SKOLEN

Heisann...

Nå skal jeg snart på skolen, og i dag skal jeg ha mini-talken min i engelsk (tror jeg). Jeg skal også ha kunst og håndverk. Da håper jeg at gruppen min blir ferdig med manus.

Jeg ville gi dere beskjed om hvilke ting dere kan stemme på om hva vi skal gjøre.

- Konkurranse

- Blogg vs. Blogg

- Video

Jeg håper dere velger en av dem, den dere syntes !

EG E FORNØYD !

ja eg e fornøy : ) dåkke komentere, så det må  dokke fortsetta me + idag fekk  me te bake naturfagsprøven min og eg fekk 5 ! YEE , nå ska eg på førre ; ) korpse så Tysvær : ) så e det hjem se litt på matten så legge eg meg ! hadeRina og Rebekka <3

ReBeKka <3

BILDER

Ja,sist uke kjedet jeg meg og jeg bestemme meg for og ta noen bilder ! Jeg skriver ikke noe annet for nå skal jeg på skolen ha spansk morgensammling, så da snakkes vi : )Slik da snakkes vi ! :)
Q: hva syns du om bildene : )?

ReBeKkA <3

KOMENTARER ER KJEKT !

Ja, nå har jeg nettopp komt hjem etter kamp og sell litt på basket trenning :) Vi tok bilder men de kommer senere. kjempe koseligt og endelig få være litt ute me Benedicte, Kristina Louise og Belinda ( selv om hun kom litt senenre), har ikke vært ilag alle sammen på lenge OG DET ER GALE ! var også me INGRID på basket trenningen og vi syklet samme hjem, gla i deg Ingrid !! <3
Akkuratt nå sitter jeg og tyggerpå tyggis, skal snart hoppe i dusjen, lese gjennom samfunsfag, og legge meg !
I morgen er det spansk morgegnsamling, så det skal jo bli gøy,haha :)


Du hater meg sikkert får og legge ut det bilde, men jeg er glad i deg for detom <3


Nå kommer noen bilder av meg og Iril Pus <3
<3
Rebekka og jenta mi <3


Kristina Lousie sier: Å me må gjør sånt !

Men da hopper jeg i dusjen, så da snakkes vi <3*( alle bildene er fra skolen idag )
Og overskriften: komentarer er kjekt !

ReBeKkA <3

Question

Heisann ...

Navne på dette innlegget Question og det er pga. at vi har et spørsmål til dere. Det står at det betyr spørsmål på fransk i ordboken min.

SPØRSMÅL: Hva vil du vi skal ha på bloggen ?

Noen eksempler:

-  jeu-concours = spørrekonkurranse

-  concurrence = konkurranse

-  vidéo = video (lage en)

-  blog contre blog (?) = blogg mot blogg

+++++++++++++++++ FLERE TING+++++++++++++++++++

DU BESTEMMER!

- RebekkaLouiseWii

Cupcakes !

Heisann ...

Nå har Rebekka og Kristina Louise laget muffins. Sander og Morten hjalp dem med å pynte.

Q: Hva har du gjort idag ?

- RebekkaLouiseWii

Selskap hos Sandra Helen / Selskap hos Elise og Wenche

Heisann ...

Forrige helg så var jeg i selskap hos Sandra Helen på fredagen (17.september). Det var veldig gøy. De som var i selskapet hennes var meg, Rebekka, Ingrid, Hege og Julianne. Meste parten av tiden spillte vi " The Beatels" på playstation 2. De som var definitivt mest gira på spillet var Rebekka og Ingrid ( HAHAHA ). Jeg, Sandra H. og Rebekka danste litt GLOW. Etter Julianne og Hege hadde gått så hadde vi en liten "fotoshoot", men de fleste bildene ble tatt med tante sitt kamera så de har nok Sandra Helen.ALT ER HELT NORMALT  =)


SØNDAGEN etter var jeg i selskap hos Elise og Wenche. Der var vi flere folk, mye flere. Vi danste etter musikken hele kvelden. Det var kjempe gøy, men JEG tok egentlig ikke så masse bilder. Det var noen i selskapet som stakk av med det.

Nå skal jeg snart rydde rommet og badet. Kommer kanskje et innlegg senere også.

Bryllup ?

Heisann ...

Nå er det en stund siden sist, men som sakt så har jeg hatt virus på dataen. 

I dag har det vært Babeluba på Tysværtunet. Da var jeg med mine kjære brødre.

Etter vi hadde vært på babeluba så var vi i selskap. Da var det Erlend (søskenbarn) som feiret sin 4 års dag med familien (han hadde bursdag tidligere i uken). Jeg og Sandra Helen fant ut at vi ville ha fotoshoot, men det ble ikke helt som vi hadde tenkt. Pappa kjørte meg, Sandra Helen, Siv-Elisabeth, Tiril Marie og Tor-Martin (søskenbarn) ned til mormor for å hente gammle kjoler. Det tok sin tid, men det er alltid gøy å se de gammle kjolene til mødrene våre. Det ente med at Rebekka kom opp og at jeg prøvde tante Lene sin brudekjole.


Min herlige brudgom var da bursdagsbarnet Erlend <3 :)

Q: Hva synes du om kjolene ?

RUNDSTYKKER

Nå har jeg nettopp bakt rundstykker, ryddet og støvsugd kjøkkenet og stuen : )mmm : )

Ja et sprørsmål på spørsmålsrunden var om jeg kunne legge ut det noen fine bilder av meg, haha : ) men okei jeg fant et jeg syntes er fint så da kan dere vel få det.

Meg og en delfin <3

Noen litt random fine bilder av meg,

ReBeKkA <3

GOD MORGEN !

Nå har vi fått noe nytt på bloggen, sån ipod, slik at dere kan høre på musik, vis det er noen sanger dere ønsker at vi skal ta med så skriv det  i en komentar : ) Igår hva eg oss kristina Louise, me såg litt på yv, bestemte oss for at me sko gå opp te sandra helen og sei hei, men når me gikk forbi huset te Eirik, så tenkte me, ja dei kan jo væra me, så vegard sko jo sova der, men det gjør jo ingenting, så me fekk de med oss, me gjekk oppog sto der og snakkte litt, så gjekk me ein liten tur me Mia, så gikk Eirik og Vegard får å lalla seg,me gjekk hjem igjen såg litt på x-factor, senkveld oggså fanthomas, : ))

Nå ska eg snart kle meg, spisa meg litt frokost også finna på noe, : ) Det komme et inlegg seinare : ) dåkke for ha en fin lørdag videre, kjekt me komentarer vett dere : )
Du ska idag da ?

ReBeKkA <3

haha : ) <3

SVAR FRA SPØRSMÅLSRUNDEN !

Her er da vidioen, så kos dere me den, håper dere er fornøyd : )

: ) HAVE FUN videre, ha en fin kveld videre. For  da stakk jeg til Kristina Louise jenta mi : )( husk det er altid kjekt me komentar ! : )

ReBeKkA <3

HMM !

jeg gikk bare innom topplisten for gøy og se hvor vi ligger :) Jeg lette etter Rebekkalouisewii på der vi var sist men der hva vi ikke ! vi er på 13.plass fra 24.plass te 13.plass : ) det er bra : ) det syntes hvertfall jeg : )

haha : ) jeg tenkte jeg kunne komme med et lite tips som jeg fant på en annen blogg : )
jeg vett ikke om det funker eller noen ting, men vis du sliter litt med kviser og litt sånn, så kan du ta på tannkrem og la det trekke inn i hunden i ca 15 minutt eller noe sånt : ) jeg har ikke prøvd det enda har du ? Vett du om det funker: ) haha : )
meg Ingrid og Kristina louise <3

Tror svarene på spørsmålsrunden kommer senere idag : ) Ha en fin kveld videre : *)
Vett du om tannkremm tipset funker ?

ReBeKkA <3

SKOLE TID !

Ja det er klokken snart skole tid, så jeg

får vel gjøre meg helt klar til å gå på skolen : )  Jeg ble ferdig me døddstraff  kladd innleverings oppgaven !!Senere idag skal jeg passse litt på  Rina, regine ska ha selskap : )Så skal jeg opp til Sandra Helen og hjelpe henne : ) eg og klas vettu e så snille som ska hjelpa na : ) men ja og nå når eg komme på skolen håpe eg at musikklæraren våres e der :!! me har endå ikke hatt skikkelig musikktime : ( det e gale !

Men då stakk eg : )hen er vell HOT : )

ReBeKkA <3


VIDIOBLOGG !


Her da en vidio me litt bilder : ) men da tror jeg ikke det blir mer blogging fra meg før i morgen  : ) skal jobbe me dødsstraff!

MINNEBRIKKEN !

Nå har jeg endeligt fått minebrikken , så jeg satt meg ned på pcen for jeg tenkte ja, jeg kan vel legge dem på pcen. Tar minnebrikken inn i pcen og det kommer opp en melling ingen bilder på denne enheten, så det viste seg at Kristina Louise har slette alle bildene på minnebrikken fordi , ja jeg vett ikke jeg !

Ja, siden alle skriver om hvilke plass vi er på topplisten over bloggere i tysvær, så ligger vi på 24. plass, det er jo bra det og : )Husk vi er med på blogg vs blogg , på karolinelie.blogg,no , så det hadde vært kjekt med en stemme fra deg, du bare blar litt langt ned,

Ja, og spørsmålsrunden om  meg, ja jeg tror jeg svarer på den i morgen, : ) nå skal jeg jobbe me dødsstraff, så HAVE FUN ! og alltid kjekt med kommentar : )

ReBeKkA <3


Syns du atjeg bør avvslutte spørssmålsrunden ?
VIL DU HA BLOGGEN FOR DEG SELV ?

NEI, jeg vil ikke ha bloggen for meg selv! Vis dere leste hva som sto i det forgje innlegget så sa jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde bare me meg,siden det er folk som har spurt om jeg kan ha det !

Så Kristina Louise, jeg vil ikke ha bloggen for meg selv !

<3

ReBeKkA

SPØRSMÅLSRUNDE : )

Ja da sier jeg god natt etter en vellykket dag me øving ! Først på Førre, vi fant ut at i stede for å peke for juniorene som jeg egentligt skulle, skulle jeg heller peke for Vegard : ) haha det gikk så fint atte !og etter og ha sottet knødret i en bil med en del instrumenter og 6 personer, så da endte det opp med noen instrumenter der og litt der, og jeg oppå fange te Jan-Tore :  )

Nå har jeg tenkt og legge meg : ) men før jeg legger meg skal jeg si en ting ! Jeg tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde som dere bare spør spørsmål til meg, siden det er en del folk som har sport meg om jeg kan gjøre det ! Så da har jeg en spørsmålsrunde om bare meg , så da er det bare til og spørre i vei : )


Her er det styggeste bilde av meg i år tror jeg asså : ) men da er det bare til og spør i vei  : )

Hva har du lyst til og spørre meg om: )

ReBeKkA <3

OUTFIT !

Heisann !

Idag har jeg hatt på meg disse klærene. Jeg vet det ser ut som jeg har kledd meg til en vinterdag, men det er ikke akkurat noe serlig sol ute heller. Det er en av de outfitene som jeg liker best.


"Hals" fra Lindex

Strikket genser fra Vero Moda

Tights fra Bla Bla

Ugg fra Tyrkia

På skolen idag har jeg hatt naturfagprøve. Prøven var i 4 og 5.time, og jeg tror det gikk veldig bra, men jeg får vente til resultatet kommer. Nå holder jeg på med dødsstraff som jeg må levere på fredag.

Q: Har du hatt naturfagprøve idag ?

PRØVE

Idag hadde jeg prøve i naturfag,tror det gikk ganske fint, håper det : ) har lyst og holde meg oppe på 5eren i naturfag :)
Jeg tenkte jeg skulle blogge igår men jeg fikk ikke tid, jeg var ikke på pcen igår, satt og øvde på neturfag og gikk en tur og øvdte mer på naturfag : )Vi hadde da prøve i 2 timer.

Idag skal jeg først på Førre øvelsen også på Tysvær :) På fredag skal jeg levere inn en kladd om dødsstraff, teller ikke får bare gul lapp hvis du ikke leverer den, og jeg skal ikke ha noe gul lapp : )

Vi er med i blogg vs blogg på. www.karolinelie.blogg.no  : ) vis du limer inn denne linken her

http://karolinelie.blogg.no/1285100320_blogg_vs_blogg.html Hadde vært kjekt med en stemme fra deg : )

Desvere har jeg ikke fått minnebrikken min enda. men vi har tatt noen bilder me macen te Sandrahelen som har komt ut på face  så jeg kan legge ut noen av de bildene : )
Eg og Ingrid pose så hardt men så...

Disse bildene ble tatt etter at julianne og hege hadde gått så de kommer det heller bilde av når jeg har fått minnebrikken min tilbake : )

Have fun videre : )

ReBeKkA <3Heisann

Heisann ...

Jeg har ikke fått blogget i helgen eller fått lagt inn bilder på dataen min pga. jeg har hatt virus på den. Det er veldig irriterende, men sånt skjer. Idag hadde jeg fri fra skolen og da passte jeg på brødrene mine, og jeg har vært på spar med Tor-Martin (søskenbarn). På onsdag skal jeg ha prøve i naturfag, så jeg har lest og notert en del fra emnet og jeg holder på med dødstraff som er en kladd vi skal lever inn i slutten av uken.


(Savner sommerferien)

Håper dere har hatt en flott helg :

DØDSSTRAFF

Jeg har ingen peiling på hva jeg skal skrive om på dødsstraff, serlig på historikken me dødsstraff ! så hvis du kan noe kan du plis skrive det i komentar under her  : ) hadde vært til stor hjelp : )

Kan du hjelpe meg ?

IKKE BILDER I DAG HELLER !(fra selskapet)

Ja, bildene kommer ikke nå idag heller, Kristina Louise har minnebrikkå mi og hu hadde ikke fått lagt de på pcen, så då må dåkke desverre venta : ) Igår hva eg på Amanda : ) Kjøpte meg ein genser, tunica(bluse, topp), tights, og litt sminke : )EG hva på amanda me Sandra Helen, koseligt : ) Mandag har me fri fra skolen, YEE men det blir skolearbeid for det om, ska øve te naturfags prøve, mini-talk og jobbe me Dødsstraff innlevering : ) Så nå ska eg snart begynna me dødsstraff, sån at  det ikke blir så mye av det i mårå : )  På fredag tok me litt bilder i timen me weben, så det blir bilder men ikke fra selskapet : )

Ska du ha prøve,innlevering eller framføring denna ukå ?
Har du fri i mårå fra skolen ?


haha : ) her en da noen av bildene som vi tok, ha en fin dag videre alle sammen : ) alltid kjekt me komentarer : )

ReBeKkA <3

GOOD

wow, igår la jeg jo ut det innlegg om at dere kunne velge hvvilken kjole jeg skulle ha på meg : ) 20 komentarer ble det : ) jeg ble sjokket selv og GLAD , så tusen takk til alle som ble me  og stemte, det ble Nr.2 !

Ja jeg var jo i selskap igår, det hva veldig koseligt, kommer bilder så fort jeg får til bake minne brikken min av Kristina Louise <3 Vi spillte litt sån guitar hero me trommer og alt, eg og Ingrid ødela totalt stemmen våras, og me blei veldig overtrøtte, så me lagte ein vidio, har egentiligt ingen peiling på koffer me lagte den : ) haha
Men nå har eg lyst å gå på amanda men det e sikkert ingen som gidde, men det finne eg jo ut når har sport de: )

Så me snakkes : ) fortsett å komenter slik som forgje innlegg : ) Så da kan jeg ta en  VS siden det var soen som ønsket det i et innlegg, og hvis det er noe du ønsker så skriv det som komentar : )

ReBeKkA <3Sjokolande Vs Jordbær soft shake

HJELP ! : ) haha

Nr.1

Nr.2

Nr.3

hva skal jeg ha på meg i selskapet : ) haha : )

ReBeKkA <3

SKOLEN

Ja nå sitte me på skolen : ) har kunst og håndtverk , diskutere ka me ska gjør  i filmen.  I 3. time ska me på rikskonsert : ) FUN : ) så e det helg ,seinare ska eg i selskap te Sandra Helen (sandrahelen1994.blogg.no) <3 PARTY :)

EG vett ikke ka eg ska blogga om : ) så då kan jo dåkke skriva i komentar feltet ka dåkke vil eg ska blogga om : )
Så nå komme det noen bilder : ) baii

haha meg og anders: )

Meg og Kristina Louise <3

ruben, meg , klas

Rebekka og Kristina Louis<3

Litt bilder fra skolen igår : ) HAVEN FUN !

Skriv i komentar feltet ka eg/me ska blogga om ! 3 kommentarer eller mer før det kommer et inlegg fra meg : )*

Rebekka <3

Vær med i konkurranse!

Heisann :D

Vi er med i en konkurranse på www.nininessa.blogg.no.
Vi kan vinne en Catherine Arley exstra volume mascara + en liten overraskelse.
Får og delta besøk bloggen du også og se hvordan du deltar.- RebekkaLousieWii

Militærbukse !

HEISANN !

Idag har jeg hatt på meg militærbuksen min. Mamma kjøpte den til meg i sommer, men idag var det den første gangen jeg brukte den. Jeg synes selv at noen militærbukser er tøffe, og jeg har hørt at i høst er denne typen bukser inn + fargen. Da er det greit å ha en. Her er ett bilde av min bukse fra Vila.


 HVA SYNES DU OM MILITÆRBUKSER ?

Jeg blogger ikke før det kommer 5 kommentarer på dette innlegget !

(VI blogger ikke pga. kommentarene, men det er litt gøy å få vite at folk leser bloggen)

Q: Skal jeg fortsette å ha innleggene slik ?

+ hva vil du at JEG skal blogge om ?

14.sep.2010

ja hei det er noen som har lurt på om jeg kan legge ut bilde av korte som vi lagte til Eirik  : )

Framsiden

Og inni : )

snart skal jeg på kamp i Grinde : ) Skjold som skal spille : )

outfithen for idag ser slik ut : )


jakke fra Vero Moda
Singlet fra Vero Moda tror jeg
bukse fra Only
Smykke fra Bik bok
klokke fra Nixon

haha :)


rebekka <3 husk blogger ikke før om 3 komentarer : )

PlIS : )

ja jeg lovet jeg skulle skrive innleg når det har komt 3 kommentarer : ) så her kommer det et innleg : )

SNOP <3


Shag, klas,Benedicte, Belinda og Meg <3

Snope lipper : )

Jeg har ikke fått så mange bilder fra selskapet så her er da noen : )

Denne kjolen hadde jeg på meg <3

Snakkes : )Husk jeg blogger ikke før 3 kommentarer helst mer : )

Rebekka <3

Heisann ...

Heisann...
Nå e det ei litå stond siden sist, og eg komme ikkje te å blogga så mye heller pga. eg ska holda mer på med skolen og den største grunnen e at det e kjedelig å blogga når ikkje så mången kommentere.

På fredag fyllte min kjære "store" lillebror Morten 9år. Da kom Belinda til meg pga. vi skuller orna oss ilag te me sko i selskap te Rebekka. Me gjekk for kjolar. I Rebekka sitt selskap fant me på en del ting og me va lenge ute ( :D ).

( REBEKKA !!! )

Eg va også i fam. selskap i går, og derfor har eg spist sjokolade kaka. Når eg sko sykkla him fra skolen så regna det kjempe masse, så då så eg flott ut, Då eg kom him tok eg på meg OnePiecen min og fant fram oreo-kaka og sjokolade kaka. Begge va super gode.

TACO : Eg hadde taco på fredag i Morten sitt selskap, og nacos i Rebekka sitt selskap + eg hadde taco på lørdag, søndag og idag. (Litt lei?)

Det komme ikkje ett innlegg fra meg før det e komt 5 kommentarar på detta innlegget !

SYNKER

Hellu ja : )
Igår hadde eg selskap, komme bilder ein annen dag , når eg har fått noen bilder : ) veldig koseligt , hva litt ute og sånt, ska få se ka eg hadde på meg i mårå : )) I det sista har eg ikke hatt så veldig blogg lyst ,har hatt liten Blogg pause ! men eg ska bli flinkare nå : )
Idag hva eg på Toy story 3  i 3D : ) hva ganske kjekke film syns han hva triste på slutten så det kom et par tårer : ) haha Hva  på an me Regine <3


Me snakkes blogg lesere, og til overskriften,statestikken synker og synker "" ikke bra  !
Jeg kan bestemme meg på å ikke blogge før det er 3 kommentarer : ) så når det er 3 eller mer komentarer kommer det et nytt inlegg fra meg : )

Rebekka <3

SANDRA HELEN !

Heisann ...
Idag har mitt kjære søskenbarn bursdag. Hu e endelig blitt 16 år, og det e enn dag man glede seg te. HURRA, HURRA, HURRA. Du må kosa deg så masse med dagen din og videre. Ca. kl. 6.20 i dag gikk eg på vandring te Sandra Helen. Eg sa te henna igår at eg sko komma opp te henna på morningen, men hu trodde meg ikkje. Når familien hennas kom inn for å gratulera henna med dagen så va eg o der. Då blei hu overaska og kjempe glad. Før eg blei sloppe inn i huset såg eg et piggsvin, men det trenge eg ikkje å snakka om pga. eg har sakt dt te de fleste. Jaja, GRATULERER MED DAGEN SANDRA HELEN :D <3


Gratulerer med dagen EIRIK !

Heisann ...
Idag fyller Eirik 15 år, HURRA ! Han må kosa seg utrolig masse med dagen, og han e ein fantastisk beste venn og nabo. HURRA HURRA HURRA. Gårs dagen blei brukt te å laga et stort bursdagskort te Eirik (Eg og Rebekka lagde det). Eg blei veldig fornøyd med det, men før me begynnte på det så sprang me bort te Eirik for å ta noen bilder. Det tok lång tid for han ville ikkje sleppa oss inn, men han har ei flotte lillesøster så slapp meg inn. Alle som har bursdag idag må kosa seg masse, spessielt du Eirik.

Haha, ett av bildene me tok igår.


Her e innsidå av bursdagskorte, og eg e veldig flink pga. når eg sko sletta bilder fra kameraet mitt for å legga inn bildene av korte så greide eg å sletta framsidå. Eg håpe at Rebekka legge bildet ut av den. Om ein time så fere eg te byn med Veronica og kansje Rebekka. Og eg vil seia takk te alle som kommentere på bloggen våras.

GRATULERA ME DAGEN EIRIK :))

Ja veldig lenge siden sist ja, men jeg har hatt en liten blogg pause siden jeg har begynt i 10.klasse og der teller det mer, ska bli flinkere framover !!

Men idag 4.september har Eirik Bursdag ! eg og kristina Louise har lagt et stort koft te an, komme bilder seinare ! e veldig fornøyd : ) Så eirik vis du lese detta :  GRATULERA KJEMPE MASSE ME DAGEN : )))
Eg og klas hva nettopp borte og gidde kortet han hadde då bursdags lan : )) såkos deg videre : )

I mårå ska eg ikke så mye, kansje te byn ein tur, og litt sån : ) men nå e eg kjempe trøtte så me snakkes : )) baii


sang eg har i hodet : )


Bursdags barnet<3

Rebekka : )) natta

Ny Header !

Heisann ...
Nå har eg lagd ein midlertidig header. Ikkje så veldig spennande, men sån får det heller væra.


Eg har to spørsmål te dåkker !
 1 . Burde eg slutta å blogga ?
 2. Har du vært innom bloggen ?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits