JEG SYNTES..

Jeg syntes det er kjedeligt og blogge når ingen komentere, da kan vi jo ikke vite om det er noen som leser innleggene. Så det hadde vært kjekt hvis dere hadde komentert litt mer.
Igår så var jeg oss Synnøve, og Jan-Tore kom og henta oss. Vi kjørte ned fikk med oss Reidun og Melvin siden de ikke kunne veien. der ble det masse prating og en lek som var kjek, Vi tok biler, så jeg hopper bare at Sandra Helen gidder å legge de ut. : )

Søstrene mine <3
ReBeKkA <3


HALLOWEEN PARTY

Ja, som dåkke fleste vett så hv aeg på haloween party igår oss Kristina Louise : ) Jeg har ikke mange bilder, har enda ikke lagt de på pcen så jeg venter til Benedicte har lagt de ut : )<3 også snart hun har lagt de ut så kommer de her ut på bloggen.
Det var kjekt og koseligt, dansing og litt sånne ting, _ :)

Har du eller skal på halloween party : )
Hva er din mening om Halloween ?
ReBeKkA >3

GOD MORGEN !

God morgen kjære blogglesere, nå er det bare noen timer til helg. Men helgen min er allrede opptatt,

Fredag- kvelden skal jeg på party : ) FUN!! hahah
Lørdag- seminar me Tysvær Brass
Søndag- Seminar me Tysv'r brass :)
Men nå  må jeg desverre gå, skal på skolen vettu,så da snakkes vi, og dere må ha ein fin dag videre alle sammen : )

Så da snakkes vi " :  ) God helg og ha en fin dag : )

ReBeKkA >3

ZUMBA !

Idag skal jeg og Benedicte prøve Zumba !  Jeg har ikke vært på det før. så vi får se.. haha, håpe det blir kjekt då : )
Tor du det går fint å bruka shorts : ) haha

har du vært på det før?  er det kjekt ?


Eg seie bare ein ting ! haha <3


I MORGEN

Det kommer ett blogginnlegg i morgen heller, gidder desverre ikke å blogge nå !

<3 haha
ReBeKkA >#


Vgs i mårå

Heisann ...
Nå holder jeg på med lekser, men vil ut snart. Imåren skal jeg på Haugaland vgs. Jeg gruer meg til å ta bussen så tidelig (jeg skal være på skolen kl.8.05 ). Jaja, det kommer til å gå bra.

- Kristina Louise

VGS OG OUTFITH

I morgen skal jeg ut og besøke VGS, jeg skal på haugaland, Helse og Sosial. 
Skal du besøke der i morgen eller vett noen som skal ditt imorgen?


Nå skal jeg jobbe med enn Etikkoppgave, er litt usikker på hvordan eg ska skriva an ! men jeje ! : )
Har du noen musikktips te meg skirk i komentar, eller hvis du vett noen som ska på VGS i mårå på Haugaland, helse og sosial ! : ) see ya

Outfith for idag:
Cardigan - HM
Tights - VIla
T- skjorten - Tyrkia
Klokke - Nixon, nettet : )

ReBeKkA <3

TV !

Ja nå begynner snart mitt hemmelige tenåringsliv ! som jeg skal se på, Akkuratt nå har jeg jobbet med en innlevering som jeg ikke helt hvordan jeg skal skrive.Var på korpse idag også ! Men da snakkes vi,skal se mitt hemmelige tenårings liv, så skal jeg skrive på noen ark, så skal jeg legge meg, er trøtt !!


Ser du på dette ?

ReBeKkA <3


SOUND OF MUSIC !

Ja jeg var på Sound of Music idag ! det var kjempe bra, men det er jo min menig, jeg liker veldig godt og se sån teater forestillinger, jeg har selv lyst til å gå på det men har ikke tid ! Kunne ikke ta bilder derfra men det kan jo vær de som var med har bilder fra det så hvis det kommer bilder fra det skal jeg love å legge de ut her på bloggen.  Jeg sitter nå og synger og nynner på sangene som jeg har gjort i hele dag ! haha. Jeg syns det var kjempe bra !!
Nå skal jeg i dusjen så går jeg og legger meg ! Så god natt : )'

Har du vært og sett på Sound of Music på festiviteten ?
Her kommer det litt bilder fra selskapet til Veronica !

Jeg kan vel ikke si noe annet enn at jeg ble fasinert av en kul is skje !

Disse bildene har jeg da tatt ifra Tina sin blogg : ) babbeluba.blogg.no : ) ta gjerne en titt innom den og komenter

ReBeKka >3
hva synd su om bildene og har du vært på sound of music ? Husk alltid kjekt me komentar !

Bilder

Heisann ...Kose oss med å ta bilder med tante Lene sin webb. Brannalarmen gikk, men mormor og morfar greide å fikse det.

JA !

Nå har jeg  nesten nettopp komt hjem fra amanda, så nå skal jeg søvsuge og rydde litt : ) Kjøpte meg en kjole og Mcflurry:: )


Bluse - VIlla
Singlet- Vila
Thigts- Vero moda


Ring uterst- Fra belinda <3
Ring - vett ikke -
Armbånd fra - Kappahl og hm tror eg : )

McFlurry <3

Ikke bra bilde ! Web bilde !
Jaja da snakkes vi senere håper det kommer bilder fra selskapet jeg var ifra i går, men jeg glemte kameraet så jeg må vente på at noen legger de ut   : )

ReBeKkA : )
Hva skal du idag  ?


Heisann ...

Heisann ...

Jeg må bare beklage for at jeg ikke har blogget på en stund, men det har ikke fristet så masse. Det var kjempe kjekt i Halden, men det var gøy å komme hjem igjen.

På tirsdag var jeg på Amanda med Benedicte og Rebekka. Da var det ellevilledager, det vil si at det var masse salg. Jeg kjøpte meg en strikkagenser på Bla Bla og vanter på Cubus. Det var kjekt at vi tre endelig var ilag igjen, men vi manglet Belinda.

Piggsvinet fant Benedicte og Rebekka da vi ventet på busstoppet, og smoothien kjøpte jeg på Amanda. Den var kjempe kjempe kjempe god.

MOODS OF NORWAY ! Ja du ser rett, hvis du ser at det er traktor-waffle. Vi kjøpte den da vi var i Oslo, og jeg var den første som fikk prøve den i går.

I dag skal Rebekka sove hos meg, og i måren har Veronica bursdag :D

DET SNØR DET SNØR.....

Det snør det snør.. osv ! Snø i oktober, det e jo flott det,  Like du snø ?
Begynte å filma idag i kunst og håndtverken, Good . vett ikke ka eg ska blogga om akkuratt nå, hvis dåkke har noen forslag så komenter under og skriv gjerne det dere vil lese om her på bloggen ! : ) Noen forslag ?


Kjøpte meg hue : ) haha !
Alltid kjekt me komentar !: )
Rebekka <320.okt.2010

Igår var jeg på elleville dager på amanda ! jeg kjøpte meg ikke så veldig mye ente opp me votter og hansker. Fant en kjole som jeg kansje har tenkt til å kjøpe ! men vi får se ! Vi tok da bilder i går så jeg legger dem ut jeg så kan dere få se !

EG sko då visa isen min, men så komme klas me sugerøre !<3 her hva då noen bilder ! har bilde av bare benedicte o, men tror ikke hu hadde vært så gla hvis eg la ut det.
ReBeKka !

DU har gjort på da  ?  Alltid kjekt me komentar <3

ELLEVILLE DAGER ?!

Ja idag skal jeg kansje på elleville dager me Kristina Louise og Benedicte <3 kos : ) lenge siden vi tre har vært sammen. Skolen idag var helt grai. Vi har ikke Boa lenger i gymnen vi har fått Hildur ! så nå blir det skikkelig gym !
skal du på elleville dager på amanda : ) ?

<3
NATTA !

Da går jeg og legger meg, så god natt,skolen i mårå !

Alltid kjekt me komentar : )

MATTE !

Ja jeg sa jo at dere kunne få vite matte karakteren på prøven min hvis jeg ble fornøyd, og vett du hva, JEG BLE SUPER FORNØYD ! jeg gikk opp en hel karakter ! jeg ligger på 3 i matte og jeg fikk 4 på denne prøven. Jeg er ikke den beste i matte kan du si : )
Det kommer ett innlegg senerer : ) men hvis det er noe spessielt dere vil jeg skal skrive om : ) så komenter : )      Alltid kjekt me komentar !

ReBeKkA

17.okt.2010

Når jeg kom hjem fra Kinsarvik hadde pappa begynt å male alle dørene nede i gangen, de var da sån tre farget og nå er de grå.

Jeg har fjernet en hylle på rommet mitt og fått en kommode lignende på rommet, som sto i gangen før. Fordi ve har fått noe nytt der også. Den var da og tre farget og den har vi malet Lilla .

Veldig fornøyd !
Igår var jeg på kino me mamma, og Lillesøstrene mine, vi var på grusomme meg i 3D.

Har du sett den eller tenkt  og se den !  :)
hahhaa


Søte : )
ReBeKkA <3

KINSARVIK

Ja, dere har sikkert fått med dere at jeg har vært i Kinsarvik me korpse : ) Kjekt og alltid like koseliogt og være ute å reise me korpse : )Masse spilling og kosing . VI reiste ditt på lørdag morgen, mange trøtte fjes.Sov på veien ned, nesten hele veien, tar 3 timer å kjøre.  Når vi kom frem fant vi fram instrumentene spiste  oss litt mat : ) og startet høstferieseminaret  me spilling. Om kvelden skulle da Kornettene ha underholdning. Så eg, Vegard, Synnøve, Ingrid, Anna og Arne satt oss inn på et rom og diskuterte : ) Jeg har ikke bilder fra underholdningen våres men skal få tak i  : ) Men me hadde då ein dorull lek, og en lek der de gikk to og to og byttet klær : ) Men på dorullleken måtte vi jo finne ut ting de skulle gjøre, så det ble at de måtta te en rise scoring og synge og litt sånne ting. Og finne fem feil på Meg og Vegard, Så vegard kom me tights min og eg me buksa hans : ) haha
Masse snakking, kosing og bare kjekt : ) Vi spilte en del basket og fotball også.
Noen var under 4 dyner, ! Den siste kvelden var VELDG koselig Klokken nermet seg 11 eller 12 og eg, Amalie og Synnøve gjekk for og å gi Jan-Magnar en hade klem og god tur hjem. Men så så vi opp på himmelen og der hva det nordlys, alle stod veldig tett og bare såg på nordlyset. Alle bare stod og gapet !! <3 sykt fint. Eg,amalie og Synnøve sto ute og hoppte og ropte fordi me hva så glade for nordlyset, før me henta de andre i korpse. Etter på gikk vi på hytten vår og spiste nachos og koste oss me Store epler. Og eg og Amalie like ANANNAS <3
Det komme litt bilder nå, men det komme sikkert mer senere siden da har jeg fått mer bilder : )

Noen måtte stå rompa : )


Chili spising som ikke endte like bra oss alle.Ikke alle føler like godt med ! haha*

Q: spiller du i korps ?
Q: har du sett nordlys ?

ReBeKkA <3

JAA

Jeg begynte å blogge men, jeg giddet ikke, gikk å la meg lover at det kommer innlegg i morgen, : )men da kan dere gi meg noen tips om hva jeg kan blogge om i morgen : ) så God natt alle sammen , og Alltid kjekt me komentar : )
Nå skal jeg bort igjen ...

Heisann ...

I går kom jeg hjem fra Kinsarvik, og det var helt supert. Jeg var fortsatt litt kvalmen da jeg kom hjem, men jeg var værre på bussen. Nå skal jeg reise bort igjen, jeg skal nemlig på biltur idag med den nye bilen vår. Det kommer til å bli kjempe gøy, men det frister ikke å kjøre i mange timer.

HER ER NOEN BILDER FRA KINSARVIK :

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST

Kinsarvik 2 :D

Heisann ...

Nå sitter jeg på hytten i Kinsarvik med Sandra Helen og Tanya, og vi ser jakten på kjærligheten. Vi skal spise middag med resten av korpset kl.18.00, og kl. 20.00 skal min gruppe ha underholdning så da kommer nok noen bilder senere.

Kinsarvik

Heisann  ...

Nå er jeg i Kinsarvik med korpset. FUN ! Kl.20.00 skal kornettene ha underholdning :D

( Bilde fra Kinsarvik i fjor. Savne Cecilie masse i år, tullå sluttet etter sommer )

Dere får kose dere med høstferien deres alle sammen + det kommer sikkert ett innlegg senere.

GOD HØSTFERIE ! : )

Ja, nå er det høstferie, slappa ev en liten pause før det er masse skole åsså jul.  I morgen reiser jeg til Kinsarvik me korpse, gleder meg, kommer til å bli kjekt. kristina Louise skal ha med seg pcen så det kan være at det bir blogging når vi er der, vi kommer hjem på tirsdag ! Alle sammen dere må kose dere og nyte denne ferien : )


Q: ka ska du i høstferien : )


ReBeKkA <3

NY BIL !

HURRA !

I dag har vi endelig fått en ny bil. Vi har kjøpt en svart Ford Kuga. Den er fantastisk :D

Hva synes du ?

SORRY me stor S

Jeg har ikke blogget i denne uken, har vært litt opptatt med forskjellige ting, men Vegard har enda ikke lagt ut vidion så dere må nok desverre vente litt lenger, håper det går bra. Nå har jeg blittferdig me mini-talk og har litt på artikkelen igjen, åsså skal jeg lese litt naturfag, skal ha innlevering av artikkel, mini- talk og naturfag prøve i mårå. Ja, dere leste rett, vi skal ha en naturfags prøve igjen men den er på Fronter så da er det svar alternativer, I morgen får jeg matte prøven tilbake, kan si det til dere hvis jeg blir fornøyd selv, jeg blir super glad hvis jeg får noe me 4, har lyst å forbedre meg i matte. Men jeg slenger ut litt bilder fra kakebaking og litt sån jeg : )
Disse bildene er tatt i fart: )) haha

fornøyd sier du : )

En som er kul fordi hun klarer og ta ut kake bunnen ! Fornoyd !

!Klas: detta e mislykka, Rebekka sier hele tiden:syns det ser bra ut eg : )

Fant det gule inni egget og se hva jeg klarer : ))

men plommen i egget SPRAKK !haha, fekk vondt i magen av og le : )

En vell lykket kake og..

og en vell lykket fontene !

Har du noe på hjertet : ) kjekt me komentarer !

ReBeKkA<3

KAKE !

Heisann ...

I går laget jeg og Rebekka en kake som skulle se ut som et slott. Trenger jeg å si mer enn at den ble mislykket ?

(HAHAHA)

I dag skal klassen/trinnet ha 3.timer med norskprøve. Da skal vi skrive en artikkel. Det hadde vært fint om dere ønsker oss lykke til (selv om dere leser dette etterpå.)

På mandag ble jeg nestleder i elevrådet og Karoline ble leder. HURRA !

It's not too late

Heisann ...

Som de fleste vet så ser jeg veldig mye på Disney Channel. I går såg jeg hvem som vant konkurransen My Camp Rock 2. Det var Vendela fra Sverige som vant, og hun synger kjempe fint (m/ It's not too late).

GRATULERER TIL HENNE

Hva synes du ?

Lite innlegg

Heisann ...

På tirsdag var jeg og Benedicte på fotballkamp (Heia Stegaberg) ! Vi var noen timer tidligere ute, så vi var på spar også. Senere kom Rebekka, og da tok jeg mange bilder av dem. Kampen var kjedelig og jeg frøys veldig mye, så jeg, Rebekka, Benedicte, Ingrid og Cecilie gikk for å se på baskettreningen pga. det var inne.

Igår var jeg med Ingrid og Rebekka på KM-klubben. Der møtte vi Benedicte, Belinda og Vegard. VI var på gruppe ilag da vi lagde film, og selfølgelig vant vi. Vi lagde filmen på omtrent et kvarter pga. vi måtte lade kameraet. Vi hadde en skrekk-komedie. Rebekka skal legge den på bloggen når Vegard har lagt den på youtub elns.

KOMMER VIDIO I LØPET AV HELGEN !

Ja, dere leste overskriften, det kommer  en vidio i løpet av helgen, håper jeg .
For idag hvar jeg på KM klubben, var egentliggt veldig kjekt, vi skulle lage film og jeg var på gruppe med:
kristina Louise, Vegard, Belinda, Ingrid Og Benedicte <3
Vi hadde bare en time på oss, og kamera måtte lades, så vi laget sikkert filmen på ca 15 min:)  veldig bra : )
Vi lagte en liten skrekk komedi, ledde veldig masse og hadde det kjekt,  Vegard har da
vidioen på kamera sii, så vi satser på at Vegard for den fort ut på youtube eller face : )
Men nå litt tl det  andre også, det var andre grupper som også var med, og vi vant.
Så Team Wassup  VANT  : ), det hva velfortjent : ) Me vant då 3 sjokolander som me delte i 3 siden me hva 6stk.
Nå tenkte eg, at eg sko legga meg :) Så God natt : )!

God natt da bloggen ! Kjekt me komentarer : )

Gleder du deg til vidioen kommer ?
ReBeKkA <3

GOD HELG ALLE SAMMEN <3

Her kommer en liten vidio fra skolen, eg og Iril trodde me tok bilde, men me filma så han komme litt lengre nede i innlegget : ) Hadde matte prøve idag i de to siste timane, gjekk vel egentligt veldig fint, HÅPE EG  ! NÅ ska eg rydda og litt sån, detta hva då et lite innlegg fra meg nå, komme heilt sikkert et seinare : )

<3


God Helg alle sammen <3  Kjekt me komentarer

ReBeKkA <3her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Mote / Skjønnhet
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits