SENKVELD

Hei :D

Nå sitter jeg i sofaen oppe i tv-stuen, og ser på senkveld med pappa og Sander. Jeg har hatt besøk av Veronica i kveld og det var ganske koselig. Vi har kost oss med popcorn, hellcats, pretty little liars, og film : )
Hvordan har din fredags kveld vært ?

- Kristina Louise

GOD HELGGod helg da alle samme, så må alle sammen ha en helt fantastisk helg !

Hva skal dere i helgen da ?

KLASSEBILDE


Litt utydelig bilde men ellers er det en helt fantastisk klasse.
Det startet tidligt idag at noen stod og sminket seg og noen fikset seg på bader, mens andre sprang rundt og lette etter noen andre klær. Så jeg bare stod der og lurte egentlig på hva som skjedde, så jeg sa rett ut, hallo hva er det som skjer? Så noen bare begynte å le og sa veldig bestemt hallo me ska ta klasse bilde.. og det hadde jo ikke jeg klart å få meg, så jeg begynte å stressed å tok med meg noen slik at vi kunne finne frakker vi skulle ha på oss, og slik ble da bilde. Jens og jentene ! 

Høyre

Heisan :D

Nå holder jeg på med samfunnsfag innleveringen min til i morgen. Jeg skriver da om Høyre som dere kanskje ser i overskriften. Ville bare slenge inn ett lite innlegg.
Snart skal jeg se på "I kveld med Ylvis" :D

- Kristina Louise

WOHOOO


Nå har jeg da endelig fått fikset min spotify og jeg var så glad at jeg satt bare og smilte og digget musikken resten av skoledagen, jeg har jo brukt spotify bare at jeg har brukt thomas sin, men når jeg hørrte på min så har jeg jo ikke hørt reklamer på år og dager, herregud så irriterendes, men enda irriterendes er at jeg bare kan hørre en sang 5 ganger..
Men uansett musikk, wohooo !!

Hvordan går det me dere kjære blogglesere ?

SISTE INNSPURTMatte

Heisan :D

I dag så skal jeg bare øve til prøven jeg skal ha i morgen. Klassen skal nemmelig ha matte-prøve i morgen. Jeg gruer meg en del på grunn av at jeg ikke liker prøver (som sikkert se fleste), og jeg syns T-matte er vanskelig, men det er bare til å øve. Jeg ønsker alle lykke til i morgen hvis de skal ha prøver : )

VI skal også ta bilder i morgen, det gruer jeg meg til. Bildene blir tydeligvis tatt i Aulaen, og der kan jo alle se deg. JEg liker ikke når folk ser at jeg blir fotografert, det bare føles ekkelt inne i meg, men må du så må du.- Kristina Louise

SKOLE, ENDA MER SKOLE, MEST SKOLE


En celle for de som lurte

Skolen kommer først nå i denne tiden, noe som faktiskt er positivt til å være meg. 
Jeg har innset at jeg må jobbe for å få gode karakterer og siden jeg skal innlevere en oppgave i kveld og ha en prøve som jeg vil nå kalle det stor, så bør jeg konsentrere meg om skolen idag !
Kommer kanskje et lite innleg senere !

Har du en del ting å jobbe me ? 

JUDGE


?Who are you to judge the life I live? 
I know I'm not perfect 
-and I don't live to be- 
but before you start pointing fingers... 
make sure you hands are clean!? 
― Bob Marley

Selskap

Heisan :D

I dag har jeg vært i familie selskap til Erlend. Han har fyllt 5 års dagen sin. Det var kjempe gøy, og vi tok en del bilder med tante Lene sitt web-camera.

Meg, Stein-Kristian & Siv-Elisabeth :D

- Kristina Louise

Lyn !

(bilde fra google)

- Kristina Louise

TRAVELT


Jeg er utrolig lei meg for utrolig lite blogging men det er faktisk travelt når alt kommer på en gang, prøver, innleveringer og lekser, så ha vi musikken jeg har også jobb, og venner og familie og putte alt inn på en uke er vanskelig, men slik som jeg sa sist så skal jeg bli flinkere, skal prøve på noen videoblogger kanskje, setter utrolig stor pris på alle de leserene vi har, kan bare ikke få si det nok men TUSEN TAKK !

HVA KAN MAN SI !


Joda, skolen har startet for fult og at er igang.. ting går fort, skal snart ha en prøve, har hatt fremføringer og innleveringer.. Og jeg er utrolig lei meg for at det har vært lite blogging på meg, men det har skjedd så mye og jeg har rett og slett ikke hatt tid, selv om jeg er ofte på pcen er det ikke sikkert jeg alltid har like godt tid til blogging, men jeg skal bli flink igjen. Men for at jeg skal bli flink igjen må dere vær så snill si ifra hva dere vil at jeg skal blogge om.

Hva vil du at jeg skal blogge om ? 

school

Heisan :D

Nå sitter jeg på skolen med Benedicte, og vi skal gjøre engelsk. På onsdag skal klassen ha framføring i grupper. Min gruppe skal ha om Jamaica, og min gruppe består av meg, Trine, Annabell og Trym. Det er bare til å ønske oss lykke til :)

- Kristina Louise

Skeisvangs 50 års jubileum

Heisan :D

På fredag hadde Skeisvang Videregående skole 50 års jubileum. Da skulle alle kle seg ut i klær fra 60-tallet, eller for å være mer presis 1961. Jeg var ganske usikker på om jeg skulle kle meg ut fordi det var ingen i klasse som sa at de skulle kle seg ut. For sikkerhetskyld tok jeg med meg klær slik at jeg ikke skulle angre hvis jeg ville ha dem på. Jeg er veldig glad for at jeg tok dem med, og det var en del i klassen som hadde kledd seg ut. Da jeg kom på skolen om morningen så jeg at de hadde pyntet det til. Det var ganske kult, men plutselig så jeg en rød gammeldags bil inne i aulaen. Den gjorde det helt supert, jeg ble veldig imponert. Vi hadde vanlig skole dag til kl.12, tror jeg. Da festen begynte fikk alle glass-cola og en slikkepinne.
Det var veldig kult at den ene læreren kunne snakke som de gjorde på 60-tallet. Og vi fikk sang, mote og danse innslag. Det var noen lærere som sang et par sanger. Etter på fikk vi se en video av noen elever som var plukket ut til å opptre på moteshowet. Det var 6 eller 7 personer, og de hadde vært på tango fisør på markedet for å bli fikset opp. De var ganske flinke. Vi som stod litt bak hadde litt problemer med å se, men vi fikk se moteshowet. Etter moteshowet var det to elever som hadde ett danse innslag. De var veldig flinke. Senere ble det kåret beste gruppe, beste jente og beste gutt. Vakedamene vant som beste gruppe. Det var litt morsomt. Vi kunne også danse en dans på slutten. Jada, selvfølgelig skulle jeg være med på det. Hele opplegget var vellykket og gøy.Her kan du se litt hvordan jeg, Silje og Sandra Helen så ut. 

( Siljes blogg : www.sferkingstad.blogg.no )

( Sandra Helens blogg : www.sandrahelen1994.blogg.no )Her er tre av "modellene". De var kljempe flinke.

Her var de som danset.

Hvis du går på www.sebyen.no så kan du se en video fra dagen.

- Kristina Louise

I DON´T EAT TO LIVE. I LIVE TO EAT
AFRAIDMorten 10 år

Heisann :D

I dag har lillebroren min, Morten, bursdag. Han fyller 10 år i dag :)

Han er en bli gutt, og han fikk akkurat det han ønsket seg til bursdagen. Det er jo bra, men det er ikke bare bursdagen som han bryr seg om i dag. Han er nemmelig på en fotball cup. Jeg håper laget spiller kjempe bra i dag. 

Gratulerer med dagen Morten, og lykke til !

- Kristina Louise


TRAVEL DAG !


Nå er det bare å slappe av litt, før det blir leggetid.
har vært lang dag påskolen, og jobb etter på.
Så nå sier jeg bare God natt !

BURSDAGSBARN IDAG !


Idag har min snuppa bursdag, hun blir da 17 og er et år nermer frihet.
Denne dagen er din og ingen andre sin, det er du som har bursdag og ingen andre.
Du skal stårle, du skal vise din lykke og din stolthet som jeg vet at du har.
Du er en fantastisk jente som burde være enda mer stolt over seg selv.
Du er deg selv og du viser deg frem, du ståler av glede og gir andre et smil og kanskje et "wtf".
Men uansett gratulerer så utrolig mye me dagen Sandra helen, så må du kose deg så utrolig mye.
Og du skal få en stor bursdagsklem av meg senere !!
Jeg glemte nesten å skrive at jeg er utorlig glad i deg.
 

Sandra Helen

Heisann ...

I dag fyller mitt kjære søskenbarn, Sandra Helen, 17 år. Jeg håper at hun koser seg utrolig masse i dag, og at hun får den oppmerksomheten som ett bursdagsBARN skal ha. Selv om det øse pøse i dag så må du ikke la det stoppe deg Sandra Helen, for at du skal få den beste bursdagen. Denne dagen er din, og du bestemmer. Kanskje sola kommer frem fordi den feirer at du er 17 år nå :D 

Kos deg og vær glad :)
Mangen store bursdagsklemmer fra Kristina Louise

Uff, uff ...

Heisann :D

I dag har været vært helt forferdelig :(

Det har vært surt i nesten hele dag, og når jeg gikk av bussen tok det hele kaka. Jeg skulle bare gå fra busstoppet og hjem, men da øste pøste det utrolig masse. Været må ha hatt det helt forferdelig for det kunne ikke stoppe å gråte. JEg gikk med Maria, og vi ble dass våte. Jeg var gjennom våt på skoene, sokken og buksa. Jeg hadde regne bassengene oppi skoene. Det var ikke så gøy.

Regn + Vind = :(
- Kristina Louise

FML...


Da blir det ikke noe mer blogging på meg før i morgen fordi jeg har vært så flink å glemme ladaren på skolen.
Så da sier jeg bare at vi snakkes i mårå, siden jeg trossalt bare har 4% støm igjen ! 

Skolen

Heisann ...

Nå skal jeg snart ha naturfag-time og så skal jeg endelig hjem. En ganske grei skoledag har jeg hatt i dag. Det begynte med en dobbel gym-time kl.8.05. Da hadde vi orientering. Jeg var på gruppe med Ingebjørg og Sabitra. Vi greide 6 av 9 poster på en halv time, og det var heller ikke meningen at vi skulle greie å nå alle. Etter gym-timen så hadde vi en fritime. I norsk-timen så måtte vi gå ned å stemme på ett parti. Vi stod ganske lenge i kø så norsk-timen var over da vi var ferdig. Nå har halve klassen hatt fri, mens resten av klassen har hatt time, og så skal vi bytte. 

- Kristina Louise

ER IKKE REDD


Jeg er ikke redd for deg,  jeg er redd for hva du kan gjøre mot meg.
Jeg er ikke redd for å forelske meg, jeg er redd for å få hjertet mitt knust.
Jeg er ikke redd for mørket, jeg er redd for hva som er inni. 

IF A BOY

f a boy calls you hot, he looks at your body.
If he calls you pretty, he looks at your face.
But if he calls you beautiful, he looks at your soul ♥
 

HODEJEGERNE

Igår var jeg på en utrolig bra kino, jeg var på hodejegeren me Benedicte.
Den var både skummel, trist, morsom og utrolig bra.
 Jeg anbefaler virkelig denne filmen til alle sammen.
Får dere som ikke har sett traileren så legger jeg traileren ut her.
 

Har du sett hodejegerne ?

Gjest!

Hei alle sammen :) jeg tenkte bare jeg skule stikke innom, blogge for Kristina Louise i dag :)

Som Klas før viste ska vi ha en ''må gjøre video'' vi tenkte vi skulle vente litt me den, siden det har ikke kommet så mangen forslag, så vi venter til flere har kommet me foslag å det er mer å velge imellom.  Akkurat nå sitter jeg og Kristina Louise å gamer tetris av alle spill ^^ vi skulle egentli se filmen friends with benefits, men vi enda da opp med å game litt, elle ganske masse egentli :) I dag har jeg vert på jobb så komm jeg til Kristina etterpå, vi har gamet hjolpet tanten hennes med å lage mat, som foresten smakte veeeldi godt ! Det trur jeg ikke Klas syntes men jaja, dette er min mening :)  Vi var også ute å gikk en tur, vi skulle bare hente no hoss Rebekka så vi gikk. 

Bildene gikk ikke ant til og laste opp :/ 
Har du sitt freinds with benefits ? 
Forslag til va vi ska gjøre i ''må gjøre videon? ''
               - Belinda M.

LEV LIVET, DU LEVER BARE EN GANG


Du skal leve livet som om det er ditt eventyr, men gjør jeg det.
Folk sier at livet er som en dans på roser, da sier bare jeg langt ifra.
Jeg lever ikke livet, imens jeg kunne ha vært ute og funnet ut av verden så sitter jeg inne.
Helt i ro sitter jeg, helt stille, og orker ikke å gå ut eller bort.
Av og til liker jeg å være helt alene, jeg kan synge for meg selv, jeg gjør jo det allerede.
Men samtidig så går jeg glipp av så utrolig mye.
Så mitt tips til dere er:
ikke bli slik som meg som sitter inne og venter på at noe skal skje.
ta inativet å gå ut, kjøp konsertbiletter, gå på kino, bruk penger.
Du er bare undomm en gang og du vil vell ikke angre på at du gjorde ingenting.. 

HVA ER MENINGEN MED LIVETHva mener du er meningen med livet ?
 

Gøy med Mac

Heisann ...

Når du har fått deg ein ny pc eller mac så er det alltid gøy å ta bilde med webcam. Kjempe gøy å ta bilde med noen av vennene dine. Her er da noen bilder av mine brødre, meg, og venner.

Synes du det er gøy med webcam ?

- Kristina Louise

 

 
GÅRDAGENS OUTFIT

Igår tok jeg med meg kamera og bestemte meg for å ha outfit, men bildene failet jeg på.
Eller noen ble jo bra da, men dere skal få se.
Så jeg tok en del bilder igår.


FAIL !

FAIL !

ENDA MER FAIL !!og mens jeg var ute, så begynte det å regne..


Outfit:
Cardigan- lillesøster sin
Toppen- Kjøpt i USA
Buksen- Vila
Sko- bianco, som jeg da fikk fra mine søte venner
Utejakke- Bikbok

Så hva syntes du ?

 

Søtsake fri

Heisann ... 

I går skrev Benedicte på facebook at vi skal holde oss søtsaker fri til julaften hvis 40 stykk likte statusen. Det ble over 40 likes så nå må jeg prøve å holde meg til julaften. Dette kommer til å bli vanskelig, men jeg skal prøve så lenge jeg kan. Vi har bestemt noe som er lov, og jeg skal få lov til å spise hva jeg vil på bursdagen min :) 

Tror dere at jeg klarer dette, eller hvor lenge tror dere jeg kan klare meg ?

-Kristina Louise

FRIDAY

Helg !

Heisann ... Nå er det den siste skoletimen før helgen, for i dag slutter vi 13.30. Vi skal ha språk, som da er fransk for meg. Jeg sitter her sammen med Benedicte :D Etter skolen så skal jeg på amanda for å vente på Sandra Helen og så skal vi på McDonald's <3 

- Kristina Louise

 

JEG VIL OGSÅ !

haha lol

Jeg vil også på rått og råde, rått og råde er da en festival som da er ifra idag til lørdag.
Det er masse kjente artister som skal, og jeg har bare så utrolig lyst.
Men det ble ikke noe av det denne gang.. men neste gang da blir det snadder altså.
Men uansett nå detter snart mine øyner igjen så jeg tror faktisk jeg går å legger meg.
Så da sier jeg bare god natt kjære blogglesere.

Vil du også på rått og råde ? 
Eller skal du på rått og råde ? 

DA TAR VI EN... trommevirvel

En VS, hva du liker best av Home and away og One tree hill.

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Mote / Skjønnhet
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits