Rebekka komme him idag !

Heisann...
Sorry for at eg ikkje har blogga på ei stond, men alt skyldes av at eg ikkje har hatt tid eller at eg ikkje har gidda. På tirsdag hadde familien ein biltur te Stavanger. Me tok ikkje den vanlige veien, men ein så gikk inn te Ølen, Vikedal osv... Me stoppa på butikkar me kjørte forbi og me sov på et hotel i Sandnes. På onsdag kjørte me te byen og då møtte me tante Lene m/familie + eg kjøpte meg noen solbriller så e heilt like dei ifjor, men dei eg kjøpte ifjor e ødelagte og Sandra Helen har eg kjøpt røde te. Eg og Tiril Marie tok litt bilder på turen.


Flærre bilder komme seinare ... Problemer med me bildene :(

Resten av dagane går på avslapning og sløving.

Men nå te overskriften. Idag komme endelig Rebekka him og det glede eg meg te. Då får eg endelig væra me noen og eg glede meg te å hørra koss hu har hatt det.

- KristinaLouise <3

Overnatting hos Belinda

Heisann ...
Igår va eg hos Belinda og i to tiå blei me med mamma te byn. Fust va me på Markede og i gå gatå, og seinare va me på Amanda. Eg kjøpte meg:
Kjole fra Bik Bok - 75 kr
Solbriller fra Bik Bok - 29 kr
T-Skjorta fra Cubus - 24 kr
Smykke fra H&M - 29.50,-
Øyredobbar fra H&M - 29.50,- ( Det va 3 par i pakken. Eg har to av de og Belinda har det sista paret. )

Når me kom him så sko me væra hos tante Lene m/familie. Eg og Belinda prøvde å lera oss GLOW-dansen på youtube og me hadde gjømsel før me sko spisa grillmat. Itte me hadde spist bada småungane og eg og Belinda hadde beinå oppi. Me gjekk og på Spar for å kjøpa noe å kosa oss med pga. eg og Benedicte sko sova hos Belinda. Me sov ute på trampolinen i soveposar, og me døgna. Ca. kl.5-6 gikk me opp på garasjelofte, og ca.8.30-9.00 hadde me morgenbadet våras i aksdalsvatene. Det va kaldt, men og litt deiligt, og eg va stolt pga. eg va fust uti og eg dukka fust. Morgenbading om sommaren e jo kult o da, og eg endte med å gå fust opp fra vannet o.

(Bildet tok eg fra bryggå med aksdalsvannet)

Eg og Belinda var litt ute å tok bilder uti hagen hos meg og på ein lekeplass.
Eg sovna rundt 3 tiå idag pga. eg va litt utslitt. Det va ein kjekk overnatting hos Belinda og et fint minne fra sommaren.

- KristinaLouise <3

Sandvik

Heisann...
Igår hadde onkel Ståle bursdag og då var me inne i Sandvik for å feira det. Som vanlig  når me e med pappa si sida så e eg med lille tullete Kasandra. Hu sko heila tiå ha ta leken og bare tulla. Eg, Kasandra og Tina gjekk litt ute for å gå ned på stranda og for at Kasandra skulle få viljen sin med å gå te trampolinen. Me va ikkje så lenge på trampolinen, men me va egentlig ikkje så lenge med strandå heller. Kasandra ville bada, men eg sa nai. Når me kom ut i sjøen for å vassa så var det iskaldt, men itte ei stond så blei det litt bedre. Eg trodde at Kasandra var glad for at hu ikkje sko bada likavell, men naida hu ville og då måtte me bare sei at me måtte gå. Ei stond itte me hadde komt opp te campingvognå kom guttane. Dei hadde vært å fiska med onkel og kjørt båt. De var kjempe flinke og de hadde fått en del fisk.

( Nicolay, Sander og Morten )

Sander tannå si igår så han gleda seg te tannfeen sko komma. Familien min va lenge hos onkel og Hanne, og då såg eg på the Voice og satt litt ute. Når eg kom him så lalla eg nesten med ein gong.

PS. Igår såg eg litt på SOMMERTID på TV2 og då fikk eg nesten skjokk når eg såg morfaren te Rebekka på TV. Han stod vedsidenav ein kokk så lagde mat der. KULT ikkje sant.

Q: Såg du på SOMMERTID ?

- KristinaLouise <3

Dagen idag :D

Heisann ...
Idag har eg gjort masse gøy. Eg har vært på kaien med tante Lene, tante Nina (søstrene te mamma) og Tiril Marie. Fust gikk eg og Tiril litt i gå gatå og på markede. Tiril fant seg ein hårbøyle på Gina Tricot og noe på BR. Itte ei litå stond gikk me ned på kaien igjen for å gå på SAMSON der tantene mina va.Dei spiste nacos mens eg og Tiril kjøpte Skeivis med cola og søte kirsebær smak og ein jordbær smoothie. NAMMMMMM... KVart på seks kjørte me hjem over pga. me sko henta Erlend kl.6. Når me kom him te tante så sykkla eg og Tiril på Spar for å panta flasker. Tiril hadde 3 posar og eg hadde to og dei hadde me i ei sykkeltralla så hang på sykkelen eg hadde. Itte me hadde panta flaskene sykkla me te Frakkagjerd barnaskolen for å leke på lekeplassen pga. Tiril ville.Når me sko sykkla him så hadde Tiril vondt i foten pga. hu hadde skrapt seg og då måtte eg trilla begge sykklane + trallå mens hu satt i trallå. Det tok ei stond før me va hima og då spiste me vaffler og bada i bobblebadet. Det har vært ein kjempe kjekk dag for meg og eg håpe dåkker ogdå har hatt ein kjekk dag.

- KristinaLouise <3

SHREK + dagen idag !

Heisann ...
Idag kom eg him fra Vikedal. Eg har hatt det kjekt med Linda og eg e glad for å væra hima igjen. Det har regna på heila turen så me har ikkje vært så masse ute. Me har sovt ute i fortellte og me har vært oppe te långt på morningen.

(Bilde e fra fuste kvelden)

Idag har eg også sett SHREK på kino. Den så eg med mamma, pappa, Morten, Sander, Tante Lene, Dieter André,
Tiril Marie og Erlend.  Eg syns at filmen var spennande, morsom og gøy, fordi eg digge Shrek filmane. Itte kinoen så var eg og familien litt på Markede. Eg fant en del på Gina Tricot pga. salg. Her e bildet av det eg kjøpte.

(Ikkje så enkelt å se de små tingene)
Det så e litt tøft med det eina smykke  (forma som konvolut) e at mamma hadde et likt når hu va liten.

Q: Har du sett den nye SHREK filmen ?

- KristinaLouise <3

Vikedal :D

Heisann...
Nå ska eg og Linda te Vikedal. Hade ! :D

( BIlde fra Rebekka sin Tullete bursdag i fjor SOMMAR )

VI SAVNER REBEKKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


- KristinaLouise <3

Nydlig regnbue ute <3

Heisann ...
Nå e den ein nydlig regnbue ute. Eg har toke litt bilder av den og her e den.

Fin ?

Idag har eg ikkje gjort på så mye. Eg har heller ikkje vært med noen av venninene så eg lure på kor folkå e i verden.
Imårå ska eg på besøk te tante Nina :D

Q: Ka syns du om regnbuen ?
Q: Har du sett en regnbue idag ?


- KristinaLouise <3

Vinneren av MITT SOMMERBILDE

Heisann :D
Nå har me funnet ut av kim me syns ska vinna konkuransen våras, men først vil eg takka alle som har vært med og alle bildene va fine. Det var 5 stykk som var med og det blei to som vant. VInnerane e Tante Lene med sine to bilder som eg fikk på mobilen (vett ikkje kos eg legge de øve te dataen) og www.vanesasa.blogg.no ! Premiene får dåkker vita seinare.

(Sommerbilde te www.Vanesasa.blogg.no )

Ps. Idag reise Rebekka te Tyrkia og eg misunne henna. GOD tur te henna.


- RebekkaLouiseWii

Eclipse

Heisann :D
Nå har eg nettopp vært og sett eclipse på edda-kino. Eg så den med mamma. Siv-Elisabeth og venninå te
Siv-Elisabeth som eg tror hette Susanne. Denna filmen var bedre enn New Moon itte min meining. Eg syns filmen var litt skummel og eg holdt meg sikkert forann øynene i halve filmen. Seinare ska eg og  Rebekka plukka ut vinnaren av konkuransen våras. Deltakerene e:
www.vanesasa.blogg.no
www.ferkingstad.blogg.no
Tante Lene
www.ellaneglelakk.blogg.no
www.liiinnk.blogg.no

 - KristinaLouise <3

Søndag i Hervik !

Heisann :D
På søndag var jeg i Hervik på besøk i den nye husvognen til familien til Sandra Helen
( www.sandrahelen1994.blogg.no ) som då e søskenbarnå og tante og onkelen min. Husvognen var kjempe fin og den var nærme lekeplassen og ein plass der det går ann å kjøra noe sykkelaktige greier. Her e noen bilder.


Bilder av Kristina Louise, Sander, Sondre og Sandra Helen <3

Her e det o ein header te www.sandrahelen1994.blogg.no  :


- KristinaLouise <3

Dagen idag.

Hei (:
Idag har eg ikkje noen store planer utenom å passa brødrene i 3.tiå te ?. Seinare ska eg kansje på kino med
Siv-Elisabeth eller så ska me det i mårå. Kansje eg burde ringa å hørra med henna?. Eg har sett litt på nyhetene idag, og får dei så ikkje har hørt det så e det masse lyn og torden i Halden og i Fredrikstad. Håpe bare det slutte snart pga. eg ska der i neste uke. Rebekka reise på fredag og MITT SOMMERBILDE konkuransen blir avslutta i mårå eller på torsdag. Takk te alle som er blitt med i konkuransen og eg håpe det blir flærre med.


- KristinaLouise <3

Bli med i konkuransen !

Heisann :d
Nå sitte eg nere på rommet te Rebekka og på dataen hennas mens hu spise middag. Me har vært på spar og panta flasker + me har gått tur med ein liten gutt så heter Brage. Nå ska me finna på noe å gjør, og så håpe eg  flærre blir med i konkuransen. Vinneren blir trokken på onsdag eller torsdag og får dei så lure på om  det blir ein premie så seie eg at det blir hvertfall ein liten.

- KristinaLouise <3

11.jul.2010

Hei, hei   kjekt om flere kunne melde seg på konkurransen, nå bare kjeder jeg meg, sitter her egentligt, så jeg tar en HOT eller NOTSynes du dette er HOT eller NOT  ?

Torsdag med Belinda og Rebekka :D

Hello !
På torsdag var eg med Rebekka og Belinda. Fust var me litt hos meg og ute i byggefelte, og seinare sykkla me te Belinda. Hos Belinda tok me en del bilder i hagen og områder rundt huset. Her e det noen av bildene som blei token.


Idag ska eg grilla og familien ska kansje te Hervik :D
+ eg håpe at flærre melde seg på konkuransen våras. Jo flærre så e med så kjekkare blir det.

 - KristinaLouise <3

Gårsdagens innkjøp !

Heisann :D
Igår var eg på shopping med Sandra Helen og Rebekka. Eg og Sandra Helen tok bussen rundt 1 tiå og Rebekka kom seinare. Eg shoppa ikkje så masse, men er e dei to tingene eg kjøpte.

Sko fra Bianco - 150 kr
Topp fra Bik Bok - 2 for 99 ( Eg og Rebekka kjøpte ilag )
Toppen har eg og i svart, kvitt og blått fra før av.

Det hadde vært supert om flærre hadde meldt seg på i konkurrasnsen våras.

- KristinaLouise <3

Konkuranse :D

Hei :D
Nå ser dåkker kansje at sommaren ikkje e komt heilt fram. For å få litt mer sommer følelse så vil me nå ha ein konkeranse der dåkker ska ta et sommarbilde som dere legger i bloggen deres som et inlegg. For at vi skal vite at du er med må du gi beskjed i dette innlegget og innlegge ditt må ha overskriften MITT SOMMERBILDE. Lykke til og jo flere som er med jo bedre blir det.
google bilde !


- RebekkaLouiseWii

Ting og Tang fra Tyrkia

Heisann og hoppsann ...
Nå lalle eg hos Rebekka. Me føle bare ikkje heilt for å legga oss ennå. Her e det bildet av dett eg kjøpte i syden.


+ eg kjøpte parfymen fra Laura som heter rose, noe te jentene og te søskenbarnå.

Det var to fantastiske uker og eg håpe eg ska reisa der te neste år også.

 ( Bilde e fra strandå te Sea World. Der bada eg, mamma og tante om kvelden )

- KristinaLouise <3

: D VIDIO

Nå sitte her eg me Kristina Louise <3  her komme det då en vidio, kjeda oss litt så eg fant fram weben på pcen og lagte ein vidio te dåkke : )Ka syns du om vidioen ?
Burde vi ha mer ?

Rebekka och Kristina Louise <3

Ny Sommer Header :D

Hei, nå e Kristina Louise komt him fra Tyrkia og nå lalle hu hos Rebekka. Me har også fått oss ein sommer header.


Q: Ka syns du ?

- RebekkaLouiseWii

SNART HJEMMA <3

Nå e Kristina Louise snart hjemma  <3 Yeeee

Kristina Louise søtaa <3Btw, elske denna sangen ! waka waka

Rebekka :)

<3

JUMPSUIT HOT ELLER NOT !

Jumpsuit hot eller not ?


Hva syns du HOT eller NOT : )

Rebekka <3

BLOGG

Ny header på bloggen ! <3
Hva vil dere ha mer av på bloggen ?


Rebekka : )

SHREK

Nå ska eg snart på kino, Shrek :) glede meg, ska der me mamma, Regine og Rina : )
Idag har eg egentligt bare vært hjemma, hva litt på lekeplassen me Rina og Regine og noen andre.
Igår så gjekk eg, Benedicte og Rina ein liten tur. Det endte op me at me hva nede me frakkagjerd vannet. Me satt påbryggå og bare nøyt solå, heilt Benedicte kasta den eine crogsen min uti, han landa rett uti så hva lett og henta, eg sko gjør igjen så eg kasta den eine skoen hennas, og hu kasta min crogs ein gong te. men crogsen min kom uti strømmen, så eg kasta den andre skoen uti, og hu kasta den andre crogsen min uti. Me fekk då tak i begge sandalene/tøfflene te benedicte men ikke crogsane. Så me sprang  bort på måkeberge men de hjvafor longt ute og måkene hadde lagt reir. Me ringte te mormor og spurte om hu konne kjøra oss hjem, men siden me hadde Rina me oss fekkhu fort vita at crogsen hva borte. SÅ me kjørte bort te Aksdal for og se om me kunne se de komme her. me gikk litt bort over, plutselig høre eg bare Benedicte rope eg fant de. Men eg ser bare ein, så sa hu den andre ligge inne me land der borte, Eg blei så glad eg sprang og henta den andre mens Benedicte venta på den så hva lenger ute.. Det hva så deiligt og varmt der så Benedicte sprang rundt og tryna fordi hu ville bada :)

Jeje <3 me snakkes

Har du eingong musta crogsene dine ?
Har du sett den nye Shrek filmen ?


Rebekka <3

JEJEJE :)

Gratulera me dagen te Julie Marie ! :D anbefale og lesa den bloggen kjempe bra blogg !
http://jmlilleskog.blogg.no/ !

igår hva eg på eclipce, super bra film syntes hvert fall eg ! : ) <3 Jeg kunne ha skrevet så masse men jeg vil helst ikke røpe noe for de som ikke har sett filmen... Så jeg anbefaler og se den !

men nå ble det et littvell kjedeligt innlegg !

Q: ka ska du idag ?


Alanya idag

Heii ...
Idag ska eg te Alanya med familien :D Naa maa eg nyta de siste dagane i solfylte Tyrkia paa Sea World Resort & Spa. Det et kjempe flott hotel me bor paa og al inclusiv. Haape det e fint og varmt hjemma o. Kos daakker alle sammen.

 - KristinaLouise <3 (i Tyrkia)

Tyrkia <3

Heisann...
Liten hilsen fra hu i Tyrkia :D Haape daaker har ein lika god ferie saa meg. Me snakkes naar eg komme him.

- KristinaLouise <3 (i Tyrkia)

ECLIPSE

Ja, eg sa eg sko blogga igår itte eg hadde dusja og spist og alt det greiene men når eg haddegjort det gidda eg ikke !! sorry . Men igår så hadde eg tenkt å dusja plutselig ringte det på dørå, eg såg ut rullegardinå, og der stod  Arne (ein so gikk i klassen våres før), eg håpte oppi kosedressen,hallo eg gikk i pysjen der. Så der hva Arne så han blei me meg, Regine og henta sykkelen te mamma.
Ringte te Eirik men han låg og sov, fekk Martin Andre te å vekka an men han hadde den trøtte morgen stemmen sin så eg lot han sova ! hahaha
Men jaja, Ingrid og SHAG kom ned på Spar møtte meg, regine og Arne. Gikk litt rundt eller sykklet hettedet.
Når me hva her Fekk Ingrid ein flis på låret så hva veldig stor kan du sei, ska få se bilde
Men nokk snakk om ka eg gjorde igår.

Idag har eg passt på Rina litt, me hva nede på spar, kjøpte ein is og koste oss : )<3
Kl.18:00 ska eg på kino me Ingeborg på eclipse på tysværtunet : )Her kommedå flisen så Ingrid fekk i låre ! hu hadde et stort ønske om ast eg sko skriva det på bloggen  :)
Her er da den store flisen Ingrid fikk i låre, hun ble ganske håven og begynte å blø : ) haha ! alle sammen min venn Eirik har lyst til å bli Kirurg etter denne Flis operasjonen : )

Skal du på eclips idag eller en annen dag/ har du sett eclips ?
Har du noen gang fått en så stor flis som Ingrid gjorde ?

Rebekka <3

Her er da de 2 som skal på kino idag : )

BRB : )

Nå går jeg ut og jogger meg en tur skal ha et innlegg når jeg kommer tilbake, på hva jeg har gjort ida : )
Da kan jeg ta en VS siden dere er så flinke til å kommentere : )


Saltsild VS Bublizz  ?

Rebekka <3


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits