"ELSKER"


Å vise noen at du virkelig elsker noen eller at du virkelig bryr deg om noen, det er faktisk veldig vanskelig.
Det kan være mange årsaker, det kan være alt ifra fordi du er redd eller du er redd for at det skal bli for mye.
Du klarer kanskje ikke å si de rette tingene, eller er bare utrolig redd for å miste denne personen.
Men hvis du vet at du elsker denne personen og du kjenner det i hele kroppen, så er jeg ganske sikker på at det er sant.

Sol

Heisann ...

I dag har det vært kjempe fint vær her :D

Det har nesten vært sydenvarme, og sola har skint. Jeg håper dere alle nyter de siste ukene med sommer. Kos dere utrolig mye, og lykke til med norway cup for de som skal :)

- Kristina Louise

Dag 8 (siste dag)

Heisann ...

I dag skal jeg fortelle hvilke venner jeg liker best, gutter eller jenter.

Jeg syns det er helt likt. Både jentevenner og guttevenner er gode å ha. Så lenge du kan stole på noen eller finnner på noe gøy med noen, så er det det samme om det er gutt eller jente. I noen tilfeller er det faktisk enklere å snakke med gutter enn jenter, og så er det også enklere å snakke med jenter i noen tilfeller. Når du er jente så snakker du vell litt mer med jenter fordi de opplever for eksempelt en del av det samme som deg. Men jeg vil bare si at for meg er jentevenner og guttevenner like gode. Så lenge du har noen gode venner så er det det samme hvilket kjønn de er.

Søt gjeng ?

Hvilke venner synes du er best, gutter eller jenter ?

Ps. Nå stopper jeg med 30 dager opplegget, og det blir kanskje ikke så mye blogging på meg denne uken, men skal prøve å slenge inn noen innlegg :)

- Kristina  Louise

LITEN HILSEN FRA MEG


Her er en liten hilse fra alle oss her.
vi har nettop spist masse pizza altså det ble bestilt 12 pizzar til 24 personer.
Nå er jeg egentlig utrolig trøtt og skal snart legge meg.
Jeg må bare si at det er helt forferdelig det som har skjedd i norge,
jeg ble litt ekstra sånn wow når jeg hørte det, jeg kjente faktisk en tåre i øyekroken,
fordi jeg ikke liker slikt som dette.
Men det verste er jo at han hva norsk.
Men jeg kondolere og tenker på alle de som har opplevd og vært med.
Et lys blir virklig tent for dem.

Norge

- RebekkaLouiseWii

Dag 8 - Nevn 10 gjenstander du ikke kan klare deg uten

Heisann ...

I dag skal jeg fortelle hva de 10 gjenstandene jeg ikke klarer meg uten. Jeg tror jeg har fått med de viktigeste for meg.

1. Sengen min er en ting så er utrolig viktig for meg. Jeg er kjempe glad for at jeg har denne, og det var min bursdagsgave da jeg fyllte 15 år i november i fjor. Og bamsen min er utrolig viktig for meg. Jeg fikk den av mamma og pappa etter at de hadde vært i Danmark  for 5 år siden. De hadde lagd den på build a bear i København. Og de hadde gitt den navnet Bunny-Klas <3

2. Klær er en ting som jeg ikke kunne tenke meg å levd uten. Jeg elsker klær. Det er noe som jeg ikke kan holde meg unna, og selvfølgelig går jeg med det hver dag. Jeg er også ekstremt glad i å shoppe, og jeg finner alltid noe nytt jeg vil ha. Det er bare slik det er.

3. Elektriske apparater som ipod,data, mobil, tv og kamera kan jeg ikke være uten. Jeg klarer ikke å gå uten minst en av disse gjenstandene. Dataen min er jeg egentlig ikke så veldig begeistret av. Den er ganske dårlig og treig. Den var veldig bra i begynnelsen, men ble fort dårlig. Det som er positivt med denne er at den er liten, og det gjør at den ikke bruker så stor plass. Denne hadde jeg for eksempelt med meg til Tyrkia i år. Jeg gleder meg utrolig mye til jeg får Macbooken min. Telefonen min er jeg heller ikke så begeistret for. Selvfølgelig ville jeg ha den siden den hadde tastatur, og jeg var så fornøyd. Etter noen måneder var jeg lei av den på grunn av den begynnte å klikke hele tiden. Denne bruker jeg bare på grunn av at min kjære Iphon døde i påsken.

4. Mulberry vesken min Alexa er helt fantastisk. Jeg er så forelsket i denne vesken. Den er bare helt fantastisk, og det er en del plass i den.

5. Dufter er noe vi alle trenger. Ingen vil gå uten å lukte gått.

6. Mitt kjære vennskapssmykke som jeg har med Rebekka er noe jeg har på meg hver dag. Det betyr utrolig mye for meg. Det er et halvt sølvhjerte med R for Rebekka på. Jeg har også en sølv ring som jeg har på meg ca. hver dag. Den fikk jeg av farmor og farfar til konfirmasjonen min i fjor. Den betyr også utrolig masse for meg.

7. Sko !!! Det er noe man bruker normalt hver dag, hvertfall hvis du skal gå ut av huse. Jeg elsker sko. Du kan aldri få nokk skopar, og de blir brukt hele tiden. På bildet her så er det bare finsko, men jeg har mange andre sko i tillegg. I just say it, I LOVE SHOES <3

8. Transport er noe man trenger. Det beste er jo hvis vi går, men hvis du skal et stykke som for eksempelt noen timer vekk så trenger du transport. Om det er fly, buss, båt, tog eller bil så er det vår transport. Jeg kan heller ikke klare meg uten huset mitt. Alle trenger A place to call HOME, eller for å si det slikt, alle trenger tak over hodet.

9.  Et toalett. Jeg kan absolutt ikke leve uten en do, dusj, og vask. Det er noe jeg absolutt må ha. Jeg vil også bare si at jeg ikke klarer meg uten tannbørste og tannkrem. De må jeg også ha.

10. MAT !!!!! Vi trenger alle mat for at vi ikke skal dø. Og vi trenger drikke også.

- Kristina Louise

Dag 7 - Dine tre favorittparfymer

Heisann ...

Da begynner jeg med dag 7, pga. jeg dropper Dag 6 - Ditt syn på narkotika og alkohol. Jeg er mot narkotika osv. og jeg synes vi skal ha et bra og sunt liv, istedenfor å ødelegge det.

I dag skal jeg vise der mine tre favoritt parfymer :D

Detta e då mine parfymer.

Dett er mine favoritt parfymer. Jeg syns de lukter kjempe godt, og det er dagens lille ekstra.

Denne parfymen heter rosé, og den er Laura Biagiotti sin parfyme. Dette er da min favoritt parfyme, og på flyplassen på taxfree-en så stod det at denne var en av årets sommerdufter. Den anbefaler jeg til alle jenter :D

Min nr. 2 parfyme er også av Laura Biagiotti, men denne heter bare by Laura Biagiotti. Den lukter også helt fantastisk. Denne og rosé er de parfymene jeg bruker mest, men jeg bytter litt på å bruke alle.

Min nr.3 parfyme er Heat av Beyoncé. Den lukter knall godt. Hvis dere er på en butikk og dere ser denne parfymen så må dere bare lukte på den. Den er også et must. Det kan jo være at dere ikke har den samme smaken som meg, men det anbefales å gjøre et forsøk.

Jeg er veldig glad i parfymer, og jeg må innrømme at jeg er veldig glad i kjendis parfymer.

Hvilken parfyme er din favoritt ?

- Kristina Louise

DA SKAL JEG HA LITT PAUSE


dobbelhake er serriøst dritt kult !

Da skal jeg ha litt pause, skal prøve å blogge litt av og til  men skal ikke love noe.
Jeg vil bare ønske alle en fantastisk sommer videre og at alle må kose seg og at dere må fortsatt
lese bloggen selv om jeg ikke skal blogge så masse..

hva skal dere resten av sommeren ? 

Hva skal jeg ha på ?

Heisann ...
Jeg skal i familie selskap hos tanten min om en time, men jeg hvet ikke hvilket antrekk jeg skal ha på meg. Det hadde vært fint om dere hadde hjulpet meg :)

Antrekk 1. Svart bluse og blått skjørt med svarte sko ;)

Antrekk 2. Blå kjole med svarte sko, men jeg kan godt bytte skoene ut med noen andre ;)

Hver så snill og hjelp meg.

-Kristina Louise

Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner

Heisann ...

Dag 5 , det må være de første månedene i 2011. Jeg var deppa nesten hele tiden, hvertfall når jeg var hjemme eller for meg selv. Jeg gråt utrolig masse, og så mørkt på allt. Det var helt forferdelig. Det er ikke noe jeg vil snakke så mye om, og jeg vil ikke fortelle hvorfor. Men det som er sikkert er at jeg kunne ønske at jeg hadde hatt det gøy i disse månedene, istedenfor å ha det vondt.

- Kristina Louise

GOD MORGEN


God morgen, ville bare slenge inn et lite god morgen innleg.
Nå skal jeg videre for å vaske, og tjene litt penger.
 Noe dere vil jeg skal blogge om senere ?
 

Dag 4 - dagens outfit

Heisann ...
Da var det dagens outfit som var kommet. Jeg prøver blogg.no appen for første gang, og det ser ut som denne kan bli brukt mer.

Bildet ble ganske dårlig for det ble tatt med ipoden til min lillebror.

Genser/ topp fra JC
Smykke har min søte Linda kjøpt til meg.
Klokke fra mango
Bukse fra Cubus.

Fikk ordnet med bedre bilder. Her er outfitet i bedre kvalitet :)God natt
-Kristina Louise

BOB MARLY
 

"TÅRENE RANT NED OVER KINNET MITT "

 
Igår så fikk jeg en lang melding av en vennine som hadde hatt en forferdelig drøm og jeg sa til henne at alt går bra og at det er ingenting å være redd får, men natten da jeg skal sove da drømmer jeg noe helt forferdelig, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere..

Jeg husker ikke helt hvordan det begynte men plutselig så måtte vi gjemme oss i en hytte litt lengre oppi skogen. Det var veldig viktig at alle holdt sammen, det var en mann som stod der og snakket foran oss men mobilen hans ringte og han sa ingenting han begynte bare å springe. Alle mennene fikk melding om at de måtte komme seg vekk men ingen kvinner.. Så alle mennene begynte å springe og vi stod der igjen. Vi gikk lengre bak i skogen men der så vi en mann som stod med pistol og det kom flere folk. Og nå kommer det noe jeg helt serriøst ikke har noe aning på men plutselig kom johannes altså rektoren på frakkagjerd, han sa at det var ikke lurt å gjemme seg her fordi da ble vi drept med en gang. Jeg tok tak i hånda til Kristina Louise, dette her husker jeg så godt, vi sprang så fort at vi ikke hadde mer pust igjen, der vi var ble plutselig helt øde og ingen folk å se. Johannes sa at alle hadde gjemt seg, og at vi måtte bare springe videre. Vi sprang forbi skyttegraver og huler som folk hadde gravd seg ned i. Han sa at vi skulle komme oss bort på en buss kafe og der kunne vi være trygge hvis vi var heldige men vi måtte bli splittet så noen jenter måtte springe den veien. Tårene begynte å renne ned over kinnet mitt da jeg så at sandra helen ble sendt den andre veien med mange andre jenter, så hånda til kristina louise ble klemt så hardt at hun skrek ut. Men jeg kunne velge om jeg ville stå der igjen å bli drept eller springe videre, vi begynte å se bak oss og der såg vi masse bilder som kom imot oss litt lengre borti dalen, så jeg sprang videre og det var en del gutter som sprang forbi oss, plutselig så jeg Thomas og han sprang med pistol i hånda etter mange andre gutter, han skulle akkurat til å stoppe for å kysse meg men det ropte akkurat noen på han, alt han fikk si var at han Elsker meg. Jeg begynte å gråte enda mer, er dette slutten.. Vi kom oss inn i buss kafen og jeg satt meg ned og bare gråt kristina louise strøk meg på ryggen og tørket tårene og sa at vi skulle være sterke. Men rett før jeg våknet på virkeligheten så va jeg helt knust, utrolig trist og redd og på slutten av drømmen så kom det mange menn og omringet oss og begynte å skyte..

Dette var en helt forferdelig drøm, alt føltes så virkelig. I hele dag har jeg tenkt på denne drømmen, jeg er virkelig redd for at noe av dette kunne ha skjedd i virkeligheten, jeg våknet nesten med tårer i øynene..
Har du noen gang drømt at alt føltes så ekte ?
 

Dag 3 - Legg ut et bilde av deg når du var liten

Heisann ...

I dag så skulle jeg egentlig ha lagt ut bilde av dagens outfit, men jeg valgte å bytte med å legge ut et bilde fra da jeg var liten.

Her er det da to bilder av meg fra da jeg var liten.

- Kristina Louise

VÆR SÅ SNILL


Vil du være så snill og bare stemme på bildet mitt. 
Da hadde jeg vært veldig takknemlig, hvis du hadde stemt på bildet mitt og liker det.
 http://apps.facebook.com/elkjopfoto/664486
Du går da inn på denne linken, og hvis jeg ikke klarte det med linkingen
så kan du bare lime den inn i søkefeltet ditt.
Tusen takk på forhånd.
Nå skal jeg pakke litt og fikse en del småtin.
Så dere får ha en fantastisk dag videre, kommer et innlegg senere. 


 

Dag 2 - Hvordan vil du at fremtiden din skal være?

Heisann ...

Fremtiden. Det jeg håper først og fremst med hvordan min fremtid skal være er at jeg blir lykkelig. For hvis ikke jeg blir lykkelig så blir ingenting bra.

Jeg fullfører videregående og kommer inn på en bra høyskole som jeg vil inn på. Jeg blir ferdig utdannet, og er fornøyd med mitt yrke. Jeg håper jeg får oppleve nye land og steder med mine gode venniner. Vi skal sannsynligvis ut å reise en god del. Jeg håper jeg blir forlovet og gift med min store kjærlighet, og senere får barn.

Dette er kort om hvordan jeg håper min fremtid skal være :D
- Kristina Louise

HAR DU EN BRA SANG !?


Jeg trenger mye mer bra musikk inn på ipode, og det hadde vært til stor hjelp hvis du kommer med noen sanger du syns er bra. Jeg hører på alt, jeg liker egnetlig alt, jeg synger og nynner på alt, så skriv ned akkurat det du vil. 

DA VAR DET OVER


Da var solen borte og sommeren er på ein måte borte.. 
Det regner og er overskyet jeg bare elsker sommere som dette.
Men da skal det bare bli enda bedre og tenke på at jeg reiser snart til varmen.
Men ellers idag så skal jeg ned te farmor og farfar og spise middag,
 som kommer til å være veldig godt, de lager alltdi god mat. 
Og jeg må bare si til dere kjære blogglesere jeg bare digger dere, dere er så flinke til å komentere fortsett slik.
Jeg blir liksom litt ekstra glad hver gang jeg ser det har komt en ny komentar.


Hvordan er været oss dere !?

WOHO!!

Heisann ...

Se hva jeg og Belinda merket i dag :D

STOLT :D :D :D

- Kristina  Louise & Belinda

BARE FORDI JEG KJEDER MEG


Hva syntes du ?OUTFIT FRA IGÅR KVELDHva syntes du !?


Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Heisann ...

Dag 1 blir ikke noe spessielt. Jeg er ikke i et forhold, og kommer nok ikke til å være i et på en stund (pga. jeg er ikke forelsket).

Jeg har vell vært en jente som har hatt dilla på mange av kjendisguttene. Jeg var helt fortryllet av Zac Efron i flere år, men jeg har tatt meg sammen. Har også flere kjendiser, men skal ikke snakke om dem.

Jeg håper bare att jeg finner noen når jeg blir eldre, og jeg håper jeg blir gift og får barn i fremtiden.

Det med singeltilværelsen min er ikke noe spessielt, men jeg misunner selvfølgelig de som har kjærester. De fleste vil vell ha den ene som betyr verden for deg, en som er der for deg. Det er noe jeg ønsker, men jeg får håpe at jeg er heldig hvis jeg finner en.

- Kristina Louise

30 dager :)

Heisann...

Da skal jeg begynne med 30 dager. Det kan være at jeg ikke fullfører den, men jeg skal prøve.

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen 
Dag 2 - Hvordan vil du at fremtiden din skal være?
Dag 3 - Legg ut dagens outfit
Dag 4 - Legg ut et bilde av deg når du var liten.
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 7 - Dine tre favorittparfymer
Dag 8 - Nevn 10 gjenstander du ikke kan klare deg uten
Dag 9 -  Hvilke venner er best, gutter eller jenter?
Dag 10 - Favorittmusikk
Dag 11 - Legg ut bilde av din favorittkjole
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - 5 sanger det ligger et minne bak
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Nevn 10 viktige personer, gjerne med bilder også. 
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 -  Legg ut et bilde av deg, som ikke er tatt av deg selv.
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - Legg ut bilde av dine favorittsko
Dag 22 - Nevn 10 ting som gjør deg glad
Dag 23 - Hva har du i sminkepungen din?
Dag 24 - Fortell om dine venner
Dag 25 - Nevn 5 ting du ønsker
Dag 26 - En person du savner
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Mitt syn på religion
Dag 29 - 5 filmer du ''elsker''
Dag 30 - Hvordan kommer dine 30 neste dager til å være?

- Kristina Louise

BEN&JERRY'S

Heisann ...

I går var jeg ute i den fine være. Først var jeg ute med brødrene mine litt, og så gikk jeg og Rebekka ned til spar. Vi skulle da kjøpe is. Vi gikk bort til barneskolen, og testet føysene og rysjebanen. Når vi var på vei hjem så kjøpte vi ballerina kjeks, og ente med å spille Dino-buzz hjemme hos meg. Etter buzzen så hadde vi ekstremt lyst på BEN&JERRY'S, men butikken stengte om bare noen få minutter, men Rebekka gidde ikke opp, så vi fikk akkurat kjøpt oss is.

Da vi kom hjem igjen så satt vi to + brødrene mine, og koste oss med BEN&JERRY'S og buzz :D
Liker du BEN&JERRY'S ?


- Kristina Louise

SOMMEREN FRAM TIL NÅ♥vært masse på kino
♥ vært masse med kjæresten min
♥vært masse ute, spesielt når det har vært sol
♥spist masse is
♥blitt hekta på å skjekke facebooken 
♥ hatt noen nedturer
♥vært sjuk
♥ sovet masse
♥tjent litt penger

Hva har du gjort i sommer fram til nå ? 

"GÅR DET BRA ?"


Når du ser en smilende person som du kjenner, og denne personen stråler av lykke, går det fortsatt bra med denne personen.
Tenker du egentlig tanken av at denne personen kan ha det utrolig dårlig, det kan være så mye gale men alt du ser på er om personen smiler.
Kanskje denne personen  har det gått av og høre de 3 ordene,"går det bra?".
Det er ikke alltid utsiden som viser hvordan du er men det kan skjule alt, du gjemmer alt bak et smil og alle tror du har det perfekt, og alle misunner deg og ønsker at de kunne få lov til å være den personen, men den personen kan ha det helt forferdeligt, det kan være noe med seg selv, det kan være noe med familien og mye mer. 
Så neste gang du er med den smilende personen og ser lykkelig og stråler av glede og alt, tenk på at denne personen ikke kan ha det bra, så bare spør "går det bra ?", det kan endre masse og gjøre det bedre. Denne personen kan snakke me deg om problemene sine, og da kan du hjelpe tenk så bra.

 

SOL &lt;3

Da er det sol og varm ute, litt mer sommer enn det det har vært tidligere. Så nå er det bare til å stelle seg og og komme seg ut og sole meg og nyte solen.
Senere idag er det Harry Potter del 2 som jeg skal på men Thomas, Vegard og Belinda. Kan si at jeg gleder meg og siden vi trossalt skal se den i 3D så blir den sikkert enda bedre.
Skal du på Harry Potter idag ?

THE END


I wanted a perfect end.
Now I've learned, the hard way, that some phoems don't ryhme,
and some stories don't have a clear beginning,middle and end.
Life is about not knowing, having to change, taking the moment and making the best of it,
without knowing what's going to happen next.

Ferie :D

Heisann :D

Jeg er hjemme hvis noen lurer. Jeg har ikke blogget på grunn av at jeg ikke har hatt lyst til det. Nå har jeg ferie og da har jeg ferie. Jeg blogger akkurat når jeg lyst, for jeg vil ikke at det skal være slik at jeg føler jeg må blogge hver dag.

Håper dere alle har en GOD SOMMER :D

- Kristina Louise

GOD MORGEN

God morgen alle sammen, nå er det på tide og stå opp og få noe ut av denne dagen. Det er egentlig utrolig kjedelig å sove hele dagen, fordi du mister så sykt mye av dagen, plutselig så er det jo kveld igjen. Men uansett det er jo ferie noen dager må vi jo sove litt lengre enn andre.
Akkurat nå så ligger jeg her i senga og ser på det rotete rommet mitt, så nå vet jeg noe jeg må gjøre idag, og litt senere så skal jeg passe på noen unger.
Men det kommer et bedre innlegg senere så følg ned, ha en fin dag videre.

Sover du lenge nå når det er ferie ?

ADELE !!!!

Jeg bare elsker stemmen til adele, sangene hennes sier så masse, og hun er bare helt fantastis.
Og kan virkelig synge.
 

Hva syntes du om  Adele?

 

KEEP SMILING

Yeah, yeah..
Jeg vil heller ha mer sol og varme enn dette dritt været som er her idag.
Våknet til at jeg hørte dråpene traff bakken, men da blir det kose dag hjemme.
Så planene idag er og ta det helt med ro, bare ta det helt chill,
høre litt på musikk, se 2 på rømmen og slakske meg.
Men uansett ingen ting å sutre over siden det er ferie.

Hva er dine planer for idag !?

DISLIKE

idag har formen vært langt nede hatt vondt rundt omkring og vært helt slapp i hele kroppen.
Jeg tror jeg har vært litt slik idag fordi jeg har ikke akkurat sovet så veldig mye.
Så idag har jeg egentlig bare sovet og slappet av.
Begynner heldigvis å bli bedre så jeg skal på kino senere idag me jentene mine.
Vi skal da se bridemaids.

Skal du på kino idag ?

 

SNART

snart så kommer jenta mii hvem fra Tyrkia. 
Har savnet henne masse men hun har kost seg og satser på at hun er blitt veldig brun.
Så nå har jeg baket brownies til henne.
Idag har jeg vasket og tjent litt penger og vært ute..
Men nå må jeg springe fikk melding av kristina louise at hun er på vei fra flyplassen.


 Hva har du gjort idag ?

SECRET

Do you have secrets ?


HVEM ER DET SOM ER PERFEKTE ?


Det er så mange som snakker om det å være perfekte.
Det jeg alltid har hørt,er at ingen er perfekte og slik er det bare.
Noen mener at de som stapper alt sminken i fjeset og turperer håret er perfekte,
må si jeg er litt uenig der, ikke vondt ment for dere som gjør dette.
Noen mener at det er de med det lange håret og den deilige magen og
akkurat den størelsen på puppene og fjeset er lite og søtt og øynene glinser .
Eller er det han som står og jobber på akkurat den butikken fordi
han har penger han har utsende han har alt.
Kanskje det er de som er perfekte men hvem vet egentlig. 
Det er egentlig et veldig vanskelig spørsmål og spør selv om hvem som egentlig er perfekt .

Hva er din mening om hvem som er perfekte ?
 

TODAY

Denne sangen er  bare elsk, og i sommerferien er jo denne mye bedre.
Det er en sang som får deg i bedre humør, den får meg til å ville synge mer og mer..
Det er den perfekte slaske sangen, og ein bra sang til å begynne dagen på.

Hva syntes du om denne sangen ? 

VGS

Da har jeg kommet inn på helse og sosialfag på karmsund, får se hvordan det går..
For dere skjønner jeg vet ikke lenger hva jeg vil bli jeg har lyst til å gå på TIP, musikk, og litt drama..
Så jeg er så tard som ikke klarer å bestemme seg skikkelig, jeg var så sikker før jeg søkte,
men nå er det bare et digert spørsmålsteng.

Hva har du kommet inn på hvis du har søkt !?Blogg appen

Da prøver jeg ut blogg appen som jeg har lastet ned på ipoden, jeg er ikke akkurat blitt så veldig vant med den enda, men tror nok at den kommer til å bli brukt noen ganger da jeg ikke har tilgang til pc eller andre årsaker.
Har du lastet ned blogg appen ?

ANBEFALING AV FILM

Jeg så en film som var utrolig sterk og trist.
Denne filmen fikk meg virkelig til å tenke på livet, på en måte.
Den heter syv liv ( på engelsk seven pounds)
Det handler da om en mann med navnet Ben Thomas,
han ødela livet sitt på bare 7 sekunder og klarer da ikke å leve mer.
Så han finner folk som han skal hjelpe, han blir donor, og gir huset sitt vekk, 
og til slutt tar han livet sitt, fordi han ikke klarer å leve lengre, 
etter hva han har gjort.
 

Har du sett denne filmen ?

 

HIMMELEN


Når jeg ser opp i himmelen lurer jeg alltid på så masse.                                                                     bilde av: Rebekka
Jeg lurer på om det er noe der oppe,
sitter det masse folk og hører og ser på oss,
når tar himmelen slutt.
Himmelen kan gjøre så mye,
hvis du legger deg ned på bakken og ser opp så kan du skyer,
og skyene kan forme seg som masse forskjellige ting.
Også har vi solen, eller er det en sol,
kanskje det bare en en stor lampe som henger over oss.


Hva tenker du om himmelen ?
 

FANTASTISK


Da har jeg hatt en helt utrolig koselig kveld me gutten min.
Vi har bakt brownies, hatt levende lys og god stemmning.
Det begynte med at vi var med ned på spar og handlet med pappa,
senere ble det nitendo spilling me Rina, også grillmat med familien.
Vi gikk ned og lot maten synke og tente på lysene.
Alt ble så mye koseligere, så endte det opp med at vi havnet på kjøkkenet,
og laget oss sjerne formet brownies og en liten sjokolade krig.
Vi satt lys på kaka og gikk ned, og med en gang du kom inn på rommet var det så
utrolig koseligt, alle lysene som stod rundt omkring.
Så vi såg litt på tv og slappet av og tok livet med ro.
Jeg elsker virkelig slike kvelder.
 

Hva syntes du om slike kvelder ?

MY MIND


Bilde tatt av: Rebekka 
Jeg er lei av at når jeg endelig skal sove så begynner jeg å tenke på alt som det går ant å tenke på.
Jeg tenker på alt mellom himmel og jord og til og med litt til.
Jeg tenker ekstra mye på fremtiden, hva kommer til å skje med meg, blir jeg en suksess, blir jeg en med et talent eller blir jeg bare en dame som oppdrar unger og lager mat.
Jeg har alltid hatt lyst til å bli noe stort og tjene masse penger, jeg har alltid hatt lyst til å se ut som de jentene du ser i blader og på tv.
Jeg bare sier det, det er veldig hardt å være tenåring.
Snart er det vidergående og mye rart kan skje, egentlig veldig skummelit å tenke på.
Jeg kan miste de fantastiske vennene mine, jeg kan mislike meg på der som jeg har søkt, for å være helt ærlig jeg har ingen aning om hva jeg vil bli lengre, ingen aning.
Jeg vil bare leve lykkelig og ikke bekymre meg for økonomi og alt det andre, jeg vil egentlig bare ha en plass jeg kan vite at dette er mitt hjem.

Begynner du ofte å tenke på alt når du skal legge deg ? 

SVARENE

 Her kommer svarene !!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Mote / Skjønnhet
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits