Nyttårsforsett

Kristina Louise :

Heisan :D

Da har jeg vært på kinoen, og den var kjempe bra. Jeg digget den !

Nå har jeg endelig skrevet mine nyttårsforsett. Jeg har skrevet masse forskjelligt som jeg vil "fullføre" i året som kommer. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal dele den med noen, fordi den er bare for meg ; )


 (Overse kyssemerkene, de ble helt rare )

Har du skrevet nyttårsforsett ? 

2.siste dag i 2011

Kristina Louise :

Heisan :D

Da skal jeg snart ta bussen til byn med 3 søte. Vi skal på Edda å se New years eve. Jeg gleder meg veldig mye fordi jeg har ønsket å sett denne filmen veldig lenge + Zac Efron (mah dreamboy) er med i den. Juhuuu !!

Nå må jeg bare ordne meg og hive litt mat i meg !Håper dere nyter den nest siste dagen i 2011 :D

Today I don't feel like doing anything ...

Kristina Louise :

Heisan :D

Nå har jeg nettopp hoppet ut av dusjen og kledd på meg noen komfortable klær. Jeg skal også bare slappe av med gossip girl sesong 3 som jeg kjøpte i går. Senere i dag skal familien få besøk av mormor og morfar, farmor og farfar, og tante Nina og Eser. Kosligt !

Håper dere alle har hatt en GOD JUL <3
Genser fra BikBok (kjøpt i går) - Tights fra Vila - Leggvarmere fra Gina Tricot - Tøffler fra Accessorize

PS. Svar fra spørsmålsrunden kommer nok i morgen : )

Julekalender 24

Kristina Louise :

Nå sitter jeg i sofan med julestrømpen og ser på reisen til julestjernen. Dere må alle kose dere masse i dag <3

GOD JUL ALLE SAMMEN !


Julekalender 23

Kristina Louise :

Da kommer det litt bilder fra i går, og så skal jeg fortelle litt om hvordan dagen var.Dagen i går begynte med en stor glede. Kjolen min som jeg hadde bestilt på bubbleroom hadde kommet, selv om den egentlig skulle komme etter jul. Jeg ble kjempe glad, og jeg endte opp med den istedenfor kjolen som var planlagt. I 4 tiden kom Rebekka, Veronica og Silje til meg. Vi ordnet oss, og Veronica ordnet alle utenom Rebekka på håret. Litt før 7 tiden kjørte Tove (Rebekka sin mamma) oss til byn. Da var vi på egon med Belinda og Benedicte. Vi koste oss veldig mye. På ballet danset og sang vi. Jeg greide ikke å sitte så lenge, så det endte med at jeg sprang litt rundt om kring. Da jeg kom hjem var bena mine helt svarte på grunn av at jeg ikke hadde skoene mine så mye på meg på selve ballet ;)

På bildene opperst er jeg nr.2 hvis ikke du visste det , så HVA SYNS DU OM KJOLEN ?

Julekalender 22

Kristina Louise :

Heisan :D

Dette er mine planer for sommeren :

- Italia (bryllup)

- Cruise

- Være med venner

- Halden tur

- Se på Norway Cup (?)


(bilde jeg tok i sommer)

Har du allerede planer for sommeren ?

Julekalender 21

Kristina Louise :

Et bilde som får meg til å le. 

Jeg har nettopp overført mine gamle bilder til macbooken. Det er mange bilder som får meg til å le, og her er ett av dem. Det er av meg og Rebekka på vei til eller fra skileirskolen i 8'ende.

Julekalender 20

Kristina Louise : 

Inspirasjon ! Inspirasjon er noe du kan få av alt og ingenting. Det kan hjelpe med god fantasi. Av og til så kan du få inspirasjon lett, og av og til kan det være vanskelig. Hvis jeg trenger inspirasjon så går jeg på weheartit.

Hvor får du inspirasjon ?

Julekalender 19

Kristina Louise :

Heisan :D

På dagens lapp sto det "Fotoshoot", så her er bildene som jeg beholdt. Jeg beklager veldig for att det ikke ble noen spessielt fine, men slik går det når du ikke er så fotogen og når fotografen er dine brødre.Hva synes du eller hvilke var finest ?

VÆRT HOS FRISØREN

føretter

Ignorer fjeset mitt men var ikke helt klar til å ta bilder, kan komme med bedre bilder !
Hva syntes du? 

Julekalender 18

Kristina Louise :

Beste minne !

Ett av mine beste minner er da vi var på besøk på ungdomsskolen, den dagen vi skulle få vite klassen vår for de 3 neste årene. Vi satt alle sammen spente, og vi lurte på om vi skulle komme i en kjekk klasse eller ikke. Jeg husker veldig godt att jeg var liv redd for at jeg ikke skulle komme i samme klasse som Rebekka. Gud, så hjerte mitt banket. Mamma hadde røpt seg litt på forskud at jeg skulle komme i klasse med en av mine nerme venniner, men hun fikk meg til å tro at det ikke var en av mine beste. 

Jeg husker veldig godt hva jeg hadde på meg. Jeg hadde på meg en brun "Shit"-hettegenser, og en lee-bukse. Mamma sa det var viktig med ett godt førsteintrykk. Sommerfuglene fløy rundt i min mage. Jeg var spent og redd på samme tid. 

 Da de begynte å lese opp klassene, ble jeg lettet da jeg ikke kom i den første (A-klassen). Så begynte de å lese opp B-klassen. Da hørte jeg arr mitt navnt ble lest opp, men det ble ikke Rebekka sitt. Jeg ble ganske lei meg på innsiden, og så kom det, "Rebekka T...". Vi ble så utrolig glade. Vi begge begynte å grine, og som om det ikke var nok. Mamma var der inne på grunn av at hun jobber der, og hun hadde med seg kamera som hun stappet opp i fjesene våre. Resten av dagen var humøret på topp !

Dette er ett lite minne, men samtidig stort. Jeg er så glad for at vi gikk i samme klasse i 10 herlige år, Rebekka. Jeg er så ufattelig glad i deg <3

Julekalender 17

Kristina Louise :

Da var det påtide med Ønskelisten min !

Noe av dette har jeg ikke sagt til folk, men de fleste tingene har de fått vitet :)

1. Iphone4 deksel som lader Iphonen

2. Gossip Girl sesong 3 og 4

3. Klesskap 

4. Glee sesong 2

5. Lefdal gavekort (slk at jeg kan kjøpe hvit Ipad senere)

6. Teddy fleece Onepiece i brun

7. The Hiills sesongene

8. Jeffrey Campbell

 

Har du laget ønskeliste ?

GOD MORGEN !!


Da har jeg rett og slett bestemt meg for at nå skal jeg komme sterke til bake med bloggingen. 
Har vell egentlg hatt en liten bloggpause og har ikke orket en gang å blogge, og det har heller ikke vært så masse å blogge om. Så nå skal jeg komme tilbake !! wohoo
Så jeg kan vell starte med å si GOD JUL, siden det snart er jul !
 

Julekalender 16

Kristina Louise :

Dagens julekalender er min favoritt kjole. Denne har jeg enda ikke fått brukt, men har hatt den siden sommer. Planen min er å bruke den på juleballet som er den 22.desember. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om kjolen ?

Julekalender 15

Kristina Louise :

Dagen min i går var slik :

- Skole

- Ferdig på skolen 14.20

- Henta gaven min på Markedet

- Gikk på øvelse 17.00

- Konserten startet 18.00

- Vi var på blåtur etter konserten

- Spiste grøt og hadde leker

- Var på Førre Skole 22.20

- Gikk hjem, og så sov eg ;)

 

Yeahhh !

Kristina Louise :

Heisan !

Nå er jeg bare så utrolig glad. Snart er det helg, og mamma har bestilt kjole til meg. For noen dager siden skreiv jeg at en kjole jeg hadde utrolig lust på kom og forsvant på nelly. I dag fant mamma den på bubblerom i str. min, og hun bestilte den til meg. Har ikke jeg bare verdens beste mamma ?! <3

Tusen tusen takk for kjolen ! Gleder meg som en liten drittunge til den kommer i posten. 

Har du også verdens beste mamma ?

Julekalender 14

Kristina Louise :

Dagens julekalender er "Dagen min". Denne dagen har ikke vært noe spesiell, men jeg kan ramse opp litt.

- Sov hos Linda til i dag

- Vondt i ryggen etter styrketesten jeg hadde i går

- Bussen måtte vente på Vardafjell en stund, så da kom jeg litt for sent til skolen, men jeg var ikke alene for Maria var også på den bussen

- Jeg fikk en telefon i Starben om at jeg hadde vunnet noe på gina tricot på Markedets julekalender. Woho !

- Så at Nelly hadde fått inn igjen en kjole jeg har utrolig lust på i størrelsen min

- Toppen en time senere var alle utsolgt :(

- Kom hjem 15.40

- Korps 17.00 - 19.20

- Øvd til naturfag prøveHvordan har din dag vært ?

Julekalender 12/13

Kristina Louise :

Heisan :D

Siden jeg ligger litt bak når det gjelder julekalenderen så tar jeg lapp 12 og 13 ilag, og så tar jeg lapp 14 senere etter korpset. 

Julekalender 12 :

Outfit igjen !

Bilde 1 : Kåpe fra BikBok

Bilde 2 : Cardigan fra Vila, topp fra Vila, bukse fra Cubus

Bilde 3 : Sko fra Bianco

Julekalender 14 :

Rommet mitt :D

Julekalender 11

Kristina Louise :

Dagen outfit : )BLAZER fra H&M - BUKSE fra BikBok - TOPP(farge) fra JC - TOPP(hvit) fra Bremen

Hva synes du ?

Julekalender 10

Kristina Louise :

Heisan :D

Lappen for i går var "ett juleoutfit". Når jeg tenker på juleoutfit, tenker jeg på en fin kjole og noen finsko. Det er noe som er typisk jul, pynting og stellings. 

Her er noen eksempler :Julekalender 9

Kristina Louise :

Heisan :D

Da var det på tide med å dra en spørsmålsrunde her på bloggen. Jeg håper virkelig dere bare tar dere tiden til å komme med noe spørsmål. 

Julekalender 8

Kristina Louise :

Heisan :D

Lappen for 8.desember var å vise dere mine yndlingssko. Jeg har egentlig flere par som er mine favoritter, fordi det er forskjellige sko til forskjellige anledninger. De parene jeg valgte var 2 par pumps. Ett par kjøpte jeg meg etter bursdagen (de lyse) og ett par fikk jeg i gave til bursdagen min fra Belinda (de svarte).Dere kan jo se att parene er like, men bare i forskjellige farger. Jeg har enda ikke fått brukt noen, men jeg har prøvd dem. De var fine på, men er ikke helt vant til å gå med dem enda. Disse er kjøpt på Bianco.

Hva synes du ?

Julekalender 7

Kristina Louise :

Heisan, og ja, jeg ligger fortsatt en dag etter, men jeg skal ordne det i morgen.

På lapp 7, for i går, stod det at jeg skulle fortelle om en film. Jeg har da valgt GROWN UPS. Jeg synes selv at denne filmen er morsom, og jeg likte den veldig godt :D

Bak står det :

Bare fordi du blir eldre så betyr ikke det nødvendigvis at du må bli voksen ! Komediesuperstjernene Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade og Rob Schneider er på sitt aller morsomeste og sprøeste når de spiller barnevenner som kommer sammen en feriehelg for å vekke til live de gode, gamle dager. Det spiller ingen rolle at de fem guttene nå er respektable forretningsmenn, ektemenn og fedre. Så fort de kommer sammen, er det ikke noe som kan stoppe disse barnehjertene for å oppleve den morsomeste dagen i deres voksne liv. Fra de personene som ga oss "CLICK", kommer nå denne morsomme og hjertevarmende filmen som beviser at menn vil forbli gutter.

Har du sett denne ?

Julekalender 6

Kristina Louise :

Sorry så masse for at jeg ikke blogget i går, men det var fordi jeg øvde til en stor matteprøve. Og nå ligger jeg så klart en dag etter. Jaja, dette stopper ikke meg, jeg får heller ta dagens luke i morgen ;)

Gårdagenslapp stod det skole på, og det vil si at jeg skal forteller hvordan skoledagen min var i går. Tirsdager er en ganske avslappenes dag. Planen for dagen er ca. slik :

- 2 timer gym

- fritime 

- norsk 

- matpause

- norsk

- 2 timer møtetime (fritime)

- halve klassen har naturfag ( jeg har fritime )

- naturfag

skoledagen ferdig 15.05 

I går i norsk timene så vi videre på en samisk film, så det var også ganske chill.  Når det var møtetime så var jeg, Veronica og Roar nede i klasserommet til Silje og Regine. Noen gutter hadde tegnet noen kule tegninger på tavlen.Så merket jeg på iphonen etterpå at Silje Linselus hadde tatt med seg iphonen forskjellige plasser. Det var selvfølgelig en del bilder av henne på den, men det er jo alltid like koseligt.


I Naturfag timen kjedet jeg meg litt, så da tok jeg litt bilder. Vi såg gjennom ett type glass eller linse-greier, på lys.

 Når jeg kom hjem drakk jeg kakao, og øvde på matten ;)

DET ER SNØ !

Ja da er det snø litt mer julestemning kan du si. De bildene jeg lovet dere skal komme snart !! 
Men nå skal jeg hoppe i dusjen og så gjøre en fremføring så er det litt musikk før det blir mer øving til fremføring.
Dere kan hjelpe meg litt hvis dere vil, denne fremføringen er da om et bilde som jeg skal fortelle om, og noe av det er hvorfor dette bilde er en verdi.


Hvorfor er det verdi i dette bildet !
 

JEG ANBEFALER !

Jeg anbefaler alle i å se denne videoen og egentlig tenke seg over hvor mange folk som har det slik som denne gutten her. Å faktiskt være den gutten må være helt forferdeligt tenk over det og vær så snill å se den.


Hva syntes du om denne videoen ?

Winter wonderland

Kristina Louise :

Welcome to my winter wonderland <3

Se også julekalenderen for i dag :)

Bose

Heisan :D

Er med i en konkurranse !

God musikk fortjener god lyd. Med nye SoundLink Wireless Mobile Speaker fra Bose kan musikken bli med deg dit du går. Den bærbare høytaleren fra Bose kan kobles trådløst til en Bluetooth-aktivert enhet, slik at du kan spille av musikk når som helst og hvor som helst. SoundLink er liten i størrelse, uten ledninger og er perfekt til å ta med seg i vesken.

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli med i trekningen av en SoundLink fra Bose til en verdi av kr 3100.

Klikk her for mer info!

Julekalender 5

Kristina Louise :

Lappen for i dag er "få looken". I dag har jeg valgt stilikonet Whitney Port, som nettopp hadde en kolleksjon for Bik Bok. En nydelig jente med en nydelig stil. Hun er mest kjent for tv-seriene The Hills og The City.Hva syns du ?

 

PS. I dag har min søte Belinda bursdag. Hun fyller 16 år ! 

HIPP HURRA FOR BELINDA <3

Julekalender 4

Kristina Louise: 

Heisan :D

På dagens lapp i kalenderen sto det "5 anbefalinger". Derfor har jeg valgt ut 5 av mine anbefalinger. Tallet har ingenting å si.

1 : Burlesque 

Dette er en film jeg anbefaler dere til å se. Jeg synes hvertfall at den er kjempe bra.

2. BridesmaidsDenne filmen liker jeg også utrolig godt. Jeg kjøpte den faktisk på platekompaniet i går ;)

3. Dressjakke


Noe alle burde ha i klesskapet sitt er en dressjakke eller blazer for å si det sånn. Du kan alltid få brukt det, og det ser utrolig kult ut til for eksempelt jeans. Du må selvfølgelig finne en du selv liker og den må sitte fint. Jeg har selv problemer for å finne dressjakker som passer fordi de fleste ser utrolig store ut på meg, spessielt med skuldrene. Jeg har vell egentlig litt utstikkenes skuldre.

4. Gymtights


Gymtights er utrolig behagelige. Jeg elsker å bruke min. Den er bare rett og slett ett must !

5. Iphone 


Jeg elsker Iphonen min. Jeg fikk Iphone 4 i hvit til bursdagen min i år, og jeg ble utrolig glad. Min gamle Iphone (3 i svart) døde i påskeferien da jeg og Belinda var i trekke. Det har vært en del tunge måneder med møkka telefoner, men nå er alt som det skal være. Hvis du står mellom Iphone eller en annen telefon, så anbefaler jeg Iphone. Du kommer ikke til å ville bytte merke etterpå. 

Hva synes dere om mine anbefalinger ? Er dere enig i noen ?

Julekalender 3

Kristina Louise :

Jeg beklager for at jeg ikke kom med dette innlegget i går, men bedre sent enn aldri. På grunn av at gårdagens kalender kommer nå, så kommer dagens senere i dag ;)

På lappen for 3.desember stod det at jeg skulle fortelle om en bok. Jeg bestemte meg da for at jeg ville skrive om en bok jeg anbefaler dere alle til å lese. Dette er en sann bok om en jente på 17 år, og den er utrolig trist. Dere har nok hørt om den, og en del har nok lest den selv. Jeg snakker altså om Regines bok. Jeg husker veldig godt at jeg fikk denne boken til jul i fjor, og at jeg satt og leste den på nyttårs aften. 

Dette står på baksiden :

EN BOK OM LIV OG DØD, VENNSKAP OG KJÆRLIGHET OG OM HVORDAN EN UNG JENTE MØTER SIN EGEN FRYKT.

I august 2008 fikk 17 år gamle Regine Stokke fra Kristiansund diagnosen akutt leukemi. 

Et par måneder senere opprettet hun bloggen "Face your fear", som snart ble blant Norges mest leste. Her skrev hun: "Døden er skummel. Det er den jeg frykter aller mest akkurat nå. Jeg vil ikke dø fra mine venner og min familie. Vil ikke etterlate dem triste. Jeg vil leve mer, oppleve mer."

Heldigvis fikk Regine oppleve mer, leve mer. Gjennom rockekonserter, egen fotoutstilling, "tidenes beste bursdagsfeiring" og nære stunder med familie og venner fikk hun gjort alt ut av et altfor kort liv. I desember 2009 døde Regine. Familie og venner mistet en varm, klok og morsom jente - en jente som, med sin forbilledlige åpenhet, også får oss til å reflektere over egne liv. 

Regine blogg, utvalgte kommentarer fra leserne og minneord fra hennes nærmeste har til sammen blitt Regines bok.Har du lest Regines bok ?

HALLO I LUKEN !!Det er jo snart jul og jeg har ikke blogget på lenge, dagen igår gikk til juleshopping sammen med 2 av de beste nemlig Thomas og Kristina Louise. Det var da først igår jeg begynte på julehandelen, senere var det jobb å lage litt pizza. Og etter jobb kom thomas på et nesten litt uventet besøk men han ble over natten. Idag har vi baket kakemenn og snart er det jobb igjen ! Jeg skal legge ut litt bilder sendere hva som har skjedd i det siste 

Hva skal du idag ? 

Julekalender 2

Kristina Louise :

Heisan :)

Da er det 2.desember og fredag. Mamma har bursdag i dag, og jeg har sluttet tidelig på skolen (11.50), en perfekt start på fredagen. Senere skal jeg til min søte lille Silje, det er når hun er ferdig på skolen. 

På dagens lapp stod det "Outfit". Så her er dagens outfit : )Blazer fra HM, Bukse fra LeneV og topp fra Monki 

 

Kos dere masse i dag & ha en videre fin fredag !

 

Julekalender 1

Kristina Louise :

I kalenderen sto det at jeg skulle legge ett innlegg ut hvor dere kan få looken. Jeg beklager så my på grunn av at jeg ikke fant noe bra, men jeg legger ut noe som er litt lignenes. 

Selena Gomez er en utrolig søt jente med god stil. Hun kler hva som helst, og hun stråler av glede.

Blogg-Julekalender

Kristina Louise :

Heisan :D

Da har jeg lagd en julekalender til bloggen. Noen har kanskje sett at jeg har laget en blogg-julekalender til Silje. Dette er noe jeg har bestemt meg for fordi det er en ny vri på bloggen. Jupp, da er jeg klar for dagens luke ... det kommer som et innlegg senere i dag :)

Ps. Husk å se BLÅFJELL <3Hva synes du ?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010

 • kategorier

 • Advent / Jul
 • Blogg
 • Interiør
 • Julekalenderen 2011
 • Mote / Skjønnhet
 • Outfit

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits