende; "tenk hvis jeg... eller hvis det... eller hvis alt...". 

... Vent litt! Dette er hva som foregår oppi hodet ditt. Du tror at du ikke er god nok, mens realiteten er at DU ER GOD NOK. Du stiller på lik linje som alle andre. Du har eksakt samme verdi som alle andre. Du fortjener et godt liv som alle andre. Du trenger kjærlighet som alle andre. Det er ikke slik at akkurat DU er så spesiel at du ikke skal ha muligheten til å kjenne på noe flott. Nei, du er spesiel fordi du er unik på en fantastisk måte.

Si "bare gjør det!" til deg selv. Hvorfor kaste det bort når det kan gå strålende!? Og når det går dårlig, - for det kommer det til å gjøre av og til, er det viktig å være klar over at det også kommer til å gå bra mange, MANGE ganger!

I DO NOT GET IT


Why is this happening just with us.
Why is everything wrong when we do not deserve it.
Why it is not possible to just fix up and leave it as it was.
Why, everything was absolutely perfect and nothing could come between us.
But look at us now it is a wall between us,
do not like it at all.
If I'll be honest, I hate it.

Do you understand what I'm talking about ?
 

SOMMER

Heisann ...

Nå er sommeren på vei, og jeg kan ikke si hvor mye jeg gleder meg. Jeg har så veldig lust til å ta ferie nå, men det er bare ca. en uke igjen. Det er ikke bare en uke igjen til ferie, men også men uke igjen av ungdomsskolen.


Bilde fra sommer 2010

- Kristina Louise

Drama lies and tears, cheers to the teenage years.


LITEN INSPIRASJON


Blitt veldig inspirert av hår osv denne uka! Bildene er fra Weheartit.

Hva syns du om bildene ?

Lips

Heisann ...

I går når jeg skulle gå å legge meg, så fant jeg på at jeg skulle lage leppene mine fargerike. Her er noen av bildene.

Bilde 3 er min favoritt, og det siste bildet ble tegner opp ned, så jeg "smiler" med de nedre tennene .

Hva synes du om bildene ?

- Kristina Louise

SOMMER


GLEDE DU DEG TE SOMMER  ? 

Naiiiiii ....

Heisann ...

I dag har vi fått vite hva vi er komt opp i til muntlig eksamen. Det siste jeg sa til mamma i dag var at jeg ikke ville komme opp i samfunnsfag, og hvertfall ikke i noe med krig. Tada ... Nå er jeg kommet opp i samfunnsfag om den kalde krigen. Da spratt tårene mine ut, og de bare fortsatte. Jeg føler meg så håpløs ... Jeg bare HATER krig.

På vei hjem så kjøpte Linda og jeg en isboks med pistasj ... Nam med masse sjokoladesaus på. Linda kom opp i matematikk, og det var noe hun ikke ville, men nå har hun vært flink og jobbet veldig effektivt. Jeg derrimot har ikke jobbet så effektivt, men jeg prøver. Vi sitter på kjøkkene, omringet av masse bøker. 

Hvis noen har noe jeg bør vite om den kalde krigen så setter jeg stor pris på om dere skriver det i kommentarfeltet.

Ps. Jeg har tydeligvis fått meg et nytt familiemedlem i noen dager... Linda har nemmelig flyttet inn til tirsdag <3- Kristina Louise

SAMFUNNSFAG

Da er vi her på denne bloggen blitt utrolig heldige som er kommet opp i samfunnsfag til muntlig eksamen,
kan si at jeg ikke er fornøyd me det. Emnet er det moderne norge, og det er ikke kjekt i det hele tatt..
Men jeg får prøve så godt jeg kan.
 

Hva har du komt opp i til muntlig eksamen ?5 ting dere kanskje hvet eller ikke hvet...

Heisann ...

Her er 5 ting dere kanskje hvet om meg :

1. Jeg er født i Trondheim

2. Jeg elsker å shoppe og jeg elsker sjokolade

3. Jeg vil være perfekt (men det går ikke + jeg er ikke i nærheten av perfekt) 

4. Jeg digger å late som om at jeg sover

5. Jeg er dårlig til å blogge

 

Og de 5 tingene dere kanskje ikke hvet om meg :

1. Jeg føler meg alene, forlatt, sviktet og mislikt

2. Liker og hater oppmerksomhet

3. Jeg hadde følelser for den samme gutten i ca. 3 år, selv om jeg ikke ville innrømme det (6-9. klasse)

4. Nesten hver gang jeg tenker på døden så gråter jeg

5. Mange sier jeg er tynn, og da tenker jeg at jeg er tynn/normal ... Men med en gang noen kaller meg feit (selv om det er tull) så tar jeg det på en måte til meg, og da blir jeg lei meg

Bilde fra første skoledag i 8.klasse

- Kristina Louise

A SMILE


A smile could hide alot of things.
So please do not judge me before you really know me. 

THE BEST FEELINGS


A smile from that special someone
Laughing till your sotmach hurts
Hugs that last more then a minute
Lookin at  pictures from when you were  littel 
Being called beautiful
 Maiking a stranger smile
When someone tells you they never want to loose you
Knowing you are loved
Having no homework
Winning a argument
Falling asleep till the rain
SMILING
When littel kids draw you pictures
Making new friends
Proving a smart peson wrong
Being told someone is okei
Listining to you music
Not remebering when you last cry
Knowing you will be okey

What is your best feelings ?


 

 

HOT or NOT

Heisann ...

Minnie dress fra Gina Tricot 149,-
Hva synes du om denne kjolen, HOT or NOT. Jeg synes den er kjempe søt. Den er en typisk søt sommerkjole.

- Kristina Louise

LISTEN


Everyone hears what you say.
Friends listen to what you say.
Best friends listen to what you don't say.

FORANDRES

Det er alltid noe som blir forandret, det kan  være gode ting og ting som  ikke så er så bra.
Det kan væra alt ifra hjemme til ut i verden, det kan være masse me venner som blir forandret.
Når du begynner på vidergående ka du få deg nye venner, og du mister de andre, det er noe som jeg helst ikke vil.
Jeg har så utrolig mange gode venner, som bryr seg om meg, de støtter meg og de er der for meg når jeg trenger dem.


Tiden forandrer seg og folk forandrer seg. Det er så masse som skjer på engang, du har venner,
kjærseste, familien skolen og fritidsaktiviteter. Men noen ganger blir det for mye, av og til har jeg
bare lyst til å stoppe tiden slik at jeg kan få litt bedre tid til alle de andre. Jeg vett at masse er min
egen feil at jeg ikke har tid til alt, en av grunnene er at det er leit jeg er kanskje litt lat, slik er det bare..
Men jeg håper egentlig det bare er en liten periode i livet.
Jeg elsker å tilbringe tid sammen med andre 

HATE THAT FEELING


When everyone looks at me
When I've done something wrong
Really only when something is wrong
When I have a bad day
When people laugh at me, and I mean not nice
When I'm unhappy
When I feel that there is no one to talk to
When people look ugly on me
When I'm alone
When I am disappointed
When I disappoint people
When I do not get it
When I see people who are hurting
When I'm sad and unable to tell the world
When I feel betrayed
When I feel abandoned
 When I feel that I am a bad friend
When I feel that I walk into a room and everyone looks at me
When I can not say what I mean
When I feel that the whole world is against me
When I feel like I'm not going to do it
When I am scared and unsure

What feeling do you hate most?

DENNE ER NYDELIG

Denne sangen er så fin på mange måter, den får meg til å tenke,
eller hvis jeg er i sovemodus så er dette en fantastisk sang.
 
Hva syntes du ?

Hjemme

Heisann ...

I dag har jeg kommet hjem fra en musikkfull helg på Bømlo. Førre Musikkorps har vært der siden torsdag til i dag. Vi har øvd masse og har fått gode resultater av det.

Ps. I dag har min kjære onkel Tore bursdag, og min kjære beste vennine + nabo Linda bursdag. Linda har fyllt 16 år i dag. Gratulerer til dem begge <3

Gammalt bilde ... ca. 3 år siden.

- Kristina Louise

PERFECT

Don't wait for the perfect moment... Take the moment and make it perfect.


?

gjesteinlegg av ingrid :D

Helu!! Nå sitter vi på Bømlo å venter på at Paradise Hotel finalen skal bli lagt ut på nette. Det skal bli kjempe gøøøy!! I dag har vert en slitsom dag, opp tidlig å blir nok en sen kveld. Nå skal jeg finne min fantastiske COLA :D hadeeee :D 


den fantastiske forfatterne  Ingrid :D:D 

- Ingrid ♥

LAZY

Idag er jeg rett og slett i dette humøret, men jeg kan desverre ikke være det idag..
Men idag reiser jeg, skal prøve å blogge når jeg er borte hvis det går.
Så alle blogg lesere dere må ha en fantastisk lang helg, og nyt den..
 

Helg

Heisann og hoppsann ...

I dag har vi endelig fått langhelg. Dette hadde vært deilig, men ... jeg må på seminar med korpset. Vi skal til Bømlo. Jeg har veldig lite lyst til å være med, men jeg må på grunn av NM.

Jeg håper virkelig dere andre får ha en avslappende helg :D

Hva skal dere i helgen ?

- Kristina Louise

FREMTIDEN


Jeg tenker alt for mye på fremtiden, og da mener jeg alt for mye.
Jeg tenker på om jeg kommer til å lykkes, kommer jeg til å ha alle de fantastiske personene jeg har nå,
kommer jeg til å ha dem i fremtiden.
Kommer jeg til å få meg en bra jobb, kommer jeg til å lykkes.
Jeg er bare så utrolig redd for at jeg ikke kommer til å lykkes.
Har jeg valgt rett, kommer jeg til å andre senere på di valgene jeg tar. 

Hva er dine tanker om fremtiden ?

21

Idag er det 21 dager til det er sommerferie.
Det er bare 21 dager til jeg er ferdig på ungdommskolen.
Men nå er det skolen, så jeg må nok komme meg avgårde.
Men ellers så vil jeg ønske alle en fantastisk dag. 


 Hvor lenge er det te du får sommerferie ?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Mote / Skjønnhet
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits